8. huhtikuuta 2008

Maisteri on aivan kamala!

Hoh hoh! Luin tänään jonkun Ohon tai vastaavan kannesta, että jotkut "kaksosten vanhemmat rakastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä". Ajattelin, että kävipä niillä säkä, kerta oli jo lapsetkin valmiina. Sikäli mikäli he olivat samojen kaksosten vanhemmat.

En sitten millään pääse yli tuosta Johanna Tukiaisesta. Jos joku on lopen kyllästynyt koko juttuun, niin voi hypätä seuraavan yli. Olen kuitenkin huvittanut itseäni viime päivinä lukemalla Jossun blogia, johon Elegia minulle ystävällisesti antoi linkin. (Hahaa, syyttävä sormi osoittaa!) Se vaan on jotenkin niin herkkää komiikkaa.

Ihan pakko kommentoida paria pätkää sieltä blogista...

  • "Jokainen suomalainen tietää, että tätä on tapahtunut aikaisemminkin, minä vaan satuin nyt joutumaan järjettömään mediamylläkkään ja mut otettiin hampaisiin." Niin, ihan vaan satuit joutumaan.
  • Mitä tulee siihen väitteeseen, että olisin aina "juoninut" miten päästä keinolla millä hyvänsä julkisuuteen, on täysin absurdi. Siskoni Julia Tukiainen pääsi Amerikan Playboy lehteen sivun kokoiseen Grapevine kuvaan jo vuonna 2003 ja poseerasimme El Sol lehden kalenterityttöinä." No tuohan nyt todistaa kaiken! Olisit heti sanonut!
  • "Kyseessä nyt on kuitenkin täysin yksityisasia joka ei liity hänen pätevyyteensä ministerinä." En minä ainakaan yksityisasioita kerro toimittajille.
  • "Tukholmassa asuvat uskovaiset vanhempani" Jaha.
  • "Rakkaat uskovaiset vanhempani" Niin miksi sitä pitää jankuttaa, että ne vanhemmat ovat uskovaisia?
  • "Raamatun mukaan ei pitäisi antaa anteeksi vain seitsemän kertaa vaan seitsemänkymmentäsataa kertaa seitsemän." Mikä ihmeen luku on seitsemänkymmentäsataa?
  • "Jos joku ihminen nyt tekstailee toiselle, niin miksi siitä pitää tehdä koko maapallon laajuinen kohu! Ulkoministeri on ihan samanlainen ihminen kuin kaikki muutkin." No miksi siitä ylipäänsä sitten pitää kertoa lehdille, jos se on niin tavallista?

Hah hah. Voi elämä. No niin. Eiköhän se riittänyt siitä aiheesta.

Kiitos ja anteeksi.

20 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Mikähän hulluus ja uteliaisuus se sai mut seuraamaan linkkiä Jossun blogiin? Ehkä se, että edessä on riettaasti levällään Kirjallisuudentutkimuksen peruskäsitteitä ja meneehän semmoisesta ihminen vähän sekaisin.

Voi hyvä ihme kuitenkin. Glamour malli, juu-u.

Tiina kirjoitti...

Sama varmaan kuin mutkin.
Uteliaisuus se tappoi kissankin, ja silleen...

Brim kirjoitti...

Joo, ihan vain sattui joutumaan hampaisiin... mitäs lauloi paskalehdille niistä tekstiviesteistään... vai vielä "Glamour malli".. sellaiseksi näköjään pääsee vilauttamalla tissiä ja tussua auliisti kameralle.

Bimbo mikä bimbo.

Tiina kirjoitti...

Siinä varmaan kävi niin, että se oli hyväuskoisena ihan "off the record" maininnut toimittajaystävälleen siitä, että Ike tekstailee hassuja...
Hah hah.

Brim kirjoitti...

Niin, sitähän se jankutti monta kertaa että miten ne viestit olivat "humoristisia"...

Minusta siskokset Tukiainen eivät ole mitenkään hyvännäköisiä, heillä on aivan järkyttävä ja halvannäköinen meikki, ensimmäisenä tulee mieleen sana "suttura" ja seuraavana "bimbo".

"Se hirmun söde Ike tekstailee hirveen hassuja, että missä haluan tehä sitä ja mikähän paikka se olis, tihihihihiii!"

Tiina kirjoitti...

:D :D :D

No niinpä. Ylettömällä meikkaamisella, hiusten kähertämisellä ja asuvalinnoilla nättikin tyttö saa itsestään sutturan näköisen.
Kukin tavallaan, tietty... :D

Elegia kirjoitti...

