1. kesäkuuta 2008

School's out for summer...

Mitähän sitä sanois tänään? On jotenkin väsy olo. Kai se on tää lämpö, mikä on kyllä oikein mukavaa. Kävin tänään ottamassa polkupyöräni talviteloilta. Pumppasin renkaat ja kävin Teboililla pesemässä pyörän. Renkaiden pumppaus ei ottanut kyllä ensin sujuakseen ja tuli kauheat suorituspaineet, kun ympärillä alkoi hiissata kaikenlaisia naapurin ukkoja, jotka kyselivät että no tuleeko siitä mitään ja meneekö sinne ilmaa. No ei mennyt, paitsi sitten kun venttiilistä kuului plops ja ilma alkoi vihdoin mennä renkaaseen sisäänkin. Oli kiva pyöräillä pitkästä aikaa, joskin hiukan raskasta. Lääh.

Eipä tässä oikein muuta. Tein pari testiä, jotka Sirtsukin oli tehnyt. Testejä löytyy täältä.


Mikä musiikki olen?

Olet rock!

Räväkkä asenteesi on se, joka sinussa yleensä ensimmäisenä huomataan. Sinä et paljon elämää pelkää, haluat kokea ja nähdä kaiken sen - ja pitää samalla vähän hauskaa! Olet ehdottoman aito ja ehkä vähän alkukantainenkin tyyppi. Arvostat myös muissa samoja piirteitä, hienostelu ja teeskentely joutavat mielestäsi romukoppaan! Särmikkäät rock-tyypit viihtyvät ehdottomasti parhaiten toisten rokkareiden kanssa, hämyisistä baareista saattaa seuraan joskus lyöttäytyä jazzareitakin. Kesyyntyessään rokkarit saattavat kuitenkin löytää onnensa yllättäen klassisen musiikin edustajien parista. Uskomatonta, mutta totta!


Mikä vanha suomalainen sananlasku olen?

Ahkera äiti kasvattaa laiskoja tyttäriä.

Olet oikea suomalaisen sisun perikuva: pystyt kaikeen, vähintään aina. Sinusta on varmasti väännetty monia sananlaskuja, mutta valitsimme tämän, jotta muistaisit välillä helliä itseäsi! Suomen suvi menee usein mökillä huhkiessa, vaikka miten piti löhöillä! Ota välillä lunkisti ja anna muiden hoitaa hosuminen. On hyvä muistaa, että ahkera äiti kasvattaa laiskoja tyttäriä. Älä siis tarjoudu hoitamaan kodin jokaista pikkuasiaa, ja anna sen sukankin lojua esiteinisi lattialla aivan rauhassa!
Vielä joku...

Kuka elokuvan sankaritar olen?

Olet Amélie!

Sinä olet omaperäinen Amelie, mielenkiintoinen sekoitus oveluutta, uteliaisuutta, haurautta ja herttaisuutta. Välillä saatat elää täysin omissa maailmoissasi ja olet pikkuisen erakkomainen luonne. Sinun pitäisi uskaltautua enemmän muiden joukkoon, sillä yleensä ihmiset pitävät sinusta -todella paljon!
Haluat jakaa onnea ympärillesi - ihmisille jotka sitä tuntuvat tarvitsevan. Vaikka perimmäiset ajatuksesi ovat hyviä, niin muista, ettet kuitenkaan voi aina auttaa kaikkia. Rakastuessasi olet hieman ujo, ja eräs ongelmasi onkin siinä, ettet osaa ihmissuhteissa auttaa itseäsi. Mutta usko pois, myös sinä ansaitset - ja varmasti myös saavutat -onnesi.
Ne joilla on kesäloma: iloitkaa siitä! :)

Heipparallaa!

13 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Olisit tekeytynyt avuttomaksi ja iskenty pumpun jollekin ukolle ja sanonut, että herra on hyvä täyttää itse :D

Minä se vaan jaksan hehkuttaa tätä, mutta minulta meni fillarista ketjut rattailta perjantaina. Olin aika kaukana kotoota ja ihan pulassa, kun niin ei ollut ennen käynyt. Soitin jo miehelle kysyäkseni neuvoja, kun eräs herrasmies tuli vapaaehtoisesti hätiin. Hän pisti ketjut paikoilleen ja neuvoi olemaan käyttämättä kutosvaihdetta ennen kuin vaihteita on kiristetty. Ihana mies, kiitos hänelle! Ja oma mies huolsi fillarini tänään (pumppas kumitkin) :D

Tiina kirjoitti...

Ei jotenkin ylpeys antanut myöten ottaa apua vastaan. Kyllä ne varmaan olisivat pumpanneet... :D

Oli kyllä tosi ystävällinen ja auttavainen mies tuo johon törmäsit.

