16. marraskuuta 2008

This is love

Brimin eilisen postauksen innoittamana sain vihdoin aikaiseksi tämän miespostauksen, joka minun on pitänyt tehdä jo kuukauden päivät vähintään... (Itse asiassa kahden kuukauden, olen aloittanut tämän postauksen 18.9.)


Annikki listasi ihannemiehiään (tjsp.) joskus kauan sitten. Ideahan on siis se, että kun listaa ihannemiehensä, niin sitten hyvä haltijakeiu kuulee toiveen ja luo sinulle sen unelmien prinssin, joka koostuu kaikkien noiden miesten parhaista ominaisuuksista. Näin oli käynyt ainakin Muusikottarelle. Ja mitä netissä sanotaan, niin se on totta.

Tämä on kyllä tosi vaikea tehtävä, koska maailmassa on niin paljon ihania uroksia. Sitä paitsi tämä on pakko tehdä julkkishenkilöistä, koska en usko kenenkään IRL-ihannemieheni ilahtuvan omasta kuvastaan näillä sivuilla. Mutta yritetään...

Ehkä on viisainta aloittaa tällä itsestään selvyydellä, eli siis Johnny Deppillä. Se nyt vaan on niin... No siinä on koko paketti. En toki tunne Johnnya henkilökohtaisesti (enkä ketään muutakaan näistä miehistä joten arviot on ihan mutu-tuntumalla, toim.huom.), mutta olen melko varma hänen olevan sekä ulkoisesti että sisäisesti kaunis. Hänen on myös oltava oikeasti yhtä fiksu ja hauska kuin leffoissa. Johnnyssa on kuitenkin miinuspuoli ja se on pituus. Hän kun ei ole minua kuin viitisen senttiä pidempi. Mutta jos nyt tilaisuus tulisi, niin ehkä Johnny saisi tämän puutteen anteeksi.Sitten on tietysti se Clive Owen. Lääh. Tuo mies on niin karismaattinen, särmikäs, kiihkeä ja sellaisella rujolla tavalla tavattoman komea. Kävin muistaakseni katsomassa leffan Closer, jossa ensimmäisen kerran tein "lähempää tuttavuutta" Cliveen. Hän oli niin pelottavan kiihkeä välillä siinä elokuvassa, että minulta meni melkein jalat alta. Tumma, tulinen ja sitä paitsi mittaa löytyy 189 senttiä, joten menisin varmasti ihan hyytelöksi hänen lähellään. (Miten niin, minullako fiksaatio miesten pituuksista?)Tämän listauksen voisi oikeastaan jättää näin kahteen, mutta eipä jätetäkään. Pituuden sekä ulkoisen ja sisäisen kauneuden lisäksi miehen pitää olla tietysti hyväkäytöksinen. Mielellään siis sellainen valmiiksi koulutettu, ettei minun tarvitse ruveta leikkimään äitiä. Nämä ominaisuudet löytyvät tietysti parhaiten Jeevesiltä. Ulkoisesti hän (Stephen Fry, se Ainut ja Oikea Jeeves) ei minua miellytä, etenkään hänen nenänsä, koska olen melko nenä-orientoitunut. Nenän on tärkeä. Ruma nenä ei saa olla. (Esim. Adrien Brody good, Owen Wilson bad. Ei pahalla.) Mutta siis herrasmies pitää olla.Kotimaisesta mieskomeudesta minua miellyttää Antti Reini. Hänessä on jotain semmoista karskiutta ja pahapoikamaisuutta, mutta samaan aikaan hän on ollut myös hyvä isä siinä yhdessä mainoksessa, missä muksut syö paahtoleivistä pelkän keskiosan. Joku hänessä myös ulkoisesti viehättää. Antista on kyllä todella vaikea löytää kuvia netistä. What is up with that? Kuvasta yhdeksi huonoksi puoleksi voisi päätellä tupakoinnin. Ihannemieheni saisi mielellään olla savuton.Olen viime aikoina katsellut Gilmoren tyttöjä ja Roryn poikaystävistä ehdoton suosikkini on Jess. Jess on niin väärin ymmärretty ja kaltoin kohdeltu. Sellainen paha poika, joka kuitenkaan ei ole tyhmä. Jess on vain vetänyt sellaisen kovan pojan kuoren ylleen ja minä niin kovasti haluaisin pelastaa sen ja antaa sille rakkautta!!!Ketähän tähän sitten vielä pistäisi? Tätä täytyy kyllä harkita tarkkaan, tämä on niin vakavaa...

