28. maaliskuuta 2012

28: Trash


One man's trash is another man's treasure?

Työpaikan käytävässä kimmelsi jotain ja minä tietysti harakkana oitis hypin paikalle. Ihan en oikealla kameralla kehdannut mennä tuota kuvailemaan, joten tämä on vain kännykuva (kuten kaksi edellistäkin). Paljon teen kaikkea hullua valokuvaamisen eteen, mutta yritän uskotella työkavereilleni olevani vielä edes jonkin verran järjissäni.

Ps. Olisin halunnut alunperin kuvata tähän haasteeseen Alice Cooperin Trash-levyn (kasetin), mutta valitettavasti en löytänytkään sitä kotoa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Riittävän lähellä?

Irwikissi kirjoitti...

Heh, arvaatkos että itselläni oli ihan sama ajatus tämän haasteen kohdalla..! :D

Olin siis ihan varma että minultakin tuo kasetti/levy löytyy, mutta niin se vaan muisti tekee tepposiaan vanhemmiten :P ja täytyykin olla niin että levy on yhä veljeni hallussa, enkä olekaan sitä aikoinaan onnistunut itselleni keplottelemaan - toisin kuin Guns N' Rosesin Liesin..! :P

No mutta, ihan hyvä kai vaan ettei päästykään niin helpolla, vaan jouduttiin roskien kuvailuun siinä missä kaikki muutkin osallistujat..! ;D

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, yeah! ;)

Irwikissi, mä tiedän kyllä omistavani sen kasetin, mutta ilmeisesti se on jäänyt vanhempien hoteisiin. Sisko ei varmaan olisi ottanut sitä edes maksua vastaan. ;D Kaikki parhaat kasetit olen kyllä ottanut haltuuni, mutta - anteeksi Alice - Trash ei ilmeisesti ole kuulunut niihin.
Tai sitten se sijaitsee paikassa X.
Mä olisin voinut kuvailla roskia eilen vähän luovemminkin, mutta jouduin koko illan odottamaan lähettimiestä kotona, niin en päässyt jalkautumaan minnekään kodin ulkopuolelle. Työroska kimmellyksellään siis kelvatkoon. ;)