8. huhtikuuta 2008

Hjälp!

Lukeekohan tätä blogia kukaan niin fiksu ihminen, että osaisi auttaa?

Katsokaas, kun en saa enää tuota Nokian PC Suitea löytämään kännyäni. Asensin tähän läppärille (jossa on Vista) viime tiistaina kaikki nuo härpäkkeet, ja vaikka jouduinkin taistelemaan jonkin verran, niin lopulta homma kuitenkin onnistui. Sen jälkeen olen joka päivä sujuvasti siirtänyt kuvia kännykästä tietokoneelle tuon datakaapelin (CA-42) avulla. Välillä PC Suitella on kestänyt ärsyttävän kauan tuon kännyn havaitsemisessa, mutta sentään on löytänyt sen kuitenkin. Mutta tänään ei. Olen seissyt päälläni ja tehnyt vaikka mitä, mutta yhteyttä ei vaan löydy. Poistelin PC Suiten ja ajureita ja asentelin uudestaan, mutta mikään ei nyt tunnu auttavan. Tuo nokialaiseni on malliltaan 6822 ja ilman PC Suitea sitä ei näy senkään vertaa tällä tietokoneella. Enkä usko, että tuohon piuhaan on mitään vikaa tullut yhtäkkiä yön aikana.

Sanokaa nyt joku mitä ihmeen taikoja tuolle vielä voisi tehdä, että saisin sen toimimaan?!!??! Muutoin tuo kuvablogini jäi aika lyhytaikaiseksi (ellen sitten ala kuvailla oikealla kameralla), koska tulee aika hirveä puhelinlasku, jos rupean multimediaviesteinä noita kuvia itselleni lähettelemään.

Niin joo. Se vielä, että PC Suite Cleaner ei ole yhteensopiva Vistan kanssa. Ja ne palikkaohjeet voi jättää antamatta, kuten että olenko tarkistanut onko puhelimessa virta tai onko piuha varmasti molemmista päistä kiinni...

Apua!!!

9 kommenttia:

Villez kirjoitti...

Onko sulla sekä puhelimessa että läppärissä Bluetooth? Jos on, niin kannattaa ainakin kokeilla senkin kanssa, josko pelittäisi paremmin kuin kaapeli. En ole juuri taistellut Suite-asennusten kanssa, mutta havaintoja on, että ne on joskus ongelmallisia.

Cleanerin tekemät jutut pystyy varmaan tekemään käsin itsekin, mutta niitä ei vaan taida olla julkisesti dokumentoituna missään...

offsuit kirjoitti...

Kyllä sen päälläseisonnan pitäisi yleensä auttaa.

Villez kirjoitti...

Niinjoo, ja vaikka tää taitaakin mennä palikkaohjeiden puolelle, niin kännykin voi olla syytä resetoida ottamalla akku irti. Ei yleensä yhtä tarpeellista kuin Windows-koneen jatkuva boottailu, mutta kantsii testata, jos jokin ei toimi mikä on ennen toiminut.

Tiina kirjoitti...

Kokeilin akun irrottamista, mutta ei sekään auttanut.
Hauskintahan tässä on se, että tässä läppärissä ei ole sen enempää bluetoothia kuin infrapuna-juttujakaan. Oh joy.

En oikeasti käsitä miten se yhtäkkiä voi yön aikana lakata toimimasta näin totaalisesti!

sirtsu kirjoitti...

PC Suite pitää ilmeisesti välipäivää. Mä taistelin tässä taannoin saman ongelman kanssa, mutta sitten se yhtäkkiä taas pelitti. En oikein tiedä mistä kaikki johtui, ja miksei ensin johtunut.

Tiina kirjoitti...

Herramunjee!
Se löysi sen sillä välin kun tein ruokaa! Ihme on tapahtunut!!!

DorianK kirjoitti...

Runsas vuosi sitten käytin PC Suitea silloisen työpuhelimen kanssa. Ohjelmisto oli oikein mainio. Se muun muassa monisti puhelimen muistin täyteen tekstiviestejä, joita yritin poistaa. Sain sitten poistaa ne käsin aika monena kappaleena sen alkuperäisen yhden sijasta. Silloin päätin, etten koske mokomaan roskaan enää pitkällä jojollakaan.

Vaan eipä sille syövälle näitä juuri vaihtoehtoja olevan, ellei ole tosi sissi. Omasta puhelimestani saan kuvat ulos käyttämällä sitä ihan normaalina USB-levynä, mutta siinä on muistikortti, minkä takia homma varmaan onnistuu...

Villez kirjoitti...

Kannattaa laittaa resepti visusti talteen ;)

On kyllä hassua, kuinka monet tuollaisista ongelmista korjaantuvat itsestään, ruokaa laittamalla, vaihtamalla eriväriset sukat jalkaan tai muuten vaan taikuudella.

Oikeastihan tuommoisiin juttuihin on toki lähes aina jokin tietty tekninen syy, mutta sitä on usein käytännössä mahdoton jäljittää valistuneenkaan normaalin kuluttajan saatavilla olevilla tiedoilla ja keinoilla.

Tiina kirjoitti...

DorianK, joo, tää mun känny on sen verran karvalakki-malli, että sitä ei pysty näköjään käyttämään ulkoisena asemana. Kokeilin kyllä monenlaista temppua.

Villez, niinpä. En tiedä oliko tässä sitten kyse siitä, että maltoin jättää sen riittävän pitkäksi aikaa tuohon koskematta ja katsomatta. Jos sitä vaikka ujostutti aikaisemmin...
Kiitos neuvoista kuitenkin. :)