Hynynen! Suomen seksikkäin mies tietysti! (Varsin edustava kuva tuossa linkissä). Siis soittaa kitaraa tiukoissa farkuissa ja leveässä haara-asennossa. Tuo riittänee perusteluiksi? Eikö? Tytöt hei? Valitettavasti en löytänyt tähän Hynysestä takaapäin otettua kuvaa tuossa edellä mainitussa asennossa. (Hyi, mitä miesten esineellistämistä!) Hynyseltä kyllä ehkä lyhentäisin vähän partaa ja harjaisin hiukset, muuten ei valittamista.Ja tietysti viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä Paul Newman. Todella klassisella tavalla komea mies, upea vartalo (nuorena) ja suunnilleen ainut ihminen tai ainakin filmitähti maailmassa, joka eli pitkässä (50 vuotta) ja onnellisessa avioliitossa. Ja nuo silmät... Paulilla oli myös elämänarvot kohdallaan. Esimerkiksi kaikki hänen ruokatarvike-yrityksensä tuottamat voitot lahjoitetaan Newman's Own Foundationin kautta hyväntekeväisyyteen. Ja eläinrakaskin kuvasta päätellen. Hieno mies. May he rest in peace.Lopuksi vielä turmelen tämä kevyen ja pilke silmäkulmassa tehdyn postauksen totisella pohdinnalla.

Ihan oikeastihan kyllä haluan sellaisen miehen, jonka kanssa minulla on hauskaa. En osaa kuvitellakaan eläväni miehen kanssa, jonka kanssa elämä olisi totista vääntöä loppuun asti. Tärkeää on, että hän saa minut nauramaan ja minä myöskin hänet. Kaiken hauskuuden lomassa on kuitenkin hyvä pystyä myös keskustelemaan. Tahdon miehen, jonka seurassa en tunne itseäni tyhmäksi, mutta jonka seurassa minun myöskään ei tarvitse olla koko ajan niin uskomattoman fiksu ja filmaattinen. Haluan siis, että voin olla hänen kanssaan oma itseni, ja että tunnen oloni rennoksi sekä turvalliseksi. Suotavaa olisi jonkinlaiset samanlaiset elämänarvot ja ajatusmaailmojen yhteneväisyydet. Ja joka tekee kanssani juttuja eikä ole vain tylsä sekä hannaava sohvaperuna.

Niin joo, ja tietty sen miehen pitää myös olla vähintään 185 senttiä pitkä, kiharatukkainen, tykkää ja osaa laittaa ruokaa (muuten pääasiallinen ravinnon lähteemme on mikroruoka) ja plussaa on, jos osaa soittaa kitaraa.

Piste.

29 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Eipähän ainakaan riidellä samoista miehistä :D

Paitsi Paul Newmannista, mutta sehän ressu jo kuoli.

Ilkka kirjoitti...

Saako pituuden (sama kuin Deppillä)& suorahiuksisuuden anteeksi jos on oikea keittiövirtuoosi & soittelee kitaran ohella myöskin bassoa & percussioita..? ;)

Jos vakavemmin niin toi oli aika hyvä läppä tuo "saa minut nauramaan". Jotenkin noista asetelmista ne onnistuneemmat suhteet taitavat syntyäkin.

Ihme kyl on jos ei joku (ainakin tämän blogin perusteella) tollaista iloista & huumorintajuista "älykkään humoristisen sanailun osaavaa" tyttöä koht'puoliin nappaa mukaansa.

Ainakin mulla on ollut sellainen "magic touch" että kun oon jonkun naispuolisen sinkun blogiin törmännyt, hyväksi havainnut & seuraamaan ryhtynyt niin alta puolen vuoden on kyl status muuttunut sinkusta varatumman puoleiseksi :)

About kolme kuukautta armonaikaa siis.

Aimo kirjoitti...

Clive Owen, uuh.

kervå kirjoitti...

"Hynynen! Suomen seksikkäin mies tietysti! (Varsin edustava kuva tuossa linkissä). Siis soittaa kitaraa tiukoissa farkuissa ja leveässä haara-asennossa. Tuo riittänee perusteluiksi? Eikö? Tytöt hei?"