Minusta on aika röyhkeää, että Jumala on sotkettu tähän mukaan. Kohta se (Tukiainen) varmaan lipsauttaa jollekin laatulehdelle tekstailleen sekin kanssa :o

No mutta juu, eniten häiritsi naikkosen suuret luulot: KAIKKIHAN tietävät plaa plaa minä plaa plaa minä... Noh, minä en kyllä tiennyt.

Elähtänyt kuvaisi Tukiaisen tyyliä hyvin. Liian tumma ja paksu meikki noin vaalealle - näyttää kulahtaneelta ja vanhalta. Mutta se onkin sellaista platinablondityyliä, joka oli muodissa joskus vuonna kivi ja sakset.

Kiitos ja anteeksi minunkin puolesta. Tiedän olevani hirvittävä ihminen, kun tuolla lailla kommentoin toisen ulkonäköä. Toisaalta, kun työ on julkinen ja varsinkin malli (Korjaan: glamour-malli), niin täytyy vähän kritiikkiä kestääkin (joutuihan Ikekin kestämään).

Tiina kirjoitti...

Eiks tosi-tv -tähtiä, missejä ja glamour-malleja saa arvostellakin ihan ääneen... :D
Sitä paitsi tuskin ko. henkilö eksyy tänne blogiin, ellei sitten googlaa omalla nimellään. Hoh!

Mä kyllä usein ihmettelen niitä platinablondityyppejä, joita näkee ihan kaupungillakin. Että eikö niillä ole peiliä, josta ne näkisivät, että sitä pakkelia on aaaaivan liikaa?!

Annikki kirjoitti...

Jaa, minusta se, että joku parka on vähän tyhmä ja mauttoman näköinen ei ole mitenkään erityisen naurettavaa.

Olen kauhean kyllästynyt niihin piirileikkeihin, joissa on narrit ja kuninkaat ja kaikki tietävät, ketä ilkkua ja kelle nauraa.

Mymskä kirjoitti...

Kiitos päivän röhönauruista... Kurkkasin kyllä jossulaan, mutta en jaksanut ALKAA LUKEMAAN koko pa höskää. Luin mieluummin tiivistelmän täältä, ja tämä kyllä riittikin.

Jeesus sanoi,että autuaita ovat yksinkertaiset. Niin Raamatussa sanotaan.

Tiina kirjoitti...

Annikki, hmm, niin...
Toisaalta toiset vähän niin kuin laittaa itsensä sellaiseen asemaan. En usko, että Tukiainen ihan silkkaa tyhmyyttä joutui lööppeihin.

Mymskä, ole hyvä. :D
Mua vähän ärsyttää muuten tuo uskovaisuuden korostaminen. Ikään kuin se jotenkin pyhittäisi keinot, tai jotain.

Bambi kirjoitti...

Minäkin yritin jostain linkistä linkkiin eksyneenä lukea tuota Tukiaisen Diarya, mutta kauaa en ehtinyt kun hukkasin itseni sinne ihanalle kenkäsivulle jonne siinä blogissa oli linkki...

Huomattavasti korkeatasoisempaa ja mielenkiintoisempaa viihdettä; surffata läpi kymmenittäin huikeita kenkiä kuin yrittää lukea blondibimbon blaablaablaata. Sen kyllä ehdin huomata että jotain siunailujahan se siellä toivotteli lukijoillensa vissiin joka postauksen lopussa, voi yäk... Aika kornia!

Aika korni on itseasiassa koko tyyppi, sellanen toieiootodellinen -hahmo! Minua se ei edes oikeastaan naurata, ja mieluiten olisin jo kuulematta, näkemättä ja lukematta siitä yhtikäskään mitään mistään. Mutta eikös mitä, johan se oli tänään paikalliseen asia-aviisiinkiin tungettu, irvistelemään, voi *****!! Kyllä meni melkein päivä pilalle :/

Huh... No niin, kiitos tilitysnurkasta, minä en avaudu tästä asiasta tämän enempää, enää ikinä, ainakaan ennen seuraavaa kertaa :D

Mimmu kirjoitti...

VOI EI!!! Tukiainen taas! Ärsyttävä ämmä! Anteeksi, Johanna, jos satut lukemaan tätä ;) Ei mitenkään henkilökohtaista (eipä!).

Ei tuolla naisella kyllä ole ihan kaikki karkit purkissa. Sen verran sekavia puhuu.

Nirppis kirjoitti...

Annikin kanssa samoilla linjoilla. On myös vähän hassua nähdä, miten erityisesti naiset kilvan ivaavat Tukiaista ja erityisesti hänen ulkonäköään. Luulisi suurimman osan naisväestöä kokeneen omakohtaisesti, mitä on tulla arvostelluksi ulkonäön perusteella ja kuinka epäreilulta se saattaa tuntua.

Ja minusta tyhmyys ei ole mikään perustelu sille, että toista saa riekkua ja ivata miten tahtoo. Tyhmyyttä tulee sääliä, ja säälittävähän Tukiaisen asema on, kaikkien sylkykuppina.

