9. heinäkuuta 2008

Reippaina käymme rekkain alle

Mitenkähän sitä oikein voisi saada lomaa itsestään? On oikeasti viime päivinä ollut sellainen olo, että jos voisi rullata päänsä auki kuin sardiinipurkin, ottaa aivot hetkeksi pois sieltä ja vähän tuulettaa. Samalla voisi nollata aivoista kaiken. Ja kun nyt tälle linjalle lähdettiin, niin voisin vaikka ottaa välillä myös nämä leukalihaksenikin pois, alkaa tämä kiristely jo riittää. No, vajaa kuukausi hammaslääkäriin enää.

Oho, mulla oli tää auki tässä kun isäni kävi heilumassa tuossa selkäni takana, mutta ei kai se blogeista mitään tajua...

Ihan vaan sellainen tiedonanto tässä välissä kaikille Zone Alarmin käyttäjille, että tänään noissa Microsoftin päivityksissä on sellainen pätsyli (KB951748), jonka johdosta Zone Alarm estää nettiliikenteen. Vaihtoehdot on joko poistaa Zone Alarm käytöstä tai peruuttaa sen kyseisen päivityksen asennus. Tosin jos nettiyhteytesi on mennyt poikki, niin et varmaan lue tätä täältä... Etä-pelastin juuri äsken äitini kyseisestä pulasta. En tiedä koskeeko tämä kaikkia käyttiksiä vai pelkästään XP:tä, mutta olen nyt kuitenkin varoittanut.

Olenkin tainnut unohtaa mainita, että minulla on lippu Slipknotin keikalle Tampereen jäähallissa marraskuussa. (Ihan ostettu, ei voitettu, heh). Onneksi se taitaa olla istumapaikka katsomossa, eikä missään lavan edestä moshpitista. Olen nimittäin kuullut juttuja, että Slipknotin keikalla saattaapi tuo veri roiskua siellä katsomon puolella. Lämppäreinä on Machine Head (kuuntelin Youtubesta, ei vakuuttanut ihan äkkiseltään) ja Children of Bodom (yäk). Mutta ehkä nuo kestää, kerta kerrankin Tampereelle tulee joku. Ehkä jompi kumpi noista lämppäreistä on livenä edes ihan jees.

Nyt on sen verran tummia pilviä tuossa minusta katsoen etuoikealla, että kohta sataa.

9 kommenttia:

Junior Jones kirjoitti...

Joo, itsestään on vähän vaikea saada lomaa. Tei ei se oikeastaan niin vaikeaa ole, mutta kylläkin epäterveellistä, ainakin pidemmän päälle.

Miksi rasitat itseäsi? Liittyykö tämä siihen mystiseen seikkaan, jolla pidetään hulluja jännityksessä, ja joka ehkä paljastetaan joskus?

Tiina kirjoitti...

Joo, liittyyhän se siihenkin, ainakin osittain.
Tuntuu, että mielialat vaihtelee nollasta sataan sekunneissa. Sitten impulsiivisena ihmisenä saan aina kaikenlaista aikaan, kun en jaksa laskea sataan ja odottaa sen kuohun ohittamista...

purrrrina kirjoitti...

Mä RRAKASSSTAN COB:a, mutta INHOAN Slipknotia. Oli vuonna 2004 lämppäämässä Metallicaa. Ihan paska veto ja vielä paskemmat välispiikit. Eli meidän sydikkyyskö tässä nyt on vallan koetuksella? :)

Junior Jones kirjoitti...

Meri on sellainen, että se aina välillä kuohuaa. Jos ei kuohuissa pärjää, on parempi purjehtia suojaisilla sisävesillä. Ei se ole meren vika, kuohut kuuluvat mereen.

puutarhuri-sirtsu kirjoitti...

Ei muuten sada. Ei ollenkaan. Minä olen kukkienkasteluvuorossa, joten ei sada. Juuri tulin tuolta pihamaalta kastelupuuhista, eikä kyllä yhtään näytä satavan, vaikka niin uhosivat. Ihan hyvä silti.

Olen kans joskus toivonut todella lomaa itseltäni. Mutta just nyt on hyvä. Kyl se siitä.

Lumi kirjoitti...

Mitäs vikaa Bodomissa oikein on :O Ja nyt ne sadepilvet tuli sit sieltä tänne, koska mustaa on ja vettäkin sataa kuuroittain ja kovaa.

Junior Jones kirjoitti...

Hei Harmiton, missä lienet?

Tiina kirjoitti...

Purrrrina, yritetään nyt päästä tämän kriisin yli. :D
Sehän on just kai makuasia, että jos ei tykkää koko bändistä alkuunkaan, niin varmaan se keikkakin on ollut paska.

JJ, niin, musta tuntuu että mä olen se meri ja sitten joku muu onneton on se purjehtija, joka tielleni osuu...

Sirtsu the puutarhanhoitaja, kyllä täällä meillä päin ainakin eilen satoi sen hetken. Ei varmaan sinne teille päin sitten ylttänyt. :D

Lumi, en vaan tykkää sellasesta musiikista yhtään. Jos sitä nyt musiikiksi edes voi sanoa.

JJ, duunia måste mun painaa. :D

Junior Jones kirjoitti...

Joo. Siltähän mustakin tuntui. Mutta sulla on oikeus olla se meri. Toiset on sitten rauhallisia sisävesiä, mutaisia lammikoita, jotkut jyliseviä koskia. Yksi laiva ei vaan käy kaikille vesille.