31. toukokuuta 2008

You rascal you

Kävin tänään ensimmäistä kertaa eläissäni hakemassa itselleni subin Subwaysta. Olipas se teknistä puuhaa. Onneksi minua palveli oikein ihastuttava ja ystävällinen tyttönen siinä kassalla, joten vaikka esitinkin tosi tyhmiä kysymyksiä, niin en varmastikaan joudu mihinkään aasiakas.netiin. Mutta olipa se patongin pätkä hyvä. Hinta-laatusuhde ihan kohdillaan mielestäni.

Nyt kun tosiaan on kesä (kerta lähdin varvastossuissakin jo liikenteeseen), niin meinasin taas tuskastua kotona vaatteiden kanssa. Jotenkin kaikki säädylliset (tai ei-niin-säädylliset) kesävaatteet katoaa kaappien perukoille aina pitkän talven aikana. Taaskaan ei löytynyt mitään. Täytyy huomenna kaivella kaapeista kaikki kesävaatteet kätköistään. Muutenkin mietin tätä pukeutumisjuttua. Varmasti kaikki naisihmiset, joilla on hiukan ylimääräistä jossain päin kehoa, tietävät sen joka kesäisen ongelman. Kun vaatteet vähenevät ja pienenevät (ei siis jää pieniksi, vaan kangasmäärältään ovat vähäisempiä), ja pitäisi kehdata kulkea ihmisten ilmoilla. No minulla on tähän aivan uusi ja mullistava tapa suhtautua: EVKVVKSM eli ei vois kuule vittu vähempää kiinnostaa sun mielipitees! Oikeasti. Jos siis jotakuta häiritsee, jos käsivarret ei ole maailman kiinteimmät tai jos jonkun mielestä pitäisi pukeutua kesähelteilläkin telttaan sen takia, ettei vaan vatsamakkarat ällötä muita, niin minulla on neuvo: älkää katsoko, jos tekee pahaa. Hyvin yksinkertaista. Niin. Aion tänä(kin) kesänä pukeutua hihattomiin paitoihin ja tiukkoihin toppeihin, vaikka en ole bikinikunnossa tänä(kään) kesänä. Ja jos jotain häiritsee, niin ei ole todellakaan minun ongelmani. Capisce?

Nyt kun vaatteista puhuin jo valmiiksi, niin jatkan samalla linjalla. Näin nimittäin viime maanantaina bussipysäkillä jotain todella hassua. Näin tytön, joka oli yläosasta täysin normaalisti pukeutunut takkiin jne., mutta alaosassa hänellä oli satiiniset pyjamahousut ja hello kitty -aamutohvelit. Jouduin katsomaan tyttöä pari kertaa, että onko hän ihan normaali, mutta ihan normaalilta hän kyllä näytti. Mietin monenlaisia vaihtoehtoja syyksi tähän erikoiseen pukeutumiseen. Toivoin, että tyttö ei ole joutunut pakenemaan jostain puoliksi yövaatteisiin pukeutuneena. Veikkaan kuitenkin, että joko tämä on jotain tämän kesän kuuminta muotia (olen niiiin pihalla) tai sitten hän oli menossa johonkin naamiaistapahtumaan. Otin kuitenkin salaa kännyllä kuvan tuosta asuvalinnasta.Pahoittelen, jos kuvan henkilö käy täällä ja näkee tämän kuvan itsestään. Hienotunteisena kuitenkin rajasin pään pois kuvasta, joten tunnistaminen on vaikeampaa. Mutta kerro ihmeessä, jos tänne törmäät, että mikä oli tämän asuvalinnan takana! Ihailtavaa eksentrisyyttä, tosin.

Hei tiedättekö muuten missä minä olen tasan viikon päästä tähän aikaan? Aivan. Nyt tosin pelkään, että tämä hehkuttaminen kostautuu jotenkin ja saan vatsataudin tai jotain sopivasti. Työkaveri nimittäin oli vatsataudissa loppuviikon ja tulee maanantaina taas töihin.

Jatkan Idolsin finaalin katselemista, vaikka tiedänkin jo lopputuloksen, enkä yhtään kestä toista noista Davideista.

Moi!

15 kommenttia:

orava kirjoitti...

Enpä mäkään ole tietoinen muodin viimeisistä tuulahduksista. Tai no, sen verran tiedän, et Hello Kitty on kait pop joissain piireissä. Mutta _siltikään_ en lähtis Hello Kitty-kuvioidulla pyjamanhousuilla liikenteeseen...

Piti vielä sanoo, et tosi hieno juttu oli se sun arvontavoitto. Mäkin voitin kerran matkamessuilla matkan: höyrylaivaristeilyn Heinävedelle (jäi käyttämättä)...

Tiina kirjoitti...

Joo, aika mielenkiintoinen asuvalinta, mutta ehkä siinä oli joku juttu takana. :D
Oli kyllä hieno juttu todellakin, hehkutan tapahtuneesta seuraavat pari viikkoa.
Höyrylaivaristeily Heinävedelle... :D No mikä jottei.

Elegia kirjoitti...

Sinulla on minusta, Tiina, juuri oikea asenne. Se ei tosiaan kuulu kenellekään minkä muotoinen vartalo sattuu olemaan!

Hello Kittyllä on myös juhla-asuja, ovat muuten (jotkin siis) jopa aika söpöjä :D En minäkään tosin lähtisi pyjamahousuissa liikenteeseen ;)

Mymskä kirjoitti...

Ei minuakaan kiinnosta pätkän vertaa mitä muut ihmiset miettivät makkaroistani tai tisseistäni, jotka tursuavat joka paikasta (päässä soi kaiken aikaa Maj Karma... "tukehdutaan rintoihin..."). Jos tekee pahaa, sopii jäädä neljän seinän sisälle, sillä minä en niin aio tehdä.

