11. huhtikuuta 2008

Checked!Nyt on Kopparbergin kirsikkasiideri testattu! En nyt ihan tissihien ja mummokalsareiden makua tästä löydä, vaikkakin olen hieman pettynyt kirsikan maun vähäisyyteen. Olisi nyt ollut kunnolla kirsikan makuista sitten! (Vai onko makuaistini jotenkin jäässä?) Mutta kyllä tämä ihan juotavaa on siinä kuin muutkin Kopparin siiderit. (Joista tosin saan aina ilmavaivoja, kuten muistakin ruotsalaisista siidereistä).

Ei tähän kuole ja voi toistekin ostaa.

Ps. Sirtsu, voitinko?

Pps. Ai niin, sain sellaisen überhienon kunniamerkin eilen. Jaan tuomiota eteenpäin huomenissa.

Ppps. lisätty klo 23.10: Löysin muuten sen "Blogging with a purpose" -kunniamerkin alkuperän, kun vähän googlasin. Täällä on sen koti. Se tosiaan taitaa olla alunperin joku kristillinen tunnustus bloggaajille, kuten Annikki kommenteissa arveli.

9 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

eikö siinä kunniamerkissä ole joku risti takana, onkohan se jokin kristillisen bloggaamisen merkki alunperin?

Tiina kirjoitti...

Niin muuten onkin. En edes tohkeuksissani huomannut. :D
Mähän olen tosi kristillinen bloggaaja tietty...

Annikki kirjoitti...

Arvasin!

Näin koulutettuna elämänkatsomustietolaisena bongasin heti tuon epäilyttävän ryhmälogon siitä prenikasta..

Ehkäpä nyt on Tiinan blogissakin kääntymyksen paikka?

Tiina kirjoitti...

Joo, voi olla, että huomenna hurahdan uskoon.

sirtsu kirjoitti...

Oih, unohdin ihan asettamani kisailun...no, VOITIT! Olet voittosi ansainnut. Kannattako sitä siis maistaa? Että ihan juotavaa? Onko liian makeaa tai imelää? Onko jälkimakua? Onko väri helakan punainen? Riittääkö yksi vai pitääkö ostaa useampi?
..ei tarvi vastata. ;)

Katsos vaan, niinhän siinä onkin risti taustalla siinä tunnustuksessa. Se näytti ihan suttuisilta siveltimenvedoilta minusta. (On siellä muuallakin sitä valkoista maalia...) Noh, täytynee sitten katsoa sisimpäänsä ja hartaantua.

Mimmu kirjoitti...

Sulla se on aina vatsantoiminnasta kerrottavaa ;)

Tiina kirjoitti...

Sirtsu, ei se mitään että unohdin. Sainpahan ainakin reilun voiton. HAHAA! :D
Ei se ollut liian makeaa. Riippuu tietysti mikä kenestäkin on liian makeaa, mutta Kopparbergin siideriksi ei. Sparkling Dry on silti suosikkiani. Oli se punaista. Ostin kaksi mutta join vain toisen. Toinen menee varmaan tänään. :D

Mimmu, vatsani on hyvin konstikas.

Aimo annos kirjoitti...

Missä se kirsikka, kysyy toinen kirsikkaintoilija. Nautin tuossa tölkillisen uutuussidua eikä siitä kyllä löytynyt kirsikkaa nimeksikään. Mikä pettymys, olisi vaan pitänyt uskoa sinua. Huoh.

Tiina kirjoitti...

Joo, se oli kyllä pettymys!
Ajattelin, että jos makuaistini oli jotenkin poissa, mutta kerta vahvistit väitteen, niin kai se sitten niin oli. Tylsää!