Hassua myös, miten tässäkin "naiset kokoontuvat joukolla bashaamaan Tukiaisen tyhmyyttä ja rumuutta" on sivuutettu se todellinen possu, Kanerva.

DorianK kirjoitti...

Tuo Elegian kommentti pisti miettimään. Jos Jumala onkin tekstaillut Tukiaiselle, mahtaakohan hän/se joutua eroamaan? Odotamme jännityksellä. Laitoin jo popcornit tulemaan ja varasin parhaan paikan sohvalta odotellessa.

nona kirjoitti...

Mä päädyin lopputulokseen, että koska yhteydenpito Tukiaisen kanssa erotti Kanervan ja koska Tukiainen korostaa uskovaista taustaansa ja niitä yhteyksiään, niin tästä johdettuna se oli jumala joka erotti Kanervan:D

Tiina kirjoitti...

Bambi, tervetuloa tilittämään toistekin. :D
Kengät on kyllä usein petollisia!

Mimmu, melko sekavaa avautumista kyllä tuolla blogissa. :D

Nirppis, en nyt ota kantaa mihinkään naisten kokoontumisiin ja ulkonäön haukkumisiin (sanoin tuossa aikaisemmin mm. että nätistäkin tytöstä saa sutturan) yms. Minä lähinnä revin viihdettä tuosta blogista.
Mä en ole myöskään sivuuttanut Kanervaa. Sen on saattanut huomata, jos on sattunut lukemaan tätä blogia aikaisemminkin. Olen ihmetellyt ihan ääneen, että miten helvetin tyhmä se mies oikein voi olla.

DorianK, niin mistäs lööpistä justiinsa luin, että joku oli löytänyt jumalan terapiasta... Kukahan julkkis se mahtoikaan olla.

Nona, tuolta Tukiaisen blogista taas käsitin, että Hymy teki päätöksen Kanervan erottamisesta, joten onko jumala siis Hymy tai toisinpäin?

nona kirjoitti...

ehkäpä jumala hymyilee:)

Brim kirjoitti...

Onko se jotenkin ylevämpää suhtautua toiseen alentuvasti sen vuoksi, että toinen on nyt niin rassukka ja tyhmä ettei tiedä mitä tekee, kuin että pitää toisen meikkaustyyliä karmeana ja asennetta naurettavana? Minusta on nirppanokkaista ja omahyväistä pitää häntä niin tyhmänä ettei hän tiedä ja ymmärrä mitä tekee.

Minun mielestäni Tukiainen tiesi ja ymmärsi tasan tarkkaan mitä teki. Hän on bimbo, mutta sen verran fiksu ja laskelmoiva, että osaa käyttää sitä hyväkseen. Hän ei vain osannut arvata, että tapahtumaketju menisi noin hirvittävän pitkälle.

Ja ilman muuta Ike on tämän sotkun syypää ja porsas, ei Tukiainen. Hän lähetti ne viestit ja valehteli niistä kaikille. Tukiainen vain antoi ne tieten tahtoen lehdille ja repi siitä kaiken hyödyn irti. Vai uskooko joku että hän antoi ne toimittajaystävilleen vain hyvää hyvyyttään, paljastaakseen Kanervan todellisen luonteen, vailla hyötymistarkoitusta kuin Äiti Teresa? Yeah, right, pull the other one, it has got bells on.

Tukiainen itse on antanut itsensä julkisuudelle noiden tekstiviestien ja niiden kanssa esiintymisen muodossa. Hän on antanut itsensä kritisoitavaksi. Jos minä pystyn arvostelemaan Kalervo Kummolan ja Alexander Stubbin ulkonäköä ei niin mukavaan sävyyn, niin miksen sitten Johanna Tukiaisen?

On jeesustelua ruveta nyt hirveästi säälimään Tukiaista. Ihan yhtä jeesustelua kuin sääliä Kanervaakin. Molemmat ovat itse soppansa keittäneet ja meille antaneet tarjoiltavaksi, enkä minäkään jalomielisenä kohdista heihin enempää kuin kohtuullisen määrän naurua ja pilkkaa ;)

Tiina kirjoitti...

Nona, ehkä jopa. :)

Brim, juuri noin mäkin sen homman näkisin. Julkisuutta tässä lähdettiin hakemaan ja tällä kertaa sitä saatiin varmaan vähän enemmän kuin tilattiin.
Mutta onhan se nyt tavatonta, jos ei saa enää turhia julkkiksia arvostella tai huvitella hieman heidän kustannuksellaan. Selän takana tietysti.
Kansa vaatii leipää ja sirkushuveja!
Narriksihan kenenkään ei ole pakko ruveta.