28. heinäkuuta 2008

Summer's almost gone

No eipä ole kesä vielä ohi, tästähän se vasta alkaa. Tosin tuntuu aika hurjalta, että koulujen alkuun on enää pari viikkoa (siis peruskoulujen ja lukioiden ja sellaisten). Miten kesä tuntuikin ennen pidemmältä? Tai ehkä se noista nuoremmista tuntuu yhä yhtä pitkältä kuin ennen, minä vain itse elän sellaista sitku-elämää ja aika hujahtaa jonnekin.

Oli mukavaa olla mökillä viikonloppuna, kun aurinko paistoi ja sai saunoa ja käydä uimassa. Eilen tosin kävi niin kova tuuli koko ajan, että siinä terassilla istuessa ei oikein tajunnutkaan sitä auringon porotusta. Lopputulema on siis melko lähellä tuon kuvan (yllä) ravun väritystä. Hipiä ei kylläkään tunnu palaneelta, ei kuumota eikä tee kipeää, mutta väritys on hiukan punakka. Hieno ilma siellä tänäänkin näyttäisi olevan, mutta lienee viisainta pitää iho auringolta suojattuna ja sisätiloissa tänään. Vaikka perjantaista eteenpäin se taitaakin sitten taas sadella ja kylmetä. Toivottavasti ei. Puhutaanko säästä vielä vaikka vähän lisää...

Ei mulla nyt muuta, halusin vain kertoa olevani taas sivistyksen parissa. Illemmalla saatan laittaa hieman viikonlopun kuvasatoa. Monenlaista maan- ja vedenelävää tuli nähtyä, ja osa jopa kuvattua.

3 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Jees, aim toolking tu juu.

Täällähän saa nyt visertää! =)

Minulle lienee päässä liikaa hyttysmyrkkyä, aurinkoa ja nuotiosavua, sillä luulin ensin tuota kuvaa banaaniksi. Ihan oikeasti, joten hyvä että oli tuo rapu-tarkennus vääräsilmäisen eloa helpottamassa.

Tiina kirjoitti...

Banaaniksi? :D
Nyt taidat kyllä juksata mua, tai sitten täytyy huolestua todella lomasi aiheuttamista oireista. :D :D :D

Alcinoe kirjoitti...

Minä en vaan niinku katsonut sitä ja oletin siinä olevan banaanin. Värisokeakin taidan olla. Huolestun sitten elokuun loppupuolella, jos tämä jatkuu. =)