Mymskä kirjoitti...

"Mikä tahtonainen! Sinä olet ilmetty Scarlett O'Hara, miesten palvoma ja naisten kadehtima. Olet todella voimakastahtoinen ihminen, joskus ehkä liiaksikin - tämän vuoksi jotkut pitävät sinua liian hemmoteltuna. Olet halutessasi erittäin herttainen ja hurmaava, mutta voi sitä, joka sinut suututtaa, sillä temperamenttia sinulta ei puutu!

Miessuhteissasi et osaa aina päättää mitä haluat. Rakastat samoin kuin elät, eli kiihkeästi. Saatat välillä viedä miehiä kuin pässiä narussa, mutta minkäs sille voi, jos miehet ovat vietävissä! Unelmoit kuitenkin siitä yhdestä oikeasta, vahvasta miehestä, jonka käsivarsille voisit heittäytyä."

Oh! I am such a drama queen! :D

Musiikkina olen jazz. Liian vaikeaa ymmärtää valtaosalle ihmisistä..?

Tiina kirjoitti...

Oih! Scarlett!!!

"As God Is My Witness, I'll never be hungry again!!!"

Mymskä kirjoitti...

"I'll think about it tomorrow!" Lempisanontani jo vuosia... :D

sirtsu kirjoitti...

"...hämyisistä baareista saattaa seuraan joskus lyöttäytyä jazzareitakin." Huh, helpotus, voin siis lyöttäytyä rokkareiden seuraan.

Mäkin olin muuten Amelie, kun tuon testin joskus tein.

Mä koin vastaavia hetkiä kun olin pumppailemassa ilmaa renkaaseeni talven jäljiltä. Korkki oli ensin supertiukassa ja sen jälkeen ilma meni kaikkialle muualle kuin renkaaseen. Selviydyin kuitenkin voittajana.

On muuten varsin kiusallista kun kaikenmaailman miehenköriläät tulee viereen kiertelemään ja tuijottamaan, että mitenkähän neito selviää näistä 'miesten hommista'.
Prrkele. HYVIN!

Tiina kirjoitti...

Mymskä, mun kans! :)

Sirtsu, voit löyttäytyä ainakin mun seuraani sitten. :)
Joo, se on kyllä tosi ärsyttävää. Jos joku mies huhkisi siinä, niin kukaan ei parveilisi siinä ympärillä, mutta onneton nainen tarvii ehkä vähän ohjeita ja neuvoja...

Mimmu kirjoitti...

Mä taidan olla jotenkin avuton nainen, mutta tollaiset kuten fillarin renkaiden pumppaamiset siis muulla kuin tavallisella pumpulla, jätän jonkun muun hommiksi. Auton renkaidenpaineitakaan en menisi tarkistelemaan.

Onko persaus kipeä fillaroinnista?

Tiina kirjoitti...

Ihan tavallisella pumpulla mä ne pumppasin. :) Mutta jos olis jotenkin erilaiset venttiilit, niin sittenhän ne voisi sillä letkulla huoltoasemalla täyttää, mikä varmaan on jotensakin helpompaa kuin pumpulla vätkyttäminen. :D

Vähän kyllä sattuu takapuoleen. Ei kauheasti, mutta ajattelin kuitenkin tänään turvautua bussiin vielä. Tällainen pehmeä lasku...

sirtsu kirjoitti...

Mitämitämitä?! Ai tavallisella pumpulla? Mä ihan johtauduin harhaan, kun oli huoltiksesta puhetta...(vai olikohan edes, ehkä vain kuvittelen?!)Mulla on tuo maastopyörä ja siinä on just ne sellaiset venttiilit, että nimenomaan sillä huoltiksen ilmaletkulla on täytettävä. Siinä ne ukot vasta tsekkaakin ympärillä. Pah. Onneksi olen kovin taitava myös auton renkaiden parissa. (Lällälläää Mimmu.):D

Mutta tavispumpun vatkutus nostaa kyllä hien pintaan ja on ehdottomasti raskaampi ja siksi kovin arvostettava suoritus kaiken kaikkiaan.

Hyvä! Hienoa!

Tiina kirjoitti...

Niin siis joo. Hämäsin vähän. Kävin siis pesemässä pyörän siinä tebskalla, mutta pumppu oli ihan normi pumppu. :)

Alcinoe kirjoitti...

Jee, näissähän mulla on askarreltavaa pitkäksi aikaa, kun taas tuottamaton bloggausvaihe iskee päälle.

Enää 9 aamua - vähiin käy, oh noes.

Tiina kirjoitti...

Niinpä... arhg!