19. maaliskuuta 2012

19: Funny


Tänään oli niin epä-funny päivä kuin vain olla ja voi, niin sisäisesti (ääretön väsymys ja maanantai) kuin ulkoisestikin (räntäpaska). Onneksi televisiosta kuitenkin tulee taattua hauskuutta mm. Frendien muodossa. Elämäni on tosi tylsää silloin, kun Frendit ja/tai Frasier ei mene uusintakierroksella (ja maapallo luhistuu).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Räntäpaska=sissipaska huonolla kelillä?

Annikki kirjoitti...

Kerran otin kuvan televisioruudusta ja minut diskattiin valokuvatorstaista. Minusta se oli väärin. Ei se nyt niin laatukuvausjuttu ole.

nimim. "ikuisesti katkera"

Oletko huomannut, että suosikkihahmo olisi vaihtunut Frendeissä ajan myötä?

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, yök.

Annikki, ei se varmaan Valokuvatorstaissa siitä kuvan laadusta ollut kiinni, vaan "omaperäisyydestä", joka säännöissä mainitaan (nimim. "yksi moderaattoreista"). Myönnän, ettei tämäkään kuva ollut kovin omaperäinen, mutta en pystynyt parempaan. ;)
Jaa, hmm... Täytyy sanoa, että en muista enää kuka olisi ollut suosikki alunperin Frendeissä enkä oikein osaa sanoa kuka olisi suosikki nytkään (eihän kai omista lapsistaankaan voi valita suosikkia?!). Tämä vaatisi nyt ehkä perusteellista analyysia.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Mun pallo ei vielä ihan luhistuis, jos Frendejä ei näkis (no olis se tietty hiukan tylsempi), mutta jos Frasier puuttuis, niin mistään enää mitään tuu.Frasier on ihan paras. Täällä onneksi molemmat pyörii. ;)

Tiina kirjoitti...

Pakko tarkentaa sen verran, että en tarkoittanut oman henk.koht. maailmani luhistuvan, vaan siis... kai sen täytyisi olla merkki maailmanlopusta, jos nuo sarjat eivät pyörisi uusintakierroksella ainakin jossain päin maailmaa? ;D
Täälläkin pyörii tällä hetkellä molemmat, onneksi!