25. maaliskuuta 2012

25: Breakfast


Kahvia ja juggea, joka aamu.

Maailman parasta jogurttia on Ingmanin Perinteinen (tai Rainbow-merkkinen, joka on ihan samaa kamaa) päärynä-vanilja. Mitä enemmän siinä on niitä päärynän palasia, sitä parempaa se on. Palasten määrää ei voi ikinä tietää etukäteen. Yleensä niitä on vähän, mutta välillä tulee positiivisia yllätyksiä, kuten tänä aamuna.

6 kommenttia:

Irwikissi kirjoitti...

Ihana sydänlusikka! ♥

Minä taas en voi sietää möykkyjugurtteja :O Ikinä ole voinu :/ - Onneksi on keksitty sellainen ihmeväline kuin siivilä... ;D No eiii, kun nykyään en kyllä itselleni edes osta möykkyjugurtteja, joka tosin sitten rajaa makuvaihtoehtoja jonkin verran... Hidut vielä menettelee mutta mökykyt ei - paitsi ehkä hyvän myslin ohella. :D

Niin ja Valion Uuniomena -jugurtti on kyllä niin taivaallista että sen kohdalla olen vähän jo antanut möykyille myöten... Vaikka aina kippoon kaataessa toivonkin että niitä omppupaloja tulis mahdollisimman vähän :D

Niin ja Pirkan viljajugurtti on ihanaa ♥

Tiina kirjoitti...

Mulla on vähän sama homma tuossakin, eli en yhtään voi sietää mitään sattumia jugurtissa, MUTTA omenan ja päärynän palaset on jotenkin eri asia. Ne tuntuu suussa hyviltä ja maistuu hyviltä. :D Mutta jos vaikka mansikkajugurtista tulee joku köntsä suuhun, niin meinaa tulla oksu!

Sydänlusikka on muistaakseni jostain Hackmanin joululusikkasetistä. Muissa lusikoissa on tähti, tonttu ja joulukuusi. :)

Irwis kirjoitti...

Joo ne mansikan yms. rötkäleet on ihan hirveitä! :@

Ja juu noita lusikoitahan olen sitten nähnyt muuallakin, just jossain pikkujoulukattauksissa. :)

Zepa kirjoitti...

Samaa mieltä tuon juggen mausta, se on ihana! Mut välttelen maitotuotteita, joten ostan soija- ja kaurajuggeja - hyvii löytyy sieltäkin!

Neo kirjoitti...

Mä en pysty aamuisin pistämään suuhuni muuta kuin vettä ja kahvia. Jogurtti tulee vasta paljon myöhemmin.

Mulla ei ole mitään tiettyä suosikkia. Tai on, mutta ne menee kausittain. Joskus syön pelkästään Pirkan pähkinä-ruis jogurttia, joskus vain juotavia jogurtteja ja sit taas palaan johonkin ihan muuhun.

Herkulliselta noi näyttää, tälleen illallakin :)

Tiina kirjoitti...

Irwis, joo, toi sydänlusikka on niistä ainoa, jota voi käyttää ympäri vuoden ja jossa ei ole terävää kärkeä, siltä varalta, että se sattuisi tökkäämään silmään kahvia juodessa. ;D

Zepa, mulle noi kaura ja soija sanoina antaa jo ihan maistamatta sellaisen olon, että ei kiitos.

Neo, mulla oli aikanaan sama juttu, mutta ikään kuin pakolla opettelin syömään jotain aamulla ja se jotain oli sitten jugurtti. Nykyisin se menee jo ihan helpostikin alas.