25. marraskuuta 2008

Päänsärky


Olen viettänyt viime aikoina jokseenkin rentoa opiskelijaelämää, eli toisin sanoen en ole tehnyt oikein mitään. Siis mitään tarpeellista, kyllä sitä ajan saa kummasti kuitenkin kulumaan aina johonkin. No nytpä laiskotteluni loppuikin nopeampaa kuin arvasinkaan. Ainakin toistaiseksi. Torstaina pitäisi mennä töihin. Huomenna on yllättävä viimeinen vapaapäivä. Täytyy ottaa siitä ilo irti ja laiskotella kuin viimeistä vapaapäivää. Joulukin tulee sitten kamalan äkkiä, kun on joulun alusen töissä! Miten käy joululahjojen?! Apua, ressi!!!

Tekisi mieleni kertoa erinäisiä seikkoja tuosta työstäni ja etenkin työkavereistani, mutta en taida uskaltaa sanoa paljoakaan, ettei joku nyt sitten osaa laskea 1+1. (Tai kaikkihan te tuon verran toivottavasti osaatte laskea, muuten olisitte vieläkin peruskoulussa). Minulla on joka tapauksessa myöskin vaitiolovelvollisuus. En näe enkä kuule mitään tai jos näen ja kuulenkin, niin en saa hiiskahtaakaan siitä. Jännittävää. Niin joo, enkä tietenkään vielä tunne niitä työkavereita, pari kertaa olen lyhyesti nähnyt, mutta ensivaikutelman perusteella tekisi mieleni kirjoittaa paristakin jutusta (lue: tyypistä). No sen voinen ainakin kertoa, että olen yllättäin ainut naispuoleinen henkilö koko projektissa. Siinä voi olla hyvät ja huonot puolensa. Toivon, että niitä hyviä puolia on enemmän.

Ilmoitusluonteisena asiana vain, että kirjoitteluni tänne saattaa hiukan vähetä muutaman seuraavan viikon aikana. En pysty päivisin olemaan koneella ja iltaisin ei välttämättä jaksa, mikäli pääsen kotiin vasta iltasella joskus. Tai no, saa nyt nähdä. Mutta näin voi käydä ja olette nyt varoitetut. (Ilahduitte kuitenkin). Yritän kuitenkin sen joulukalenterin toteuttaa. Ehkä. Toivottavasti.

Huomenna jatkan sitä karkkimeemiä, johon olen haastettu ja joka on vaatinut tarkkaa puntarointia. Siihen asti...

Se on moro!

6 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Onnittelut työpaikasta!

Elegia kirjoitti...

Paljon onnitteluja uudesta työpaikasta! Tai siis sen takia - en kirjoittele uudesta työpaikastasi ;)

Toivottavasti se (uusi työ) ei vie koko elämääsi ja ehdit raportoida aina välillä meillekin :D

Kauheasti kiinnostaa nuo ensivaikutelmasi, mutta ymmärrän kyllä tuon laskuoppipelon.

Alcinoe kirjoitti...

Minä pitäisi plussapuolena tuota miesvoittoista projektipoppoota. Ja onnea töille tosiaan!

Tiina kirjoitti...

Mimmu, kiitos! Vaikka lyhytaikainen ilo tuo vain onkin. :)

Elegia, ei se toivon mukaan vie koko elämää, mutta joudun reissaamaan paljon ympäri Suomea nyt muutaman viikon ajan.
Ehkä joskus myöhemmin voin kertoa noista ensivaikutelmista...
Kiitos! :)

Alcinoe, se voi olla plussapuoli hyvinkin, mutta toisaalta siinä valitettavasti it-alalla on monesti se seikka, että kun olen tyttö niin aletaan neuvoa niin kuin olisin joku palikka yms.
Kiitos! :)

--KATA-- kirjoitti...

Onnea!

Mutta ou mai gaad mitkä kroksit tossa kuvassa....

Tiina kirjoitti...

Kata, niinpä. :D Naureskelin noille crocseille myöskin. Paitsi taitavat olla feikit.