8. heinäkuuta 2008

Fairweather friends of mineTuo eilinen vinkuvonku tuntuu nyt jo ylireagoinnilta, ja sitä se varmaan olikin. Sitä paitsi sain illalla lupauksen, ettei asia olekaan niin epätoivoinen kuin pelkäsin. Olen silti kovin skeptinen enkä oikein uskalla uskoa ennen kuin näen. Kävi niin tai näin (toivottavasti niin), niin kuulette asiasta tarkemmin varmaankin joskus parin viikon päästä. Ehkä. Toivottavasti. Argh. Mutta se siitä nyt sitten tältä erää.

Harrastin eilen vahingossa julkkisbongausta. Näin ihan lyhyen ajan sisällä ensin Marko Annalan, sitten Reidar Palmgrenin ja vielä viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä The Einarin. Oh dear. (Taitaa olla kohokohdat vähissä meikäläisen elämässä, kun tästäkin täytyi blogiin kirjoittaa)... Tänäänkin tapahtui jotain jännittävää. Aamulla kun kävelin työmaalle päin, niin joku pieni hiiri tai myyrä juoksi edestäni tien poikki! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Muuten, tatuoinneista kun oli puhe aikaisemmin (jaa oli?), niin tulin tänään siihen tulokseen, että jos jollakin on rumat tatuoinnit, niin tuolla Jackass-tyyppi Steve-O:lla. Katsokaa nyt vaikka tästä pari esimerkkiä niistä tatuoinneista: 1, 2, 3, 4 ja 5. Nuo ei ole mitään kynätöherryksiä vaan ihan oikeita tatuointeja. Ei ihmekään, että tyyppi on joutunut psykiatriseen sairaalahoitoon. Sitä tosin en tiedä kumpi on syy ja kumpi seuraus. Voihan sitä seota, jos joutuu päivästä toiseen kantamaan tuollaisia tatuointeja.

Latasin eilen itselleni Firefox 3:n, enkä ole nyt ihan täysin vakuuttunut tämän ihanuudesta. En jaksa ottaa selvää saako tästä pois päältä sellaisia ärsyttäviä ominaisuuksia, kuten ladattavien tiedostojen tarkistaminen virusten varalta. Sen lisäksi olen yleensä tottunut avaamaan joitain sivuja kirjoittamalla vähän sen osoitteen alkua tuohon osoiteriville ja sitten valitsemalla näppärästi koko osoitteen siitä alta kun firefox sitä tarjoaa (siis kun olen käynyt kyseisellä sivulla jo aiemmin). Nytpä tuo ei enää käykään niin näppärästi, koska tämä kolmonen etsii sitä tekstin pätkää sivujen otsikoista eikä urlista, ja ehdottelee jotain ihan päättömiä. Vituttaa. Ohjeita elämäni helpottamiseksi otetaan vastaan.

Kiitos ja anteeksi.

9 kommenttia:

Kami kirjoitti...

Mutta facebookki 4 x nopeampi!

Tiina kirjoitti...

No mulla kun perhana on sekin jumittanut koko päivän... (Ja eilisen ja toissapäivän jne.)

Annikki kirjoitti...

Minä en kans nyt tykkää tästä kettukolmosesta yhtään, ja olen ihan pahastunut, kun Kami sitä niin hehkutti. :P

Se ei enää ees yritä palauttaa niitä menneitä sivuja, jos koneen joutuu buuttaamaan, niinku entinen. Siitä oli hirmusti hyötyä. Ja tuo otsikkopalkin vaihtoehtolista on ihan friikki.

Junior Jones kirjoitti...

No - onhan siitä aika vahvat merkit ollut, ettei tuo kaveri ole ihan täyspäinen.

yllätystytteli kirjoitti...

Hmm.. Miulla on vissiin joku oma asetus tuliketussa, kun se on toiminut oikein mainiosti? Tämä ihan tunnistaa vanhalla tutulla tavalla sivun, jos kirjoitan pätkän urlia osoiteriville jne..

Jotenkaan ei yllätä tuo SteveO:n hoitoon otto.. Ei yhtään. *tähän hymiö, joka pyörittää silmiään*

Kami kirjoitti...

"Se ei enää ees yritä palauttaa niitä menneitä sivuja, jos koneen joutuu buuttaamaan, niinku entinen. "

Kylläpäs palauttaa. EVO.

Jaska kirjoitti...

Katso täältä vinkit 9 ja 10. Ei täysin parane tuollakaan, mutta sinne päin.

Tiina kirjoitti...

Annikki, tää on kyllä jotenkin nyt Kamin syytä koko homma! :D

JJ, no kyllä, juu, olet ihan oikeassa. :D

Ylläri, haluisitko jakaa ne asetukset munkin kanssa? :D

Kami, hyvä jos niin, en ole kokeillut tilannetta.

Jaska, kiitos vinkeistä. Tutkailen asiaa illemmalla! :)

ill. kirjoitti...

siis MIKÄ tuo friikki ympyräjudanssi Steve-O:n käsivarressa on? pitäiskö nauraa vai itkeä.. päätän että nauran. mutta tavallaan se on kyllä ihan siisti... ^^;