28. marraskuuta 2008

Still alive

Täällä ollaan! Alive and kicking!

Hiukan on väsymystä ilmassa, mutta se on täysin omaa syytäni kun en ikinä mene ajoissa nukkumaan. Autossa on tullut istuttua useita satoja kilometrejä viimeisen parin päivän aikana ja peukaloita pyöritettyä, tai oltu pyörittelemättä, useita tunteja. Hommiin ei olla oikein vielä kunnolla päästy käsiksi, mutta eiköhän sekin aika ensi viikolla koita. Tämä homma tapahtuu ympäri Suomea eri paikkakunnilla ja hyvin vähän Tampereella. Siksi tulee nyt maakuntamatkailtua muutama viikko oikein kunnolla. Ne aiemmin mainitsemani ensivaikutelmat ovat aika hyvin pitäneet paikkansa vielä toistaiseksi. Harmi vaan, että en viitsi vieläkään eritellä kovin tarkasti, kun koskaan ei tiedä kuka lukee... Sanottakoon nyt vaikka näin, että työkavereissa on tyyppi, josta en pidä niin kovin ja toinen tyyppi, josta pidän kovin. Tämä jälkimmäinen tyyppi on melkein kaksoisolento eräästä toisesta tyypistä, johon olen ihan lääpälläni, joten olen hiukan hämmentynyt. Maailmankaikkeudella on hassu huumorintaju...

Huomenna pitäisi olla yhdet pikkujoulut, mutta erään henkilön sairastuminen on nyt asettanut nuo bileet vähän vaakalaudalle. Toivon mukaan kaikki ovat huomenna terveinä ja mukana temmeltämässä. Jos ei, niin sitten täytyy pitää pienimuotoisemmat pikkujoulut. Varmasti ihan kivat nekin, vaikka tosi harmi jos kaikki eivät kykene kynnelle.

Nyt lyö korvien välissä niin tyhjää, että tahdon laittaa tähän loppuun pitkästä aikaa vain jonkun musavideon. Jotain ihan erilaista musiikkia kuin yleensä laitan, mutta tykkään tästä kappaleesta. Tämä kappale vaatii oikein hymiön. :) Noin.

Hauskaa viikonloppua itse kullekin säädylle!

6 kommenttia:

Haahis kirjoitti...

Siis tää kappale on aivan karmea, ehkä siksi että radiossa tää biisi tuli soitettua puhki.
Mutta! Videossa on Tommi Korpela!!!! Lääh! *Kuolaa* :D

Tiina kirjoitti...

Mä en kuuntele sellasia radiokanavia missä tota soitetaan, mutta tykkään kyllä tuosta. Ja mulla on ehkä vähän henk.koht. syitä myöskin tuon suhteen, mutta ei niistä sen enempää... ;)
Video on hauska vaikken Tommi Korpelaa kuolaakaan. :D

nona kirjoitti...

Hyvä biisi! Ei sen aina tarvi olla niin hampaat irveessä vakavaa vääntöä, tästä tulee hyvä fiilis :)

Tiina kirjoitti...

Mulle tulee kans hyvä fiilis tosta.
Siksi hymiö. :)

Minja kirjoitti...

Mä kanssa tykkään tosta biisistä. Kerrankin ollaan samaa mieltä jostain. :D

Mimmu kirjoitti...

Määki tykkään tuosta biisistä. :)

Hyvää viikonloppua sinnekkin!