12. tammikuuta 2009

About a girl


Elegia haastoi minut kertomaan kuusi täysin satunnaista asiaa itsestäni. Laitetaan satunnaisgenerattori käyntiin...

1) Olen nörtti. Vaikka menetänkin usein hermoni tietotekniikkaan ja harrastan erityisen voimakasta kiroilua tietokoneiden parissa, niin rakastan silti sitä näpertämistä ja ongelmanratkaisua, jota saan harjoittaa (tai joudun harjoittamaan, ihan miten vaan) sekä töissä että varsin usein myös vapaa-ajalla. Paitsi silloin en rakasta sitä, kun vihaan sitä.

2) En pysty olemaan kotioloissa meikattuna. Töissä tai muualla ihmisten ilmoilla minulla ei ole mitään ongelmaa ripsivärin ja muun kanssa, mutta välittömästi kun pääsen kotiin tapahtuu lösähdys ja panda-look ilmestyy kasvoilleni. Silmiäni alkaa kirveltää ja kutittaa ja ripset tuntuvat älyttömän raskailta, mikäli en pese kasvojani kotioloissa. Tämä sama ilmiö saattaa tapahtua myös vanhempieni luona.

3) En pidä yhtään nukkumaan menemisestä. Tykkään nukkumisesta kyllä, mutta nukkumaan meneminen on raskas prosessi. Ihailen ihmisiä, jotka voivat vain kaatua sänkyyn ja alkaa nukkua. Minun rutiinini taas on seuraavanlainen: Sammutan tietokoneen, riisuudun, laitan yöpuvun päälle, haen vesilasin sängyn vierestä ja sytytän lampun yöpöydällä, menen keittiöön ja täytän vesilasin, otan siitä hörpyn, sammuttelen keittiöstä kaikki valot (pimeään aikaan talvisin tähän menee enemmän aikaa, koska joudun sammuttamaan kynttelikön ja irroittamaan pistokkeesta kahden eri valosarjan johdon), tulen vesilasin kanssa keittiöstä ja lasken lasin pöydälle siksi aikaa, kun kiskaisen rottinkitähden johdon pistokkeesta, käännän kiinanruusun niin että verhot mahtuvat kiinni ja suljen verhot, sitten menen vessaan, hoidan asiani, pesen hampaat, laitan yökiskon suuhun, tulen pois vessasta, rasvaan kädet ja huulet, sammutan olkkarin valot ja mahdollisesti telkkarin mikäli se on ollut päällä, otan vesilasin ja vien sen yöpöydälle, riivin päiväpeiton pois sänkyni päältä, laitan herätyskellon herättämään jos tarvii, ja lopulta, lopulta voin käydä nukkumaan! Ei kuulosta kovin helpolta, eihän?

4) Pidän lähes jatkuvasti ikkunaa auki kotonani. Jos ikkuna on kiinni, tuntuu että on huono ilma ja happi loppuu. Kämppäni on myös tosi kuuma. Ainoastaan kovilla pakkasilla en pidä ikkunaa auki, ainakaan kovin paljoa. Nytkin se on auki. Pidän raikkaasta ja viileästä kodista. Viileää tänne tosin ei saa tekemälläkään, vaikka olen pitänyt lämpöpattereita päällä viimeksi vuonna 2002 pakkasten aikaan.

5) Olen nukkunut viime yönä vain noin kolme tuntia.

6) Minulla on aivan erityinen kyky sanoa vääriä asioita väärässä paikassa väärään aikaan ja aiheuttaa vaivaantuneita hiljaisia hetkiä.


Bonuksena saatte vielä tietää sellaisen faktan minusta, että söin tänään nakkistroganoffia. Ha!

7 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Ja ikkunan joutuu laittamaan kiinni myös silloin kun tämä kitisevä ja paleleva sisko tulee käymään. :D

Tiina kirjoitti...

Nimenomaan. Jätin sen mainitsematta tuossa hienotunteisuuttani... :D

Anonyymi kirjoitti...

"lasken lasin pöydälle siksi aikaa, kun kiskaisen rottinkitähden johdon pistokkeesta"

Piti vähän hieraista silmiä, kun luin ensin, että kiskaiset rokkitähden johdon pistokkeesta:-)

Just just. Minä menen nyt nukkumaan, taidan olla kipeästi unen tarpeessa...

Rappiotäti

Riikkis kirjoitti...

Joo. Aikaslaista MENEMISTÄ tuo nukkumaanmeneminen. Onkohan tuo sun rokkitähti samanlainen kuin mulla, luulen, että on.

Riikkis kirjoitti...

Joo. Aikaslaista MENEMISTÄ tuo nukkumaanmeneminen. Onkohan tuo sun rokkitähti samanlainen kuin mulla, luulen, että on.

Riikkis kirjoitti...

Halvattu. Ensin ei kommentoi ja sitten tulee kahteen kertaan. pöh.

Tiina kirjoitti...

Rappiotäti, joo, voisin mä jotain rocktähteäkin pitää pistokkeessa päivisin. Jos sellainen tarvii latausta, ja yöllä sitten ottaisin sen viereen... ;D

Riikkis, varmaan meillä on samanlaiset rokkitähdet. :D Mulla on hopeanvärinen. :)