Kiitos aivan helvetin hyvistä nauruista! Kiitos.

Annikki kirjoitti...

Ai niin, ottaisin myös pois "osaa soittaa kitaraa", parempi vaan, jos ei kotona rämpyttele. Pitää olla hiukka isompi huoneisto kuin kaksio, että kestäisi enää yhtään sähkökitaraa samassa asunnossa.

Ja aina mun poikakaverit ovat soittaneet ja laulaneet bändissä, mikä ei tällaista musiikkikorvatonta paljoa lämmitä.

Mymskä kirjoitti...

Ei jumankauta... En vielä lukenut noita tekstejä, mutta kuvia katsomalla tulin siihen tulokseen, että meillä on samanlainen miesmaku! Ainoastaan tuo Clive Owen jättää kylmäksi.

Huh. Jatkan tämän tarkempaa tutkailua, kunnes olen shokista toipunut.

Koskahan mä saisin tämän tehtyä...

nona kirjoitti...

Oi mä olen kans juuri viime aikoina ajatellut miten täydellinen Johnny Depp on. Ei tarvittaisi muita miehiä *menee läähättämään muualle*

Tiina kirjoitti...

Annikki, niin Paul Newmanista voi nyt riidellä vapaasti, kun kummallakaan ei ole siihen enää mahkuja. Noihin muihinhan olis toki. ;D

Ilkka, joo, kyllä se nauraminen on aika tärkeätä. Mulle ainakin.
Bassoa ja percussioita, hmm... no ei kai siitä miinustakaan saa.
Onko tää sinkkubloggaajien muuttuminen varatummaksi ollut herra sulavan omaa saavutusta? ;D

Aimo, niin just, uuh!

Kervå, ole hyvä. Ilo on kokonaan... sinun puolellasi. ;D
(Ja tässä postauksessahan ei ollut sitten sarkasmia yhtään!)

Annikki, no siis ilman vahvistimia jos soittaa, niin ei tarvi olla kovinkaan kaukana. En mäkään nyt mitään kovaäänistä paranoidin rämpytystä jaksaisi kuunnella päivästä toiseen.

Mymskä, koita nyt selvitä siitä shokistasi. Ihan rauhassa... :D
Tuohan vaan kertoo siitä, että meillä on hyvä miesmaku!

Nona, no niin just. :D
Paitsi vähän liian lyhyt se on, joten aivan täydellinen. Mutta sehän vaan on parempi kun on jotain särmää...

Anonyymi kirjoitti...

"sen miehen pitää myös olla vähintään 185 senttiä pitkä, kiharatukkainen, tykkää ja osaa laittaa ruokaa"

Toihan on just mä, paitsi että hiukset eivät ole kiharat, mutta aaltoilevat reilusti. Mutta. Sori vaan sä olet liian lyhyt.

Susa kirjoitti...

Noiden kuvien perusteella, meilla on eri maku miehista, paitsi Johny Depp ;D
Mutta toi huumorintaju on kylla yksi tarkein asia miehessa. Enka kesta miehia ketka eivat voi nauraa itselleen.

Ilkka kirjoitti...

Niin joo, mäkin melkein voisin kyl antautua Deppin Johnnylle (vaikka hetero oonkin) joten en kyl yhtään ihmettele naisten kiinnostusta. Siin on jotakin todella todella karismaattista säteilyä siinä kaverissa (oon tykännyt järjestään sen kaikista leffarooleista).

Yhen niistä seuraamistani vei kyl Ilkka. Oli ikävä kyllä eri Ilkka.

Joten olen ollut osasyyllinen vain seuraamalla niitä blogeja, näin niinkuin taustapiruna.

Tulipahan muuten mieleeni: Muistan muuten kun mun ensimmäinen sellainen kait pidempi suhde (yli vuoden mittainen) joskus silloin parikymppisenä oli vähän fiksautunut pituushommeleihin (oltiin about sentilleen yhtäpitkät). Välistä kadulla kävellessä vaati että "Mene nyt toiselle puolelle (häntä) kävelemään kun katu viettää sinnepäin niin ei näytä niin pahalta..". Minä tyhmä menin vielä ongelman asiasta ottamaan (kun olen niiiiin lyhyt), asiasta jolle ei käytännössä (jotakin piilopohjakenkiä lukuunottamatta) mitään voi (no onhan noita leikkauksia joissa sääri-/reisiluut katkotaan & luudutetaan uudelleen mutta siis halojata vaan..). Nykyisin taitaisin kyl sanoa (jos joku liian lyhyeksi moittisi) että itsepäs olet liian pitkä ;)

Ikääntymisessä on se kiva juttu että itsetunto on eheämpi, oon ottanut sen puolen ilolla vastaan vaihtiksena joistakin fyysisistä (au selkäni taas näin aamulla muistuttaa itsestänsä) alasuuntaan menoista.

