23. huhtikuuta 2008

Hajaantukaa! Täällä ei ole mitään nähtävää!


No niin. Minä olen nyt sitten tehnyt kaiken voitavani näiden haamupäivitysten suhteen (kyllä, näen vaivaa asiasta vaikka sanoisittekin, että ne ei haittaa) ja enempää en pysty tekemään. Loppu jää niin sanotusti herran, elikäs Blogilistan ylläpitäjien haltuun. Jos jaksatte vielä ensi viikkoon, niin sitten pitäisi kuulemma loppua haamupäivitykset (sisäinen skeptikkoni tosin sanoo, että ei usko ennen kuin näkee). Ja vaikka haamupäivitykset eivät ensi viikolla loppuisikaan, niin todennäköisesti ette enää tule huomaamaan niitä, koska koko Blogilistalla tapahtuu jotain niin mullistavaa, että se vie kaiken huomion. Ehkä se räjähtää kokonaan tai kääntyy päälaelleen, ei voi tietää. Jos jotain positiivista näistä haamupäivityksistä pitää hakea, niin ainakin olen saanut useamman uuden tilaajan tässä alkuviikosta. Tuputtaminen näköjään siis kannattaa. Tervetuloa vaan!

Käykää muuten toverit, uudet sekä vanhat, kirjoittelemassa tuonne ystäväkirjaani. Sikäli mikäli ette siis ole vielä kirjoittaneet ja haluatte olla ystäväni. Minulla on hieman jäänyt vaiheeseen tuo ystäväkirjan kysymyksiin vastailu, mutta jospa tässä taas... Voisin illemmalla tehdä sellaisen kyssäreihin vastailu -postauksen, kerta tässä täytyy kuitenkin yrittää pysyä nyt aallon harjalla sekä ajan hermolla noiden päivitysten kanssa.

Jatketaan harjoituksia.

5 kommenttia:

sirenita kirjoitti...

Saako sinne ystäväkirjaan kirjoittaa toisenkin kerran...vaikka salanimellä? Tai jos kirjoitan silloin kun alteregoni (se tuntemattomampi) on valloillaan.

Mimmu kirjoitti...

Sirtsu haluaa paljon palstatilaa Tiinan ystäväkirjasta :D

Tiina kirjoitti...

Ilman muuta saa täyttää niin monella eri nimellä ja alteregolla kuin haluaa.
Sitten mä voin leikkiä, että mulla on paljon kavereita. :D

Alcinoe kirjoitti...

Hih, jotkut saa tilaajia aktiivisuudellaan, toiset passiivisuudellaan. Niin se blogilista heittelee. =)

Tiina kirjoitti...

Joo. :D
Pitää ilmeisesti turhauttaa lukijoita pitkällä vaitiololla tai sitten turhalla ramppaamisella, niin ne innostuvat. ;)