13. maaliskuuta 2012

Gallup

Tein tuohon sivuun pienen gallupin, sillä haluaisin tiedustella teidän mielipidettänne asiasta. Kun nyt on niin, että tuolla Fat Mum Slimillä on joka kuukausi tällainen kuva päivässä -haaste ja jos oikein innostun, niin voisin jatkaa sitä tämän maaliskuun jälkeenkin (tosin en lupaa kuvaa joka päivä jatkossa, siitä tulee liikaa stressiä).

Mietin nyt joka tapauksessa, että tämän blogin hengen ja luonteen kannalta olisi varmaankin parempi, jos eriyttäisin valokuvahaasteet jonnekin toisaalle. Kaikkia ei kuitenkaan kiinnosta katsella jokapäiväistä kuvaani. Maaliskuun aion kuitenkin vetää loppuun tämän blogin puolella, mutta mahdollista jatkoa mietin sitten ennen huhtikuun alkua.

Kertokaa siis simppelillä kyllä/ei/mitävälii -vastausmekanismilla, haluatteko valokuvahaasteet pois täältä blogista ja tilalle harvemmin päivittyviä höpinöitäni vai onko valokuvahaasteet mielestänne kiva lisä tänne muuten ei-päivittäin päivittyvään blogiin? Perustella voi kommentilaatikossa, jos haluaa lausua asiasta enemmän kuin gallup antaa mahdollisuuden.

10 kommenttia:

Punatulkku kirjoitti...

Minusta haasteet, vaikkapa nämä kuukauden kestävät valokuvahaasteet, voivat aivan hyvin olla täällä muiden juttujen seassa. Niin on omassa blogissanikin :))

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Oikein kivasti tänne sopii kuvat "isompien" juttujen väliin piristeeksi. Jatka vaan näin. :)

Puhalluskukkatyttö kirjoitti...

Kivaa, jos kuvahaasteet jatkuu! Mua ei ainakaan haittaa, jos ne on täällä samassa blogissa.
Taidan jatkaa itsekin, pysyypähän blogi paremmin mullakin hengissä. :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Olen yllättynyt, että toistaiseksi kukaan ei ole kannattanut erillistä blogia kuvahaasteille. Jostain syystä kuvittelin, että ainakin osaa porukasta kyllästyttäisi jatkuva kuvien katselu.

Jos gallupin jakauma pysyy tuollaisena, niin sitten varmaankin jatkan tässä blogissa kuvien julkaisua. :)

Elegia kirjoitti...

Minen osaa päättää. Sellainen sopisi, että päivittäisit vähän useammin tätä blogia ja sitten haastekuvat olis omassa blogissaan. :D

Tykkäsin kovasti siitä sinun Kuva päivässä -blogista! Ja sullahan on vaan yksi blogi ;D

Oikeasti ei haittaa, vaikka laittaisit kuvat tänne. Tykkään katsella kuvia ja joka tapauksessa käyn täällä, mutta kävisin kyllä siellä mahdollisessa toisessakin blogissa. :)

Tiina kirjoitti...

Jos laittaisin kuvahaasteet erilliseen blogiin, niin todennäköisesti laittaisin ne sinne entiseen kuva päivässä -blogiin, kun se on nyt ihan toimettomana.

Toisaalta mietin, että moniko jaksaisi lähteä seuraamaan toista blogia. Ainakin aiemmin sillä kuvablogilla oli tosi paljon vähemmän kävijöitä kuin täällä. (Ja munhan tietysti tarvii saada nämä KAIKKIEN nähtäville!!!) ;D

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kuvistasi, oli ne missä vain. Jos saisin valita, niin kuvablogi (tunnelma, vuodenkierto, pienet havainnot) ja normiblogi (kannanotot, isot pohdiskelut, linkit, meemit ym. silleen meitä lukijoita osallistavampi [hyi helvetti muuten tota sanaa osallistava]) olis erikseen, mutta sulle on varmasti helpointa koota kaikki samaan osoitteeseen, joten jatka vain. Kiva, että kuvaat.

Pusnus-postauksestasi: Mulla ei ole ollenkaan nimimuistia eikä enää mitään listaa tallella blogeista, joita joskus seurasin, joten mitä seuraavaksi kysyn, kuulostaa töykeämmältä kuin tarkoitan: oliko Pusnus se ilmeeltään musta, tyyliltään kiihkeä blogi, jossa nainen oli himassa pienten lasten kanssa ja, toisin kuin useimmilla kotiäitibloggaajilla, suhde mieheen oli fyysinen, enää fyysinen, suorastaan sylviaplathmaisen traagisen intohimoinen? Upea kirjoittaja.

Minulla on kovasti ikävä mm. Minhiä ja Lostista. Ja Tristanin/Merlynnen puolesta olen huolissani. Jos olette olemassa ja luette tätä, niin kiitos ihanista blogeistanne. Minh, ei mene päivääkään, etten kaipaisi kirjoitustasi!

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, kiitos. :)
Tarvii nyt tosiaan miettiä jatkanko yhden vai kahden blogin taktiikalla.

Sylvia Plath voi tosiaan olla aika osuva kuvaamaan Jennin elämää/blogia - varsinkin näin jälkikäteen ajateltuna. Luultavasti ajattelet ihan oikeata blogia.

Minh ja Lostis ainakin ovat hengissä, Tristanista en ihan varma ole, mutta luultavasti hänkin. Se on kyllä sääli, että monet "entisaikojen" hyvät bloggaajat, kuten Minh, ovat lopettaneet, mutta niin kai ne elämäntilanteet ja kiinnostuksenkohteet muuttuu.

lostis kirjoitti...

Mä olen elossa, ihan todistettavasti, samoin ovat Tristan ja Minh. Hauskaa, että joku vielä muistaa.

Kirsikka kirjoitti...

Kannatan yhtä blogia!
yst. terv. nimim. Maaninen blogien perustaja, joka ei kuitenkaan pysty järkevästi päivittämään kuin yhtä blogia (ehkä tällekin on olemassa joku virallinen diagnoosi?)