24. maaliskuuta 2012

24: An animal

Päivän haaste oli aika kinkkinen. Omaa eläintä ei ole lähimaastossakaan. En tiedä miten koiranomistajat arvostajat, jos heidän eläimiään tuosta vaan ruvetaan kuvailemaan puistoissa ja kaduilla. Tallipihalla ei ole hevosia eikä poneja eikä mitään muitakaan eläimiä tähän aikaan vuodesta. Lasten eläinpuisto on suljettu. Entäs delfiinit? No delfinaario on suljettu remontin vuoksi. Paljonkos maksaa akvaarioon sisälle? Ai 10 euroa, no unohdetaan sekin sitten. Ahlman on liian kaukana eikä nekään lehmät taida tähän aikaan vuodesta olla ulkona. Mutta sitten muistin...Täällähän on koski pullollaan näitä räpyläkkäitä kansallislintujamme!
Oli siellä pari telkkääkin.


Harmi, ettei valokuviin saa taustamusiikkia. Nimittäin koko sen ajan, kun hengailin tuolla koskenrannassa sorsia kuvailemassa, niin joku soitti saksofonia yläpuolellani siinä sillalla. Siihen kun lisäsi vielä kosken hiljaisen kohinan ja kostean sumuisen säätilan, niin tunnelma oli kyllä ihan kohdallaan. Se oli kaunista.

8 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Sorsa on aina hyvä. Ja telkkähän on suorastaan eksootillinen. :)

Tiina kirjoitti...

Oliskohan telkät tulleet kaupunkilaisserkkujensa luokse kyläilemään. :)

Irwis kirjoitti...

Voi tuota sorsan ilmettä ja asentoa!! =D ♥ Loistonäppäys :D

Tiina kirjoitti...

Tuo sorsakuva ei laadullisesti välttämättä ollut paras mahdollinen eli ei ihan niin terävä kuin olisi voinut toivoa, mutta tuo sorsa oli niin mainio, että oli pakko valita tuo otos tähän haasteeseen. :D

Irwikissi kirjoitti...

No asenne ennen kaikkea!! Enpähän olis edes mitään epäterävyyttä ajatellut, kun niin on terävä vaakku muuten..! :D Jotenkin sellainen sorsuuden perikuva ♥ =)

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Ooo, telkkiä koskessa?!

Anonyymi kirjoitti...

Aiheeseen liittyen

Tiina kirjoitti...

Irwis, niin, itse sitä on aina varmaan kriittisempi kuvien laatua kohtaan kuin muut. :)

Puhku, joo-o, tästä on kuvatodiste! Tai no, eihän tosta näy onko tuo koski vai mikä lätäkkö...

Anonyymi, hoh hoh. :)