6. marraskuuta 2008

I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately


Kauheasti teki mieli kirjoittaa tänne jotain, mutta jotenkin sanainen arkkuni on nyt ihan tyhjä. Taisin puristaa kaikki sanani ja luovuuteni tuohon eiliseen postaukseen, joka puristui hiilestä kovassa paineessa timantiksi! Hiukan kyllä kiehtoo ajatuksena tuo ehdotettu oman palkintogaalan pitäminen, mutta enhän minä nyt tohdi sellasta...

Eilen kun menin nukkumaan, niin olin pakotettu (henkisesti) nukkumaan oikealla kyljellä. Yritin varoa tuota tragusta, vaikkei se edes ole nyt kipeä, joten asettelin tyynyn ovelasti pääni alle. Siinä unen ja valveen rajamailla tunsin, että kaulan lihakset eivät nyt lainkaan tykkää tästä asennosta, mutta ehdin nukahtaa ennen kuin tein tilanteelle mitään korjausliikettä. No aamullahan se sitten kostautui. Tänään on niskani ollut aivan jumissa. Pää kääntyy oikealle aivan normaalisti, mutta vasemmalle kääntäessä tekee niiiiin kipeää. Pää ei siis juurikaan käänny. Kokeilin lämmintä vehnätyynyäkin, mutta ei se nyt auttanut tilanteeseen. Ainoastaan auttaa se, että en käännä päätä vasemmalle lainkaan. Toivottavasti se paranisi, tai ei ainakaan pahenisi huomiseksi, kun on luvassa jotain kivaa ja jänskäpänskää!

Niskavaivojeni vuoksi eräs ihminen ehdotti hierojan tai fysioterapeutin (vaikka lipsauttikin ensin kyllä psykoterapeutin → freudilainen lipsahdus?) puoleen kääntymistä. Olenkin käynyt hierojalla viimeksi muistaakseni toissa kesänä. Silloin hierojana oli mies, ihan hyvä tyyppi ja hieroja, mutta hän maiskutti välillä oudosti kesken hieronnan. En tosin tiedä joiko hän jotain vai mikä se maiskutus oli, kun en nähnyt. Hieman tuntui kuitenkin friikiltä se. En haluaisi mennä samalle tyypille nyt kuitenkaan ainakaan. Ehkä pitäisi kokeilla naishierojaa tällä kertaa, vaikka oman kokemushistoriani perusteella naishierojat ovat paljon kovakouraisempia ja teräväsormisempia kuin mieshierojat.

Mutta hei, nyt seuraa kysymys kaikille naispuoleisille henkilöille, jotka ovat käyneet hierojalla! Tai no, miksei miespuoleisillekin, jos niikseen tulee... Siis rintsikoilla vai ilman? Minulla on aina oikeasti ihan elämää suurempi ongelma kun menen hierojalle, että pitääkö minun ottaa rintsikat pois vai ei? Jos kysyn, niin hieroja sanoo tietysti että ihan sama, mutta kumpi oikeasti on normaali käytäntö? Ilman rintsikoita hieronta on ehkä miellyttävämpää eikä minulla ole mitään ongelmaa niiden riisumisessa, mutta olenko sitten joku kauhea friikki ja itseni paljastelija, jos heittäydyn yläosattomissa siihen pöydälle? Tai jos jätän rintsikat, niin hankaloittaako se hierojan työtä ja pitääkö hän minua tekopyhänä siveyden sipulina? Apua! Kertokaa?!?

No, onneksi ei ole tämän suurempia ongelmia elämässä kuitenkaan...

15 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

hieroja avaa rintsikoiden hakaset, jos jätät ne päällesi. Hän laittaa ne jopa kiinni session jälkeen. Näin ainakin teki minun MIEShieroja ;)

Ja rintsikat minulla oli päällä vain sen takia, etten vaikuta friikiltä. En nimittän muuten koskaan käytä rintsikoita.

Perusta iheessa gaala!!!

Alcinoe kirjoitti...

No siis...

minä menin elämäni ensimmäisen kerran hierojalle ja heti tietysti heitin rintaliivit pois. Hullulta tuntui ruveta niiden kanssa siveilemään, kun tiellä olisivat olleet kuitenkin.

Sittemmin sain kuulla, että ihan yleinen tapa kai on mennä pikkusievästi liiveissä pöydälle ja avata sitten ne tissien nätisti tönöttäessä pöytää vasten.

Hullun touhuna kuitenkin tuommoista käytäntöä pidän, jos ei asiakas itse halua venkoilla. Kai ne hierojat nyt ovat kuitenkin nähneet asiakkaillaan aika paljon hurjempaakin kuin naisen rinnat.

Elegia kirjoitti...

Paitsi siis jo MINÄ en saa palintoa gaalassa, niin sitten ei kyllä kannata sellaista järjestää!!!! :D

Annikki kirjoitti...

Mun pikkusisko ainakin ottaa rinulit pois hierojalla. Ottaisin itsekin, jos olisin menossa. Tiellähän ne on ja sotkeutuvat vielä siihen rasvaan tai öljyyn, jota ne käyttää.

Nanna kirjoitti...

Yllä ja joko ne avaat itse kun oot pöydällä tai hieroja avaa.

Näin mä oon asian kanssa elänyt. =)

Mymskä kirjoitti...

Mä riipaisen liiviit pois ihan kyselemättä! Koska kerrankin on tilaisuus sellaiseen :P
Tosin minä olen tottunut olemaan jos jonkilaisen hierojan leivottavana, että mulla ei sen suhteen ole estoja :D
Mutta on multakin joskus hieroja avannut liivit ja laittanut sitten takaisin kiinni, kun olen epähuomiossa unohtanut ne päälleni.

