7. maaliskuuta 2012

7: Something you wore


Tämä paita on ehdottomasti lempparini tällä hetkellä. Voisin pitää sitä vaikka joka päivä. Se saattaa näyttää tuossa kuvassa pidemmältä kuin on, jopa mekolta, mutta ei se ole. Se on enemmänkin tunika enkä itse ainakaan pitäisi sitä ilman farkkuja.

Koska joillain on ollut niin jalka-/kenkäpainotteisia vastauksia tänään, niin saatte bonuksena kännykuvan uusista urheilutossuistani. Vanhat palvelivat itsensä melkein rikkipuhki asti, joten olin pakotettu ostamaan uudet. Olen aina kauhean ehdoton, että urheilupopojen täytyy olla mustat. Näissä on lisänä mukava lilan vivahde.


8 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

IHANA PAITA! KUKKAA KUKKAA! JEE!

Kirsikka kirjoitti...

Herkkuja kukkia. Mua kiehtoo tommoiset printtipaidat, mutten osaa oikein ostaa niitä. Enkä tiedä pitäiskö olla isoja vai pieniä kukkia, ettei näyttäisi plösöltä. Vaikka onkin plösö.

Irwikissi kirjoitti...

*Oooohhh* :O Tuo olis kylä niiiin miunkii maun mukkaa! ♥ AIVAN ihana!!1! =)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt mä sitten kyllä tunnistan sut kadulla - tuosta tunikasta nimittäin. Paitsi oikeasti ei pelkoa kun asun kaukana ulkomailla. Ihailen ihmisiä jotka uskaltavat pitää näyttäviä vaatteita, itse siis pysyttelen hiirimäisissä sinisissÄ ja mustissa, mutta EN sentään beigessä.

Sirpa kirjoitti...

Minäkin asun "kaukana" ulkomailla ja omistan tuon ihanan! tunika / mekon. Itse pidän sitä kyllä ihan mekkona :)

Tiina kirjoitti...

Zepa, paljon kukkaa!!!

Kirsikka, siinä vaiheessa, kun on niin plösö, ettei kukan koko tai muu muuta plösöyttä mihinkään (viittaan siis itseeni), niin sillä ei ole enää väliä. :)

Irwis, eiks vaan olekin. :)

Anonyymi, voi sentään, nyt kaikki tuon saman paidan ostaneet leimautuvat minuksi tuolla kadulla. ;)

Sirpa, sun täytyy olla mua pienempi sekä pituus- että leveyssuunnassa, koska jos mä pukisin tuon ilman housuja, niin se näyttäisi justiinsa siltä kuin olisin unohtanut housut kotiin.
Tunikana Indiska sitä myi, mutta eihän se niin tarkkaa ole, jos se mekkona tuntuu hyvältä. :)

Elegia kirjoitti...

Ihana ja tykkään tuosta kuosista, vaikka onkin melko räväkkä. En ehkä uskaltaisi itse laittaa sitä päälleni, koska en ole tottunut niin värikkäisiin vaatteisiin. Kovasti kyllä yritän totutella, etten olisi aina niin tylsän väritön :D

Tiina kirjoitti...

Mäkin aluksi mietin, että onko se vähän liian hurja ja kirjava, mutta sitten kun puin päälle, niin se olikin oikein ihana. :)