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, harmi nyt sitten etten mahdu sun kriteereihisi, mutta sulla on kyllä yksi aika paha puute myöskin. Tätä en maininnut, mutta vaadin ehdottomasti, että miehelläni on nimi. Sulta se puuttuu. Too bad... :/

Susa, musta tuntuu että Johnny Depp on lähes kaikkien miesmakua. Jopa miesten, kuten Ilkan kommentista voimme päätellä. ;D

Ilkka, mun eksäni oli mua vain muutaman sentin pidempi mikä ei kyllä rehellisesti sanottuna häirinnyt mua yhtään sillä hetkellä.
Mutta varmaan kaikki tajusi, että toi viimeinen kappale oli se huumoriosuus tästä postauksesta? :D Siis että nuo nyt on teoriassa mun ihannemiehen kriteereitä, mutta tosipaikan tullen nuo on hyvin toissijaisia asioita.

seeds kirjoitti...

Minä en ole mitenkään eritysesti Johnny Deppin perään, vaikkei se nyt toki rumakaan ole, mutta kuitenkin.

Paul Newman: Yes! Nuo muut: Ei oikein....
Ja se Hynynen: Onhan se vitsi, onhan?
Joskus taannoin Ihmissuhteet blogissa väitettiin että Hynynen on NIIN maisten makuun että, eikä tietenkään voi ymmärtää miksi. No, en kyllä minäkään ymmärrä, varsinkaan kun sen Ihmissuhteiden jutus yhteydessä oli kuva Hynysestä soittamasta alasti... sen olisin mielummun kyllä jättänyt näkemättä...:P

Tiina kirjoitti...

Hynynenhän on siis oikeasti valittu Rumba-lehden äänestyksessä joskus Suomen seksikkäimmäksi mieheksi. :D
Mä laitoin sen oikeastaan ihan kiusallani tähän, koska olen parillakin taholla kinastellut asiasta. Eipä sillä, että mä nyt varsinaisesti siinä mitään vikaakaan näkisin.

Mä olen muuten nähnyt livenä Hynysen soittamassa alasti. Harmi, etten saanut ikuisettua sitä filmille. ;D

Ilkka kirjoitti...

Mä en ole ihan varma haluaisinko Hynystä nähdä alasti muualla kuin saunassa, jos edes sielläkään.

Sinänsä mielenkiintoinen juttu. Missä paikassa se on alastomana soitellut? Ihan uus juttu mulle, en ole niin Kotiteollisuuden edesottamuksia seurannut vaikka niillä ihan hyviä kipaleita onkin.

Niinjoojuu. Mulle(kin) oli ihan selvä toi ihannejuttu että ne on tosiaan ihannehommia, välttämättä oikeassa elämässä ei mee laisinkaan niin (se juttu mitkä sitten ihan oikeasti on primääri- mitkä sekundäärijuttuja).

Joku 15 vuotta sitten ei ehkä olis ollut ihan niin selvä. Jollakin tasolla vieläkin ymmärrän sitä että joku saattaa jopa reagoida jos on omat jutut jotenkin pinnemmalla eikä oo oppinut oikealla tavalla rivien välistä lukemisen jaloa taitoa :)

Bambi kirjoitti...

- Mutta missä on Morrison?? :O


Heh, en vaan voinut vastustaa kiusausta ;D


Mutta joo, Deppi on kyllä aivan sairaaaaaaaan ihana!! ♥♥♥ Ja sentään yhä elävien kirjoissa :D

Hynynen ei paha ja Newman ihana ♥ - ja Reini... *~Huoh~* ...Kino-TV:ltä onneksi tulee uusintoina Kylmäverisesti sinun, jossa sitä saa ihastella :) Clive Owenista en osaa sanoa kuvan perusteella juuta enkä jaata, ehkä semmoinen "ihan kiva", ja Steven Fry on toki varsin peri-english kohtelias (gay-)gentleman, ja sil on kiva ääni (on äänenä Pocoyo -lastenohjelmassa). Jesskin on ihan söde mutta hirveen nuoren oloinen..

