3. marraskuuta 2008

Hommat hanskassa ja hanskat hukassa


Edittiä paaaaljon myöhemmin: Lisäsin kuvan postaukseen. Minulla oli jo valmiiksi tuo kuva varattuna tähän postaukseen, kun se oli niin tähän korva-aiheeseen sopiva, mutta enkös sitten unohtanut laittaa sen! Voi harmitus! (Kuva: Vincent van Gogh, kuten kaikki varmasti tietävät...)


No nyt on korvarenkularinkula taas paikoillaan. Laittoivat saman renkaan takaisin, mutta lupasivat, että tällä kertaa sen pitäisi jopa pysyä. Hemmo laittoi sen kuulemma kireämmälle. Niin, tällä kertaa siis sain miehen käsittelyn, viimeksi olin naisen käsittelyssä. Luotan/uskon/toivon siihen, että hänen tatuoiduissa miehisissä käsivarsissaan oli enemmän voimaa, eikä tuo pallo enää plopsahda pois paikoiltaan. Tuolla Igorissa on muuten hassuja nuo tyypit, kun ovat niin lävistettyjä ja tatuoituja ja sellaisia "karun" näköisiä, mutta sitten ovatkin todella rauhallisia ja ehkä jopa hieman pelästyneen oloisia, jos joku sinne kellariin joskus eksyy. Peikkoja luolassaan.

Mutta jotta elämä ei pääsisi käymään liian helpoksi, niin onnistuin ilmeisesti eilen illalla jotenkin projisoimaan tuon lävistysahdistuksen tuohon korvaan ja se rupesi soimaan. Ensin tuli sellainen olo kuin korva olisi lukossa ja sitten nukkumaan mennessäni huomasin sen hirmuisen ulisemisen ja vingunnan. Yöunet eivät menneet ihan putkeen sen soimisen takia. Aamulla se oli ehkä hiukan hiljentynyt, mutta vinkui yhä kuitenkin. Ulkona ja kaupungilla käppäillessä korva tuntui ihan normaalilta, mutta kodin hiljaisuuteen palattuani huomasin, että kyllä se yhäkin soi. Ehkä hiukan hiljempaa kuin yöllä, mutta soi soiseli soi. Olen vähän kahden vaiheilla menisinkö huomenna näyttämään tuota korvaa yths:lle. Minulla on ollut kerran aikaisemmin vastaava tilanne, tosin se taisi olla eri korva. Lääkäri kurkkasi korvaan ja sanoi, ettei siellä mitään ole ja kaipa se parissa päivässä loppuu. Niin kuin loppuikin. Voi tietty olla, että tuota korvaa suihkutellessa on tärykalvolle joutunut vaikkua tai jotain. Ei voi tietää. Toivottavasti se menisi itsellään ohi, niin ei tarvisi lähteä lääkäriin. Ei nyt juuri huvittaisi päästää enää ketään ronkkimaan tuota korvaa, että tuo lävistys saisi nyt hetken levätä.

Ostin Anttilasta kaksi leffaa, kun olivat 20 €/2 kpl. Toinen on Michael Mooren Sicko ja toinen The Darjeeling Limited, jonka trailerin joskus näin leffassa ja se vaikutti ihan hauskalta. Siinä on kolme isonenäistä miesnäyttelijää, Adrien Brody, Owen Wilson ja Jason Schwartzman, jotka näyttelevät veljeksiä. Melko varmasti valittu nenien perusteella tuohon leffaan. Noista muista en tiedä, mutta toivottavasti Adrien Brody ei ainakaan ole lähtenyt mukaan ihan paskaan leffaan. Kerta on Oscar-voittajakin sentään.

Loppuisi nyt tuo vinkuminen...

4 kommenttia:

sade kirjoitti...

Höh, korvan vinkuminen on tympeää, toivottavasti se loppuu pian!
Kertoisitko sitten mielipiteesi tuosta Darjeeling Limited:sta, minua on kovasti kiinnostanut nähdä se?

yllätystyttö kirjoitti...

No siis pitänee vuokrata tuo The Darjeeling Limited!
Miullahan on semmoinen vamma, et aina jos on Owen Wilson elokuvassa, niin miun on se nähtävä. Vaikka en hänestä älyttömästi pidä ja sen elokuvat ovat monesti aika kökköjä. Mut siis sen miehen nenässä on taikaa. Miun on vain pakko tuijottaa sitä!

Ei auta mikään.

Keväälläkin piti ihan Kaliforniassa kammeta elokuviin, kun oli Owenin nenä pääosassa Drilbit Taylor- nimisessä elokuvassa.

Mut tää n ehkä semmoinen kummallisuus et pitänee laittaa myös siihen meemiin.. :)

Tiina kirjoitti...

Sade, nyt tuntuu kyllä siltä, että vinkuminen olisi loppunut. Sitten sen huomaa kyllä vasta kun menee nukkumaan ja sammuttaa kaikki hurisevat laitteet.
Kerron sitten mitä tykkäsin siitä leffasta, kun saan sen katseltua. :)

Ylläri, no tuo Owen Wilsonin nenä on melko erikoinen ja samoin on sinun fiksaatiosi kyseiseen nenään. :D
Adrien Brodyn nenä on ehkä enemmän minunmakuuni. ;)

Mimmu kirjoitti...

Toivottavasti A-R-Illa riitti voimaa laittaa se tarpeeks kireelle nyt sitten :)

Toi tinnitus on muuten sieltä ja syvältä. Inhoan... Toivottavasti sulla oli nyt sitten loppunut.