4. maaliskuuta 2012

4: Bedside


Tällaiselta minun vuoteeni vieressä näyttää. Pakolliset vesilasi ja herätyskello sekä vino pino kirjoja. Toisin kuin eräillä, minulla nuo kirjat ei ole luettuja vaan luennassa olevia.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin alta löytyy tarkempi kuva tuosta kirjapinosta. Noista on siis kaikki muut minulla kesken paitsi Eat Pray Lovea, Nenäpäivää ja Kafkaa en ole vielä aloittanut. Ne ovat siinä odottamassa sitten jotain parempaa päivää. Ehkä sitä, että saan jonkun muun noista luettua ensin loppuun.




6 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Joko luit tuon Lennonin? Täytyis kaivaa se jostain omaan pinoon.

Tiina kirjoitti...

En. Se alkoi jostain esi-isien ajoista asti, niin oli pikkuisen vaikeuksia päästä siinä vauhtiin. Mutta ehkä jonain päivänä vielä pääsen siinä itse John Lennoniin asti. ;)

Elegia kirjoitti...

Joku kertoi, että tuo Eat Pray Love on paska kirja. On kuulemma leffana toimivampi. Näin on siis minulle kerrottu, ite en ole lukenut enkä katsonut (enkä aio) :D

Minulla yöpöydällä ei koskaan ole muut kuin kesken olevat kirjat. Muita kirjoja en siihen huoli. Vesilasikin on vaihtunut (vesi)pulloon, koska erään kerran lasiini oli mennyt uimaan yön aikana leppäkerttu! Meinasin saada laakit ja siitä lähtien siirryin pullottamaan veteni yöksi :D

Mymskä kirjoitti...

Minä taas raivasin yöpöydältä tätä varten kaikki muut paitsi sen yhden kirjan. Siinä olisi ollut parilehteä ja yksi toinen kirja.
Hyllyllä siinä alempana olisi ollut paljon mielenkiintoisempia kesken olevia kirjoja. Ja pino lehtiä, ja paketti nessuja.

Nenäpäivä oli minusta parempi kuin Pussikaljaromaani joka sekin oli hyvä.

Ofelia kirjoitti...

Nenäpäivä on niin HYVÄ!!!!!!!!!!! <3 Pussikaljaromaani oli minusta tylsä. Rakastan Rimmisen kieltä. (Oh, kuulostaapa konkreettiselta, hehe.)

Luin vähän aikaa sitten Yösyötön ja minusta se oli ihan jees, mutta ei mitään superlaatua. Kiinnitin huomiota tapahtumien ja henkilökuvien liioitteluun, vähän epärealistisia monet jutut ja ihmiset. Mutta näin äitinä koin sen viihdyttävänä ja haluan kyllä lukea jatko-osan "Tarhapäivä".

Irwikissi kirjoitti...

Näitä kirjapinoja katsellessa melkein jo harmittaa ettei oman kuvani ottohetkellä yöpöydälläni ollut yhtään kirjaa - tosin ei siinä kyllä usein muulloinkaan ole... :P Minun luvussa olevat kirjani nimittäin lojuvat sängyn vieressä lattialla :D No siis syystä että yöpöytä on melko pieni ja siinä on usein liian paljon kaikkea muutakin roinaa. (Kuten teemuki, vesilasi, kyniä, päiväkirja, puhelin, hiuslenkkejä/tms. -pitimiä, koruja, nenäliinoja, käsivoidetta... Tosin nyt kun kuvan otin, tavaraa oli poikkeuksellisen vähän, koska viime viikolla kukkia ostaessani olin pöydän jokseenkin siistinyt.)

- Ihanaa kuitenkin on ollut tirkistellä muiden ihmisten sänkyjen vierustoja ja lukumieltymyksiä! :D Samaten se jääkaappihaaste on kiva, itsellä tosin vielä hiukan vaiheessa...

Tuota Des Barresin kirjaa en muuten olekaan lukenut, täytyypä tsekata kirjastosta.. I'm with the band löytyy kyllä omana. =) John Lennon näyttää ulospäinkin jo melko haasteelliselta; ei taatusti ole niitä esi-isiäkään unohdettu tuosta! :D Yösyöttö pitänee kanssa lisätä lukulistaan.