- Mutta noilta muilta osin siis, samoilla jäljillä ollaan, iiih, ihanien miesten suhteen :)

Tiina kirjoitti...

Ilkka, se oli onneksi (tai epäonneksi, ihan miten vaan) ainoastaan encore, jonka Kotiteollisuus soitti ilman vaatteita. Ja olihan siinä kitarat sukukalleuksien peittona. :D

Bambi, voi ei!!! Mä unohdin Morrisonin!!! Tää oli kyllä ihan täydellinen vahinko. Äh!
Tuo Milo Ventimiglia (Jess) on muuten minua vuoden vanhempi, joten täältä katsoen ei mitään sakkolihaa ainakaan. :D
Sulla on hyvä miesmaku kuitenkin. ;)

jooh! kirjoitti...

Kyllä Van Morrison on aika väsähtäneen näköinen nykyään...

Tiina kirjoitti...

Ja Jim Morrison vielä väsähtäneemmän näköinen nykyään. :D

bambi kirjoitti...

Mihinä sun aatokses on oikein ollu kun olet listaa teheny, et on Morrison nuan päässy unohtumaan?! :O Pöyristyttävää ihan...

Niin ja tosiaan, ilmeisesti jotkut eivät vaan muista että on olemassa vain yksi "the" Morrison... Muut morrisonit mainitaan sitten erikseen, esimerkiksi VAN morrisoniksi :)


Niin ja sitähän mie siis tulin alunperin ilmoittamaan että ANTTI REINI ON TÄNÄÄN VIERAANA POPKULTISSA! YleTeema klo 22:15!

Anonyymi kirjoitti...

"the" Morrison? Ketä se on?

Tiina kirjoitti...

Bambi, kiitos kun huomautit tuosta ohjelmasta. Yllättäin luin tuon kommentin ajoissa, mutta unohdin ohjelman silti. No ehdin mä tuota 10 minsaa katsoa. :D
En kyllä käsitä miten Jimbo unohtui!

Anonyymi, se kysytään "kuka se on?" eikä "ketä se on?"

bambi kirjoitti...

Vastailinkin jo siellä bambilassa, mutta kerrataan nyt vielä tässäkin että näkemättä se popkultti jäi itseltänikin :D Mutta lauantainahan tulee onneksi uusinta, yritetään silloin uudestaan! :)

viilaaja kirjoitti...

"Anonyymi, se kysytään "kuka se on?" eikä "ketä se on?"

Mikä "se"? Muodollista subjektia ei käytetä suomen kielessä.

Tiina kirjoitti...

Bambi, täytyy yrittää sitten lauantaina uudestaan. :D

Viilaaja, itse asiassa tuollaisessa lauseessa "se" ei ole mikään muodollinen subjekti vaan ihan persoonapronomini. Kieliopillisesti "hän" olisi oikein, mutta suomen kielessä on hyvin tyypillistä käyttää persoonapronominia "se" hänin tilalla.

viilaaja kirjoitti...

Nope. Kyse oli tuosta "se kysytäään" eikä mistään persoonapronominista. Malli on suoraan ruotsin "det frågas" mukainen.

Tiina kirjoitti...

Oolrait.
Mutta tässä tapauksessa se "se" viittasi kysymykseen "ketä se on". Eli siis "ketä se on kysytään" jne. Ei ollut siis samanlaisessa merkityksessä kuin esim. "se on talvi nyt".
Kauanko viilataan tästä? ;D

Viilaaja kirjoitti...

Ma poistun voittajana! Mutta aina kun kuulen VAN Morrisonin piisin Brown Eyed Girl, lupaan ajatella Tiinaa, vaikka sillä on vain yksi silmä ja sekin vihreä.

Eiks olekin romantillista?

Byeh!

Bambin välikommentti tähän kirjoitti...

VAN Morrisonin Brown Eyed Girl on kyllä ihq :) Ja yksi ja ainoa syy miksi VAN Morrisonin levyn olen ikuna ostanu.

(No on se vissiin ihan hyvä muutenkin, kuitenkin.)