19. marraskuuta 2008

B-lista sukkaa jälleen

Enpä olisi uskonut, että tästä täytyy vieläkin vinkua, mutta...

En ole käyttänyt Blogilistaa juurikaan sitten sen uudistuksen, jonka monet teistä ehkä muistavat ja loput yrittävät torjua muistoistaan. No tänään ajattelin sitten antaa sille mahdollisuuden ja menin tutkailemaan top-listaa. En kovinkaan moneen blogiin ehtinyt klikata itseäni, kun huomasin, että suunnilleen joka toisesta saan seuraavanlaisen ilmoituksen:


Yritin laittaa kehitysblogiin palautetta, mutta kommenttini katosi kuin pieru saharaan. En tiedä sitten olenko joutunut jonnekin ennakkosensuurin kouriin vai minne se katosi, mutta tässäpä se mitä ainakin olisin halunnut sanoa.

Hei!

Selasin tuota top-listaa läpi tänään eikä tarvinnut moneenkaan blogiin klikata itseäni kun huomasin, että kyseisellä listalla on aivan älyttömästi Blogilistalta poistettuja blogeja? Miten se on mahdollista ja mitä järkeä siinä edes on?


Tässä muutama esimerkki:


- 3kympinkriisi

http://www.blogilista.fi/blogi/3kympinkriisi/1185

- Kissoja, kukkia ja käsitöitä
http://www.blogilista.fi/blogi/kissoja-kukkia-ja-kasitoita/11050

- Herkun ilmoitusluontoiset asiat http://www.blogilista.fi/blogi/herkun-ilmoitusluontoiset-asiat/3078

- Lost in the Supermarket
http://www.blogilista.fi/blogi/lost-in-the-supermarket/4741

Eikös nuo haamublogit voisi jotenkin siivota pois listalta, niin se palvelisi Blogilistan käyttäjiä paremmin ja lyhentäisi top-listaakin?


Myös top-listan sijoitus olisi kiva saada näkyviin suoraan blogin tietoihin, niin ei tarvisi etsiä oman bloginsa sijoitusta selaamalla koko top-listan läpi, mikäli oma sijoitus kiinnostaa.


Kiitos!BB-talossa kaikki asukkaat saivat tänään tällaiset:


Juu, ihkauudet talvisaapas-cro... *pökr* (Elma-tätiä lainatakseni)


Ps. Oli niin mahdottoman vaikeata tämän postauksen asettelu ja muu, että tekisi mieli seuraavaksi kirjoittaa postaus aiheesta "Blogger sukkaa"...


5 kommenttia:

Aimo kirjoitti...

Ei jumalauta. Olen sanaton. Talvisaapas-crocsit. Mitä kaikkea ne vielä keksii?

sirenita kirjoitti...

Mä suljin silmäni kun näin siellä pihalla uusia talvisaappaita. Selkäpiitäni karmi siihen malliin, että ounastelinkin niiden olevan niitä **** cro**eja. Ja *****joukko vielä kirkui ja iloitsi niistä.
Uuh!!

Tiina kirjoitti...

Aimo, uskon että ne keksii vielä paljon kaikenlaista. Kauhulla jäämme odottamaan. :D

Sirtsu, mä yritin tarkentaa katsettani ja olin sitten ihan että oh my eyes!!!
Hyvin ennakkosensuroitu tuo sun kommentti, btw. ;D

Elegia kirjoitti...

Sinne kehitysblogiin täytyy laittaa laittaa se viesti sata kertaa ennen kuin se menee läpi. Minullekin kävi niin. Tosin sen jälkeen sieltä tulee ilmoitus, että "taisit sanoa samat sanat jo aiemmin", jos laittaa sen viestin samanlaisena menemään, joten sitä pitää muuttaa hiukan, niin saattaa mennä läpi. :D

Mutta joo, en ole noita blogeja siellä selaillut, joten tuli tuokin yllätyksenä (siis että listatkin ilmeisesti kusee). Silviissiin.

Ja hyi helvata noille talvicroksuille, oksennus soikoon. Jäi eiliset partyt näkemättä, kun en jaksanut nousta sängystä. Haaveilin kyllä, että saisi telkkarin sänkyyn, jos tämä unitauti jatkuu. :D

pistaasi kirjoitti...

Oi. Tee ihmeessä vuodatus Blöggeristä. Itselläkin palaa NIIN kiinni ja vertaistukea ei näy missään...