1. huhtikuuta 2008

Aprillia!

Ei hyvä ihme. Kanerva erosi ja Alexander "hammas" Stubbista tuli uusi ulkoministeri. Täytyy kyllä sanoa, että tämä tuli melkoisena yllätyksenä. En ihan ensimmäisenä uskonut Kanervan eroavan! (No ei se varmaan olisikaan, mutta ne kaverit eivät varmaan enää kehdanneet seistä sen tukena). Tämän päivän luonteesta johtuen en kyllä ensin uskonut tuota uutista todeksi, mutta kai se sitten on, tai sitten hyvin harkittu ja laajalle levinnyt aprillipila. No kokoomuslainen vaihtui toiseen, mutta on tämä uusi ulkoministeri ainakin edustavampi. Vaikka sillä onkin ne hampaat. Melko pelottavat.

Se politiikasta. Kävin tänään yths:llä ja pääsin jopa lääkärille. En joutunut edes odottelemaan kovin montaa tuntia. Sain lääkäriltä neuvoja, joita en ymmärtänyt, ja reseptin. Tuo on jotain vahvempaa särkylääkettä, joka on tarkoitettu erityisesti tuki- ja liikuntaelinten kipuiluun. Toivottavasti se nyt tehoaa hikkupiljaa. Ongelmana oli hieman se, kuten mainitsin, etten oikein ymmärtänyt kaikkea mitä lääkäri puhui. Ja nimestä päätellen hän oli kuitenkin ihan suomalainen. Apteekissakin farmaseutti (vai mitä ne on, jotka hiippailee sieltä takahuoneista) oli jotenkin omituinen mokeltaja. Olitte kuitenkin oikeassa siinä, että minun ei pidä rasittaa olkapäätäni silloin, kun se on erityisen kipeä. Kunhan tämä kipu tästä hellittää, niin sitten täytyy ruveta venyttelemään. Niin joo, ja olen myös jonossa yths:n purentaspesialistille, tosin siellä oli eilen jotensakin katastrofaalinen tilanne kun soitin, joten ajan saamisessa voi vierähtää hetki jos toinenkin. Saa nähdä.

Se terveydentilastani. Olen kuunnellut tänään paljon Alice In Chainsia. Tämä ei varmaankaan ole mikään suuri shokki kenellekään, mutta olenpa kuunnellut kuitenkin. Tuli mieleen, kun selailin kirjakaupassa jotain grungea yms. käsittelevää kirjaa ja siellä kehdattiin väittää, että AIC:n viimeisin levy (nimeltänsä Alice In Chains) oli ihan kuraa ja säälittävä yritelmä. En nyt muista kuka sen kirjan oli kirjoittanut, mutta tahtoisin sanoa vain että fuck you, arvon kirjailija. Fuck you.

Ei mulla sitten muuta kuin että...

Hitto tuo biisi on soinut päässäni sattuneista syistä eilisestä lähtien.

8 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Mikä ihme siinä on,että aina kun Klamydia alkaa soimaan, niin samalla sekunnilla alkaa pää nykimään sen tahtiin :D

Tiina kirjoitti...

Se on niin mukaansa tempaavaa. :)

Mimmu kirjoitti...

Niinhän se kyllä on, mutta en silti ole tohtinut mp3-soittimeen sitä laittaa, ettei kaupungilla tai bussissa pidä ihan erikoisena kun niin kovin nykii ;)

Tiina kirjoitti...

Joo, ei mullakaan ole.
Ei sitä nyt ihan niin kauheasti jaksa kuunnella.

sirtsu kirjoitti...

Sillä tosiaan on pelottavat hampaat! Sillä Stubbilla siis.
Haluaisin myös neuvoa sua olemaan tarttumatta moisiin p**kaa suoltaviin kirjoihin! (...pöyristynyttä jupinaa...)

Tiina kirjoitti...

Ne on pelottavat! :D

Tosiaan tarrasin siihen kirjaan Akateemisessa ja selasin kohtaan Alice In Chains ja luin tuon ja olin ihan että pitäkää tunkkinne!!!

Wille kirjoitti...

Klamydia on kyllä pieninä määrinä silloin tällöin ihan mukavaa kuunneltavaa.

Tiina kirjoitti...

Niin on. Tuli joskus teinivuosina luukutettua sitä enemmänkin, niin ei enää jaksa.