26. marraskuuta 2008

Karkkii mässyy namei

Mymskä ja Yllärityttö haastoivat minut tämmöiseen varsin makeaan meemiin.


1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi.No tuossahan on tietysti ensimmäisenä vattulakukorvat, jotka ovat ehdottomia suosikkejani. Myös muut korvat ovat hyviä, kunhan toinen puolisko on lakua. Sitten on noita ruskeita pehmeitä ufoja, jotka ovat hyviä. Vadelma- ja lakuveneitä, jotka täytyy syödä sillä tavalla, että laittaa suuhun yhtä aikaa sekä punaisen että mustan. Siksi on ensisijaisen tärkeätä, että niitä on parillinen määrä. Suuria suosikkejani ovat myös nuo persikkakarkit, lakuliput, pehmeät krokot ja perinteiset lakutoukat. Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä liitulakut, jotka toivoisin takaisin karkkipusseihin, mutta voihan niitä irtonakin ostaa. Liitulakujen kanssa täytyy olla kuitenkin tarkka, että ne ovat nimenomaan Leafin liitulakuja eikä jotain feikkejä.

Tuosta puuttuu ainakin vaahtokarkit, joita täytyy olla aina muutamia isoja ja erilaisia (vaikkapa niitä hillotäytteisiä persikoita). Kuvasta puuttuvat myös kinuskikuulat, jotka on aina ihan must, mutta en löytänyt niistä kuvaa! Tuosta puuttuu toki monia muitakin, koska jos pääsen irti Filmtownin irtokarkkiosastolla, niin pussin koko on aina ihan hirmuinen. Ja sitten syön sitä monta viikkoa...

No haastanpa tämän meemin tekemään Annikin, Brimin ja Elegian. Kai te kaikki karkkeja sentään syötte? Muutkin saa kyllä jatkaa, jos alkaa kuola valua jo pelkästä karkkien kuvien katselusta!

11 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

apuaa, en edes osta koskaan irtokarkkeja.. no, kuvittelen, mitä ostaisin, jos ostaisin, koska kyllä minä joskus toisten pusseista syön muutaman.

Tiina kirjoitti...

No mutta nythän on hyvä hetki sitten aloittaa. :D
Ja jos on hyvä valikoima, niin niissähän on tarjolla kaikenlaisia pähkinöitä ja semmosia, kaipa niitäkin saa tohon ottaa mukaan.

Annikki kirjoitti...

hehee :D

ja pepsin voi varmaan kans laittaa ja..

Mymskä kirjoitti...

Hahaa, vaikka meillä on samankalyainen miesmaku, niin karkeista ei sentään tarttis tapella! :D
Tietty mulle kelpaa melkein karkki kuin karkki tietyssä mielentilassa, mutta liitulakut?? Toukat ja salmariufot ymmärrän hyvin.

Ohari kirjoitti...

Pehmeät ufot! OOH! Vaahtokarkit! AAH! Konsensus myös veneiden syömisestä. Meille saattaisi tulla vakava tora namipussin äärellä.

Ikävä ihminen kirjoitti...

Leaf on täällä boikotissa. Kuten varmaan osa muistaa, siirsi Leaf tuotannon Ukrainaan ja noin niinku ultimatevittuiluna suomalaiset työntekijät laitettiin viime kuukausinaan opettamaan ukrainalaiset työntekijät valmistamaan leaf-makeisia.

Olen varmaan ikävä ihminen, mutta boikotoivathan jotkut myös Nestleä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Tiina kulta- rakas... taas kerran huomaan, että en mä olekkaan yksin jonkun asian kanssa tässä maailmassa. Noi pehmeät ruskeat ufo pläjäykset on ihan mun suosikkeja... Mä olen aina luullut olevani ainut joka niistä tykkää (siksi niitä varmaan myydäänkin, ihan vaan mua varten).

Ystävätkin on kiusanneet kyseisestä asiasta... raaásti... ja julmasti... ihan armotta ovat pilkanneet.
Mut ei se haittaa enää:) Onneksi sä olet olemassa!!!!

-Euggis-

Elegia kirjoitti...

Namps, tämä on herkullinen meemilö, otan sen vastaan :D

Meillä on vain puolitoista yhteistä herkkua tästä kuvasta. Nimittäin nuo ufot on NAM NAM ja noista krokoista tykkään kanssa, mutten niin paljon. Muut ovat minun makuuni no no ;)

seeds kirjoitti...

Mistä te oikein löydätte noita irtsarikuvia? yriti googlettaa omia suosikkejani, mutten löytänyt... Jää siis meemin tekeminen siiheksi kunnes pääsen namikauppaan huomenna.

seeds kirjoitti...

Sanon vielä kerran: liitulakuja saa pusseina! Ainakin Ärrältä. Sellaisina 70g pikkupusseina. Leafiä. jep.

Tiina kirjoitti...

Annikki, miksei Pepsinkin. Säännöthän on tehty rikottaviksi. ;D

Mymskä, liitulakut on ihan parhaita! :D

Ohari, meidän täytyy sit kyllä ostaa omat karkkipussit. :D

Ikävä ihminen, no ei kai se niin ikävää ole. Jos koet tuon tärkeäksi asiaksi, niin totta vieköön sitten boikotoit! :)
Minulle Leafin boikotointi voisi olla liian vaikeata...

Euggis kulta-rakas, mukavaa että saatoin olla avuksi! :D
Nuohan on mitä parhaimpia karkkeja, julmaa pilkata niiden syönnistä!

Elegia, krokot on itse asiassa parempia muun kuin tuon lajisina mitä tuossa kuvassa on, mutta tuo oli paras kuva niistä.

Seeds, mä otin aika paljon candy kingin nettisivuilta ja sitten oli joku toinenkin sivu... En muista enää mikä. Löysin sen googlaamalla liitulakuja.
Ja tosiaan jos väität että niitä on pikkupusseissa niin pakko uskoa, mutta minun eteeni ei ole vieläkään törmännyt. :D