Ne muuten menee piloille herkästi niistä öljyistä mitä käytetään, että kannattaa laittaa hiukan huonommat sille keikalle.

Mieshierojat ON parempia, ihan ilman mitään kaksimielisiä taka-ajatuksia. Niillä on enemmän voimaa ja jämäkämmät otteet. Minun lihakseni kun ovat sellaista sorttia (tämä on siis hierojan lausunto asiasta), että jumiin mennessään menevät oikein vakavasti jumiin. Siihen auttaa vain reilu jyystö :D

Tiina kirjoitti...

Elegia, joo mullakin on mieshieroja avannut ja sulkenut ne hakaset, mutta mietin että oliko se nyt epäkorrektia vai oikea toimintatapa. :D
Ja toki sä saisit jonkun palkinnon, jos perustaisin gaalan. ;D

Alcinoe, mäkin mielelläni heittäisin ne pois, mutta sitten olen tullut ajatelleeksi, että jos se onkin epänormaalia. :D
Miksei voitais selkeästi vaikka osoittaa että ylävartalo paljaaksi ja tässä pyyhe johon voit verhoutua... Kyseessä on kuitenkin hieroja, joten luulisi että on normaalia olla yläosattomissa.

Annikki, oon kanssa sitä mieltä että ovat tiellä. Siksi ottaisin mieluummin pois.

Nanna, mulle tulee niin pöllö tunne mennä makaamaan rintsikoissa siihen pöydälle. Mutta ehkä sen kanssa sitten voi elää. :D

Mymskä, kerrankin tilaisuus... :D :D :D
Ei mullakaan varsinaisesti ole mitään estoja, lähinnä epäilyttää että jos hieroja pitää liian estottomana jos heittää ne naulaan. :D
Reilu jyystö. :D Sä olet kyllä hauska.

destina kirjoitti...

Mä ainakin olen heittänyt rintsikat ihan reilusti pois fysioterapeutilla hierottavana käydessäni. Haittanahan ne siinä pelkästään on, ja liiviystävällisempi vaihtoehtokin ottaa ne pois. En mä kyllä usko että kumpikaan käytäntö tuntuu hierojista friikiltä, eiköhän ne oo tottunut kumpaankin koulukuntaan :)

Tiina kirjoitti...

Oot varmaan kyllä ihan oikeassa. :)

Tää on vähän samanlainen juttu kuin joskus gynekologilla mietin, että onko se gynen mielestä oudompaa tänä päivänä että on sheivattu alapää vai että ei ole... :D

Elma kirjoitti...

Moi Tiina!
Mä kun kävin vakituisesti mieshierojalla tuossa taannoin, niin mulla oli ihan sama ongelma tissiliivien kanssa. Kysymällä se selvisi, kysyin suoraan että mitäs näitten kans tehdään.
Käytäntö oli just tuo täällä jo mainittu, että tissiliivit päällä rojahdin lavitsalle ja setä avasi ne siinä sitten ja sulki hieronnan päätteeksi.
Mun mielestä toi että ottaako ne itse kokonaan pois vaiko ei, on vähän tissikohtainen kysymys. Mulla on sellaset jättiroikkoutareet, että olin ihan iloinen ettei tarvinut tissit paljaana hillua.

Junior Jones kirjoitti...

Höh, mitäs väliä sillä on, mitä se hieroja ajattelee? Sillehän maksetaan hieronnasta, eikä ajattelusta. Tekee niin kuin hyväksi tykkää.

Onpas Elegialla tänään kirotusvireitä. ;)

Tiina kirjoitti...

Moi Elma!
Mulla ei ole niin kovin suuria utareita, joten siinä mielessä se nyt on yksi lysti... :D
Käytäntö siis ilmeisesti on tissiliivien kera, mutta toisaalta... miksi ihmeessä? Sehän vaan tekee työtänsä. :D

JJ, no eihän sillä varsinaisesti ole väliä mitä se hieroja ajattelee, siis siinä mielessä että "voi kauhee, mitähän toikin nyt musta ajattelee", mutta olishan sustakin varmaan vähän outoa mennä jonnekin vaikkapa tutkittavaksi (harvemmin hierotaan niin alhaalta :D) etkä tietäisi pitäiskö kalsarit ottaa pois jalasta vai ei.

kukkis kirjoitti...

Olet ehkä jo saanutkin tämän pystin, mutta oli pakko pistää se silti jakoon:
http://kukkamaa.blogspot.com/2008/11/kiitn-mys-iti-is-idinkielenopettajaa-ja.html

Hykertelen hiljaa ja kuvittelen mielessäni tilanteen, kuinka kerron tästä palkinnosta kyseisen blogin kirjoittajalle ja kuinka kiitollisna sekä riemumielin hän ottaa pystin vastaan. Joskus kyseisen bloggaajan silmäkulmassa saattaa kimmeltää jopa pieni liikutuksen kyynel ...

(Ai miten niin kuulostaa tutulta?)

Elegia kirjoitti...

Heh, kiroiluvihreet johtuivat edellisillan kännistä (nyt punasuttaa):D

-Anne- kirjoitti...

Mielenkiintoista lukea näitä kommentteja kun olen itsekin asiaa pohtinut. Itse olen aina jättänyt liivit päälle, kun taidan potea jonkinlaista hinkkikompleksia. Hieroja on sitten saanut niitä availla ja sulkea.

Eräs kaverini muuten suosittelee lämpimästi kuivakuppausta niska-hartiavaivoihin. Elvyttää kuulemma kummasti.