30. marraskuuta 2008

Mene vaan minä jään - en pysty selittämään

Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä ja se jotensakin ahdistaa. En oikein osaa edes sanoin esittää sitä mikä tässä nyt ahdistaa. Se on niin monien asioiden summa. Jotenkin on vaan sellainen tunne, että kohta kolisee. Jossain päin. Jostain syystä.

Työ on ihan jees ja matkustelunkin jaksaa, kun tietää ettei se kestä kuin muutaman viikon. Mutta sitten keskelle tätä tunkeutuu kouluhommia, jotka nyt vaan on pakko hoitaa. Eikä nappaisi yhtään. Jos kyse olisi yksilösuorituksesta, niin heittäisin sillä vesilintua, mutta valitettavasti olen osavastuussa myös muiden suorituksista ja arvosanoista. Ahdistaa. Työpäivät on niin pitkiä, että kotona ei oikein ehdi tehdä mitään ja vapaa-aikana taas on parempaakin tekemistä kuin siivoaminen. Tiskivuori kasvaa keittiössä uskomattomiin mittasuhteisiin, mutta kun ei vaan huvita käyttää niitä lyhyitä vapaahetkiä sen vuoren poistamiseen. Ahdistaa. Töitä on muutama viikko, opintotukikuukaudet hupenee uhkaavasti ja pitäisi saada jotain Oikeita Töitä jostain. Ahdistaa. Jouluksi oli tarkoitus tehdä itse joulukortit ja lahjojakin, mutta millä ajalla? Kysyn vaan. Ahdistaa. Muutenkin on asioita joista ei tiedä mitä paskaa sieltä vielä ropsahtaa niskaan lähitulevaisuudessa. Pelottaa ja ahdistaa.

Halusin sen joulukalenterinkin tänne blogiin niin kovasti väsätä, mutta en tiedä tuleeko siitäkään mitään. Tarkoituksenani oli/on kirjoittaa semmoinen 24-osainen joulutarina, josta olen nyt ehtinyt kirjoittamaan neljä ensimmäistä osaa. Oikein kovasti haluaisin julkaista siitä päivittäin pätkän, mutta mitäpä jos en ehdikään kirjoittaa sitä saati sitten edes keksi sille jatkoa. En nimittäin itsekään tiedä vielä miten se tarina päättyy. Toinen vaihtoehto olisi laittaa sellainen juutuubi-videojoulukalenteri niin kuin viime vuonnakin, mutta... blaa blaa. Joo, tiedän että tämä nyt on viimeinen asia mistä kannattaa ottaa stressiä, mutta kun olisin ihan tosi halunnut!

Joulu on muutenkin ihan blaah. Ei vaan huvita nyt yhtään.

Haluaisiko joku vaihtaa paikkoja kanssani hetkeksi?


Ps. Selvennyksenä loppuun laitettakoon, että mielialani ei ole ollenkaan niin synkkä kuin ehkä tästä postauksesta olisi voinut päätellä. Olen oikein hyvällä mielellä ja tyytyväinen tähän hetkeen niin kauan kun sysään nuo edellä luetellut asiat pois mielestäni. Oli vain pakko päästää tällainen aivo-oksennus nyt tähän, jos vaikka vähän saisi käsiteltyä näitä asioita samalla.


Edittiä hiukan myöhemmin: Ai niin, tänäänhän selviää tämän vuoden BB:n voittaja. Oikeastaan ihan sama kuka noista voittaa, Harri on kuitenkin kisan moraalinen voittaja! Tyyppi sentään antoi naulata korvanlehtensä läpi ja sai verenmyrkytyksen. Nih!

8 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Usein tuntuu siltä, että kaikki asiat tuppaavat tulemaan samanaikaisesti. Itse aina toivoisin, että tulisivat silleen kivasti yksi kerrallaan, mutta turhaan olen saanut usein toivoa.

Mutta tsemppiä sinulle! Tiskiasiaan muuten voit vaikuttaa. Tiskaa vaikka joka päivä itsellesi vain sen verran astioita kuin tarvitset ja koko roskan tiskaat sitten joskus, kun on paremmin aikaa. Olisi ainakin yksi askar vähemmän kiireeseen :)

Joulukalenterisi kiinnostaa, mutta mutta... Jos ei kerran löydy aikaa. Voithan olla erilainen ja tehdä sen tammikuussa :D

Haahis kirjoitti...

Harri oli ihana! :) Ja se taas tuosta BB:sta tällä kertaa.
Kiitos muuten tarjouksesta "kuriiriksi"! Kyllä mä ne nyt sieltä jollain konstilla hoidan, ettei sun tarvi aikatauluja ruveta ressaamaan. Sekin vois ahdistaa. :D
Kiitti kumminkin!

Tiina kirjoitti...

Elegia, niin miten se onkin niin, että kaikki tulee sitten aina yhtä aikaa...
Mulla on onneksi vielä kyllä puhtaita astioita, mutta tuo astiakasa ärsyttää suunnattomasti. Etenkin kun ehdin ne jo kerran laittaa tuonne tiskialtaaseen ja nyt siellä on kaikki juustohöylää myöten. :D
Täytyy miettiä sitä joulukalenteria vielä...

Haahis, enhän mä siitä toki stressaisi. Ihan mieluusti olisin voinut olla avuksi, mutta nuo aikataulut on nyt justiinsa niin hankalat. :)

gata kirjoitti...

Muakaan ei joulu huvita nyt yhtään. Ihan blaah.

Mimmu kirjoitti...

Mä olen samaa mieltä, Harri olisi saanut voittaa. Vaikutti sitten kuitenkin hyvälle jätkälle! :)

Mulle on muuten kans alkanut tulemaan vähän jouluähky. Tuossa joku aika sitten olin jo hieman innoissani siitä, mutta kuten arvata saattaa, se into oli liian aikaisin ja meni nopeasti ohi. Ne kortit on vielä tekemättä mullakin.. Tällä viikolla mun on ne pakko saada valmiiksi.

Elegia kirjoitti...

Älykkyysosamäärältään pienin asukki taisi voittaa kilpailun. :D

Junior Jones kirjoitti...

Mä voin vaihtaa...

Tiina kirjoitti...

Gata, blaah.

Mimmu, joo en tiedä kanssa miten mulla käy noiden joulukorttien kanssa. Voi käydä niin, että menen sittenkin ostamaan kaupasta...

Elegia, niinhän se Perttu sanoikin viime viikolla joku päivä, että Anniina voittaa, koska on yhtä tyhmä kuin edellisetkin voittajat. :D

JJ, selvä homma!