8. tammikuuta 2009

Vastakkainasettelun aika ei ole ohitse

Jaa niin, tää blogikin on olemassa...

Olen ollut töissä + vähäuninen öisin = väsynyt, joten on jäänyt tämä bloggaustoiminto hiukan vähemmälle huomiolle. Kuitenkin, kuten joku näppärä jo oli huomannutkin, olivat jotkut ryökäleet toimineet yön hämärissä ja nyt tällä blogilla on B-listalla 101 tilaajaa. Ja kun kerta lupasin, että kun 100 tilaajan raja rikkoutuu niin järjestän ne Harmiton Awardsit, joten lupaan kanssa järjestää ne. Viikonloppuna ehkä ehdin panostaa siihen. Tosin mitään suunnatonta panostusta ei kannata odottaa, heh heh. Yleisön suosikin ääniä otetaan yhä vastaan. Palkintogaalaa odotellessa kuitenkin saatte nyt kertoa mielipiteenne parista kappaleesta.

Kerta nuo Courtney Love ja Billy Corgan ovat ainakin jossain vaiheessa seurustelleet (suhteen nykytilasta ei ole tietoa, mutta seukkasivat aikana ennen Kurt Cobainia(* ja käsittääkseni uudemman kerran tässä lähihistoriassa), niin laitanpa teidät tänään päättämään kumman bändi soittaa parempaa musiikkia.

Tuosta jälkimmäisestä ei valitettavasti löytynyt kuin live-versioita, mutta yritin valita parhaimman sekä ääneltänsä laadukkaimman niistä.

(The Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings)


VS.
(Hole - Violet)Antakaahan kuulua!


*) Corgan oli niin katkera Cobainille, ettei Smashing Pumpkins ikinä (kai, en ole suorittanut tutkimustyötä, mutta näin olen antanut kertoa itselleni) esiintynyt missään samalla keikalla Nirvanan kanssa.

13 kommenttia:

ylläri kirjoitti...

No siis vanhana salaliittoteorioiden ja Kurtin tykkääjänä miun täytyy valita Billy ja Billyn bändi.
Siis Rouva Holehan on tietty jotenkin syyllinen teinitytön maailman murtumiseen vuonna -94.

Eli Smäshing!

Aimo kirjoitti...

Kurpitsat. Ehdottomasti.

Laiza kirjoitti...

Minun kyllä täytyy äänestää Holea, olen sitä fanitellut aika pitkän aikaa.

sade kirjoitti...

Pumpkinsit ilman muuta, ei epäilystäkään. Billy osaa laulaa ja on jotekin mukavan näköinen kaiken lisäksi.

Ilkka kirjoitti...

Kurpitsat!

funka kirjoitti...

Onnittelut sadan lukijan virstapylväästä!

Ja täältä ääni lähtee ehdottomasti Smässäreille!

--KATA-- kirjoitti...

Hole! Paras ass kicking tyttö bändi ikinä!!

Ilkka kirjoitti...

Mäkin tilaisin sut mut ko periaatteessa vastustan. Kovin tiiviisti luen toki & seuraavassa jurrikommentoinnissa taas vokottelen ;)

Tiina kirjoitti...

Ilkka, vastustat mua vai tilaamista? :D

nona kirjoitti...

Pumpparit rulaa :)

Ilkka kirjoitti...

Eipäs nyt leikitä ymmärtämätöntä! ;)

Tää menee ihan sujuvasti täältä bookmarkeistakin käsin, kas nuin.

Tekis mieleni postata tästä omaan blogiini mutta enpä jaksa. Siis mähän olen joku vuoskymmenen ellen jopa rapiat bassotellut siellä & täällä, välistä percussioitakin hakkaillut & väliin kiekunut. Ylempään postaukseesi voin todeta että Bärtilin hoitoon en osaa sanoa mitään ko olen liian jurrissa jo guuggeloimaan & erikoisasiantuntija en ole, toivon toki hänelle parempaa jatkoa. Sen sijaan totean että uusi tukka on kovin kiva (ja edelleenkin ihmetten kuin tuollainen otus liikkuu edelleenkin nk. vapaalla jalalla) ja mulle tulee aina hyvä mieli kun kurkkaan noita bändipostauksiasi. Sä oot kans vaan sellainen ihminen joka vaan tykkää hyvästä musiikista. Mahdatko soittaa itse mitään instrumenttia..?

Mä itse noiden kahden lisäksi rämpytän skittaa mut se on enempi runotyttöjen hurmaamista varten (jotka ei kunnon soittamisen päälle ymmärrä), en ole siis tod. mikään virtuoosi sillä alalla, jotakin tunnelmallista "Stairway to heavenia..", siihen kyl jääpi & lopussa unohtuu jo puolet nuoteista ;)

DorianK kirjoitti...

Aika hyviä kipaleita molemmat. Jos ei osaa päättää, voiko äänestää yhdistävänä tekijänä Melissa auf der Mauria?

No, ei sillä väliä, kun kyllä Smashaavat Pumpkinsit noista vetää nyt kuitenkin pidemmän uistimen.

Ilkka kirjoitti...

DorianKoolta hyvä veto, Melissahan tosiaan onkin yhdistävä tekijä tässä dilemmassa :)