21. heinäkuuta 2008

We've been dancin' with Mr. Brownstone

Tänään on oikeasti sellainen päivä, että heti kun joku aukaisee leipäläpensä tuossa lähistölläni, niin minua alkaa vituttaa se ihminen. Vika on varmasti minun korvieni välissä, mutta voi luoja miten ärsyttäviä ja typeriä ihmiset ovat tänään! (Tämä koskee tietysti vain työkavereitani, kultamussut!) Välillä tulee vaan sellainen olo, että mitä vittua täällä tapahtuu ja keitä nuo ihmiset oikein ovat...

Aamulla herätyskellon jo pariin otteeseen soitua näin jotain omituisia houreunia Alcinoesta ja Iron Maidenin maskotista Eddiestä. Jotenkin tämä liittyi myös olennaisesti heräämiseeni ja siihen voinko torkkua vielä vartin. Olisin siinä vartissa ehtinyt tehdä jotain kivaa Alcciksen ja Eddien kanssa. Voi hyvä ihme...

Vähän ahdistaa välillä. Kun on olemassa asia, jota haluaa maailman eniten, mutta sen saavuttaminen vaatii odotusta, kärsivällisyyttä, odotusta, itsehillintää, odotusta, ymmärtäväisyyttä, odotusta, odotusta ja mainitsinko jo, että odotusta. Mutta toisaalta sitä uskoo ja toivoo sen olevan kaiken sen odotuksen ja muun hässäkän arvoista. Kun vaan pystyisi vilkaisemaan tulevaisuuteen sen verran, että tietäisi ja saisi taas uutta pontta tähän odotukseen. Toisaalta jos se kerta on maailman paras asia, niin eikös sitä silloin kannata odottaa vaikka kuinka ja kauan?

Kerrankin on muuten tehty Hollannissa joku positiivinen tutkimus. Kuulostaa melko helpottavalta, näin niin kuin naisen näkökulmasta: "Tuoreen tutkimuksen mukaan ulkonäöllä ei kuitenkaan ole miehille paljon väliä, vaan kuka tahansa nainen saa heidän hormoninsa jylläämään." Ei tarvi enää panostaa vaatteisiin, hiuksiin, naamatauluun, rasvaprosenttiin (ne jutut, joita naiset eivät tietenkään tee miesten takia vaan itsensä) eikä mihinkään muuhunkaan. Riittää vain että on nainen. Toivoa siis on vielä meikäläiselläkin.

Päässäni on soinut herätyksestä asti tuo G'n'R:n Mr. Brownstone. En tiedä miksi, koska en ole mielestäni kuullut sitä vuosiin. Ehkäpä siksi, kun tuon biisin ensimmäiset rivit tuntuivat aamulla niin kovin ajankohtaisilta. Siis huom. vain alku, tunnistan kyllä heroiini-vertauksen kappaleessa, joten jätän eläytymättä loppuun ko. biisistä.


I get up around seven
I get outta bed around nine
And I don't worry about nothin', no,
because worryin's a waste of my time


Koska noin kauan minulla kestää aamuisin päästä sängystä ylös...

Olen vähän innoissani, koska kunhan kohta pääsen täältä töistä lähtemään, niin näen kivoja tyttöjä ainakin pari kappaletta. Jei!


(Melkoinen sillisalaatti tuli tästä postauksesta, toim.huom.)


Lisäys hetkeä myöhemmin: Okei, kuurouduin juuri tilapäisesti. Hyi helv...

10 kommenttia:

yllätystyttö kirjoitti...

Voisko olla semmonen nappula, jolla saa kaikista tyhmistä ihmisistä äänet kerralla pois?
Voisiko mitenkään?

Joutselnbläh on kyllä jotain aivan hirveää.
Pahoittelut.

Tiina kirjoitti...

Sellanen nappula olisi kyllä enemmän kuin hyödyllinen ainakin näin maanantaisin.

Kiitos osanotosta.

Mymskä kirjoitti...

Otan osaa, toivottavasti se JoutseYÖK ei tullut sun päähän mitenkään minun vaikutuksesta...

Bambikin kirjoitti tuosta tutkimuksesta, ja just samalla tavalla ajattelin. Että jihuu, nyt kelpaa rumajalihavajavaikkamikäkin.

Tiina kirjoitti...

Ei, kyllä se tuli ihan radiosta... :P

Toivo on taas herätetty henkiin. :D

Tintti kirjoitti...

No hyvähän se on, jos mä kelpaan niille, mutt onkin ihan eri asia KELPAAKO NE MULLE. (joo-joo-niin-niin elän parisuhteessa ja olen vielä ihan tyytyväinen - - - ekaa kertaa ainaskin vuosikymmeneen)***

Tiina kirjoitti...

No se on toki eri asia. Mutta eipä niistä tarvikaan kuin yhden kelvata. :D

ill. kirjoitti...

mitä? joku ei tykkää joutsenlaulusta?? hirveitä ihmisiä. miten niitä voi olla olemassa?

siis se on oikeesti tosi nostalginen ja kaihoisa biisi.. ihanat yläasteajat.. ^_^

Tiina kirjoitti...

Mä oon tosi pahoillani, mutta en voi sietää sitä biisiä. :D
Tulee siitä ihan jotain muita kuin nostalgisia muistoja! Lähinnä aivot karkaavat kirkuen päästä. :D
Mutta varmaan enemmistö siitä tykkää kuitenkin.

DorianK kirjoitti...

Teki mieli avautua huolella odottamisen ärsyttävyydestä, mutta sitten iski sellainen olo, että olen tainnut sen jo tehdäkin toisaalla. Joten en nyt kommentoi lainkaan. (Eiku.)

Tiina kirjoitti...

Niinpä.
Joskus sitäkin vaan on tehtävä.