21. maaliskuuta 2012

21: DeliciousValokuvaaminen...

...

... mikä ihana tekosyy ostaa herkkujäätelöä!


10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

No on! Tota (teko)syytä vois itekin käyttää joskus :D

Irwikissi kirjoitti...

Hihhih... Olette siis siskon kaa molemmat herkutelleet hyvällä tekosyyllä! =) Itse en enää kehdannut, kun jo kaksi päivää meni ihan ruokabloggaukseksi :P

Irwis kirjoitti...

Pee.äs. Onkohan kellään tietoa saako B&J:ltä enää lainkaan sitä kirsikkajätskiä? Cherry Garcia, oli muistaakseni nimi. Meidän kylillä olen muutamasta paikasta toiveikkaana silmäillyt mutta ei ole sattunut kohdalle. :| (No, onneksi olen edes kerran onnistunut sitä ihanuutta maistamaan! ♥)

Tiina kirjoitti...

Elegia, tätä tekosyytä voi käyttää vaikka joka päivä! ;)

Irwis, no vala velvoittaa... ;)
En tiedä saako Cherry Garciaa Suomesta, en ainakaan isoina purkkeina ole nähnyt hetkeen. Ei tästä nyt ihan hirveän montaa vuotta kuitenkaan ole, kun sitä olen syönyt.
Ben & Jerry'sin Suomen nettisivuilla tuo maku on ainakin mainittu ja olisko Makuunissa sitä ainakin niissä pikkupurkeissa... En ole varma.

Tiina kirjoitti...

Ps. Irtojäätelönä sitä ainakin on. Onko teilläpäin sitä irtona missään myynnissä?

Ofelia kirjoitti...

Cherry Garciaa on vissiin tosiaan vaan Makuuneissa pikkupurkeissa. :) Itse etsin sitä aikoinani kissojen ja koirien kanssa, kun kokeilin noita jätskejä.

Hyvältähän tuo näyttää, mutta mun sokerin turruttamassa suussa B&J -jädet ei vaan oikein maistu miltään. :-O

Tiina kirjoitti...

Joskus aiemmin sitä on ollut isossakin purkissa, kun muistan sellaisen ostaneeni.
Niin ja irtomyynnissä siis myös. :)

Samaan aikaan toisaalla kirjoitti...

ben & jerry's syödään suoraan purkista aina hamaan pohjaan saakka. ainoa oikea tapa nauttia poikkiksista.
myönnetään, en mä itsekään siinä ihan aina onnistu, mut ei se pakastimeen kyllä haisemaankaan jää.

Tiina kirjoitti...

No nyt on ihan pakko tunnustaa, että tämä oli ensimmäinen (ja viimeinen) kerta kun olen sitä lautaselle lapannut. Se johtui lähinnä kuvausteknisistä syistä (oli helpompi asetella jäätelöä) enkä juuri tuolla hetkellä jaksanut syödä enempää.
Lupaan, että jatkossa syön sen aina suoraan purkista!!! (Yleensä se loppu jää sitten sulaneena sinne purkin pohjalle, kun ei enää pysty viimeisiä lusikallisia vetämään).

Irwis kirjoitti...

Ai niin, minulla oli täällä tällainen juttu meneillään :D

Joo, Makuunista minäkin aikanaan tuota Cherry Garciaa pikkupurkin löysin, ja pari kertaa ehdin siitä nauttia, mutta hetkeen en ole nähnyt sitä enää sielläkään.. :/

Irtojäätelöasiastakaan en ole ihan varma, täällä ei vissiin edes ylipäätään ole kuin pari hassua kahvilaa joissa myydään perus-irtojädeä ympäri vuoden, kesäaikaan sitten kojuja on enemmän, pitää sitten vaikka niistäkin käydä nuuskimassa.

Niin ja voishan sen Makuunin jätskikaapin käydä toiveikkaana ratsaamassa, josko sitä vaikka sinne olisi taas ilmaantunut... =P