27. huhtikuuta 2008

Down in a hole

Eilen oli hassu päivä. Oli tosi hauskaa ja kivaa ja ihanaa, ja sitten taas toisaalta oli melko paskaa. Eri aikoina nämä toki. Tapasin ystäväni, jonka vatsa oli kasvanut aivan uusiin mittasuhteisiin, syystä että siellä eleli joku vatsan sisäpuolinen olento. Tunsin potkujakin, oih! Mitään vauva- tai raskauskuumetta en kuitenkaan yhäkään saanut. Lähinnä vain aloin toivoa, että näkisin tuota ystävääni enemmän ja saisin nähdä sen lapsen kasvavan. Mutta kun on välimatkat ja täydet kalenterit ja kaikkea...

En ehtinyt eilen syödäkään mitään, kun oli niin kauheasti kaikkea jännitystä ja hässäkkää. Söin päivällä kotona yhden jugurtin ja join kahvia, kylässä lisää kahvia ja isohko pullanpala sekä yksi pikkudomino. Siinäpä olikin päivän ruokani. Ruokaa kyllä tarjottiin, mutta kieltäydyin, koska kuvittelin siinä vaiheessa vielä tulevani hyvissä ajoin kotiin ja kokkaavani sitten jotain. Mutta väärässä olin ja siinä vaiheessa, kun vihdoin illalla tulin kotiin, olikin joku paskiainen järjestänyt niin kivan yllärin, että loppuilta menikin niitä jälkiä siivotessa. Niin, söin sitten vihdosta viimein kolmen aikaan yöllä pari ruisleipää ja yhden jugun ja katselin viime viikon Idol gives back -lähetyksen pikakelauksella. Ulkona oli jo melkein valoisaa, kun menin nukkumaan!

Voisin sanoa uskovani karmaan ja toivon sydämeni pohjasta, että kaikki jotka tässä elämässä ovat paskiaisia, syntyvät seuraavassa elämässään korkeintaan vessaharjoina. Eikä minkään siistin naisihmisen vessaharjoina, vaan sellaisina, jotka joutuvat kuuraamaan oikein kunnon paskakerroksia jostain yleisistä spurguvessoista.

Synttäreillä on vielä rääppiäiset menossa tänään, kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Lisäys vielä: Halusinkin laittaa tuon otsikon mukaisen biisin tähän nyt. Tämä on sellainen sunnuntaibiisi. Fiilistelkää vaikka.

Ps. Ai niin! Äänestäkää nyt vielä tuossa battlessa! Älkää olko noin nihkeitä ja sovinistisia! ;D

6 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Olikohan eilen tähtien asento jotenkin sellainen, että samaan päivään mahtui kamalan paljon vastakkaisia tuntemuksia..?
(noin astrologiauskovaiselle ihmiselle, kuin sinäkin olet, oli ihan pakko heittää :D)

Joskus sitä ei uskoisi, miten erilaisia tunteita voi tasan samanaikaisesti käydä läpi!

Tiina kirjoitti...

Eilen taisi tosiaan olla planeetat jotenkin nyrjähtäneet radaltaan, tai jotain. :D

Aikamoinen tunteiden kirjo tosiaan oli eilen.

sirtsu kirjoitti...

Kuulosti kyllä tunnekirjavalta tuo sun päivä. :o
Mun planeetat on olleet ihan sopivissa asemissa, tasaisen mukava viikonloppu.
Muakin harmittaa, kun en näe sitä raskautettua ystävääni juuri samoista syistä...välimatka ja kalenterien yhteensopimattomuus. Että voi olla vaikeeta.

Tasaisen mukavaa ens viikkoa toivottelen! :D

Tiina kirjoitti...

Mä toivon kanssa, että tästä viikosta tulisi tasaisempi. En mäkään tuota epätasaisuutta lauantaina tilannut, vaan se tuli ihan pyytämättä...

Miten kaikilla onkin nykyään aina niin kauhea kiire?

Elegia kirjoitti...

Jollain tasolla uskon karman lakiin, että paha saa palkkansa. Valitettavasti palkka tuntuu olevan aika hyvä useissa tapauksissa. pöh.

Toivottavasti nyt menee jo paremmin :)

Tiina kirjoitti...

Juu, kyllä. :)
Eipä tuo paskakaan lauantaina osunut suoraan minuun, välillisesti vain sain roiskeita.