18. tammikuuta 2009

So pardon me while I burst into flames


Tänään on ollut ihan kauhea päivä. Tarvisin varmaan jonkun maadoitusrannekkeen, koska olen saanut sähköiskuja ihan koko ajan ja kaikkialta mihin olen koskenut. Vettäkään ei oikein hanasta uskalla ottaa irvistämättä jo valmiiksi, kun tietää että kohta sinkoilee kipinät. Sähköä on siis ilmassa selkeästi.

Tuossa perjantaisessa battlessa kävi silleen, että... tuota... ota tuosta nyt sitten selvää miten siinä kävi. Parin äänestäjän äänestyslipukkeet olivat sen verran epäselviä, että olin pakotettu laskemaan ne äänet Incubusille, joten lopputuloksena oli tasapeli. Ja koska tasapeliä emme hyväksy, niin se bändi voittaa jossa on kuumempi laulaja (kts. kuva yllä [se muuten isonee klikatessa, suosittelen]). Eli jee jee, kisan voitti Incubus! Hyvin äänestetty, kaverit! Onpa ihanaa olla blogin ylivaltias, kun voi täysin mielivaltaisesti päättää asioista.

Ihan typerää, että kaupat ei saa olla sunnuntaisin auki taaskaan. Tai ainakaan mikään kauppa, mikä olisi säädyllisten kulkumatkojen päässä. Minulla ei nimittäin ole huomiselle aamupalaa ollenkaan, eikä oikeastaan paljon mitään muutakaan syötävää. Siis tälle illalle, jos tässä nyt vielä nälkä tulisi tänään.

Eipä muuta. Hyvää viikon alkua, tyypit!

8 kommenttia:

Adalmiina kirjoitti...

En halua leimautua täysin pinnalliseksi ja jättää huomiotta kyseisen herran ansiot musiikin saralla, mutta toi on vaan niin lääh. Täydellinen. Että niin syvällistä sanottavaa minulla :)

Tiina kirjoitti...

En mäkään, koska musiikki ON hyvää, mutta oot kyllä ihan oikeassa! ;)

Adalmiina kirjoitti...

Siis ihan epäreiluahan se on, että jotkut on noin lahjakkaita ja kauniita. Paitsi jos se olisi mun Muusikkopoikaystävä ;)

Tiina kirjoitti...

Niin joo, ja mitä enemmän siitä lukee, niin sitä täydellisempi sen kaikin puolin muutenkin. Aivan hirveätä!

Junior Jones kirjoitti...

Kiitos!
Sinulle myös!

Tiina kirjoitti...

Kiitos!
Ja sinulle myös!

gata kirjoitti...

Incubusta en niin fanita, mutta herranen aika sentään toi mies on hot. HOOOOOOT. Tosin jos se olis hiukan epäsiistimpi ja ei noin laskelmoidun laitettu tossa kuvassa, se olis vieläkin enemmän HOOOOT. Huoh. H-O-T.

p.s. Se isommaksi klikkaaminen todella kannatti!

Tiina kirjoitti...

Gata, et ois voinu paremmin tuota ilmaista. Se on niiiiiiin HOT.
Mulle riittää ihan toi laskelmoitu hottiuskin. :D
(Liityin muuten facebookissa sellaiseen ryhmään kuin "My sexual preference is: Brandon Boyd". Suosittelen. ;D)