Minua kiusaa läskeissä kaikkein eniten se, että ne ovat niin perkeleen epämukavat kesällä. Kauhulla odotan helteitä :o
Koska läski hiostaa ja hiki usein haisee, ja on muutenkin epämukavaa olla hikinen, haluaisin heti nyt bikinikuntoon. En siksi, että muilla olisi kivempaa katseltavaa, vaan siksi, että minulla olisi mukavampi olla. Nih.

Muuten on ihan yks v***n maku miltä ihmiset näyttää. Sitä paitsi ihminen, joka viihtyy itsessään,on aina hyvän näköinen. Minä siis en ole (nyt).(Normaalisti olen aina.) (Ainakin yleensä.)

Joo.

Annikki kirjoitti...

Elä kuitenkaan pukeudu pelkkään bikiniyläosaan ja edestä avoimeen mustaan nahkarotsiin, kuten näin tuossa vuosi sitten hämeenkadulla ja jäin hieromaan silmiäni :D

coco kirjoitti...

Kuvasta päätellen näkyy nuo pyjamahousut olevan päiväkäytössä. Ainakin pohkeiden kohdalla on ihan oikea oppiset rypyt, jotka tulevat kun housuilla istutaan pitkään ja hartaasti. Kitty-tyttö taitaa olla käytännöllinen ja säästää aikaa, kun on hokannut yöasun monikäyttömahdollisuuden vuorokauden ympäri. Nerokasta. Puhumattakaan noista tohveleista. Itse olen kyllä kerran harkkarina ollessani ollut työpaikallani yöpaidassani ihan virallisesti, kun talo, missä olin töissä täytti vuoden ja paikkana oli päiväkoti :D Joten ei se niin väliä ole vaatekuosilla, kunhan jotain on päällä ja ite tykkää. Kiinalaisethan tuumavat, että "mitä se minulle kuuluu, mitä muut minusta ajattelevat". Sulla, Tiina on kyllä sama asia paljon värikkäämmin ja vapauttavammin ilmaistuna :D Go east - eiku London town!

nona kirjoitti...

Taisi olla viime vuosikymmenen japanilainen teinivillitys kulkea kouluun pyjamassa. Eikö niillä ole koulupuvut? Tai sitten ne vaihtoi koulun jälkeen pyjamat kaupungille?
Suomessa olen kuullut vain yläastelaisista jotka vaaveilevat koulussa pyjamat päällä tohveleissa, tätä anime- ja gootti-kansaa.

Eeva kirjoitti...

Annikki: sillä ilmeisesti oli kuitenkin myös alaosa? Luin ensin, ettei ollut ja kuvittelin pehkon ja ihmettelin, mitä outoa sellaisen hämmästelyssä oli. x)

Lumi kirjoitti...

Hienoa, mä otan kans ton kirjain yhdistelmä tsydeemin käyttöön, koska tänä kesänä en päässyt biksukuntoon (tai siis pääsin kyllä, mutta en semmoiseen mitä lehdissä toitotetaan, mä olen aina biksukunnossa -omassa semmoisessa nimittäin ;D). Olen kokenut ihan tuon saman onkelman noiden vaatteiden kanssa täällä, kaikki kesävaatteet on jossain... Siis vaatekaappeja siivoilemaan.

Mä olen kyl kulkenut nallepyjamanhousuissani täällä, mutten lähikauppaa pidemmälle kylläkään. Jokainen tyylillään, ei joka tyttö tohon kyllä pystyisi, et bussiin saakka ja siit etiäpäin noin lähtisi vaikka mitä se muille kyllä kuuluu ja jos tarkoitus on herättää huomiota, niin hyvin onnistuu noin ;)

seeds kirjoitti...

Vai että subissa.. Siistiä. Meiänkin nuirkeille on tulossa, sellanen, ja tarttee kyl mennä käymään, jos oli kerran hyvät eväät.

seeds kirjoitti...

Niin joo, ei mukaan ihmisten muodot/muodottomuus haittaa itsessään, sen sijaan esim. töissä toivoisin että kaiken näköiset ja kokoiset ihmiset (Okei, paitsi ehkä jotkut toso tosi hyvän näköset miehet...) peittäisivät itsensä osapuilleen säädyllisesti kun kerta julkisilla paikoilla ollaan. Ei siis vilkkuvia pakaroita tai paljaita yläruumita jos minulta kysytään.

Tiina kirjoitti...

Kiitti kommenteista kaikille, en nyt millään jaksa vastata jokaiselle henk.koht. :)

Pyjamahousut on siis in ja läskimakkaroilla ei ole väliä. Tietty säädyllisesti on ihan kiva pukeutua esimerkiksi töissä. :D

Eeva kirjoitti...

Ruokaillessa olisi myös mukavaa olla näkemättä kangaskaistaletta, joka menee jonkun toisen persvakoon. -.- Tuli vaan mieleen tuosta evvk-asenteesta, että saa sentään ihan pikkuisen ajatella yleistä viihtyvyyttä...

Kenenkään läskit eivät kuitenkaan ruokailuani häiritse. Enkä varmasti sellaisista huomauta, hyvä jos edes näen sellaisia. Korkeintaan pursuilevia rintoja saatan katsella kateellisena. :)

Tiina kirjoitti...

Eiköhän ole kaksi ihan eri asiaa olla välittämättä siitä mitä muut ajattelee ja olla mauton.

Eeva kirjoitti...

:D Voihan se olla. Mauttomat vaan tuntuvat luulevan olevansa vain tuota ensimmäistä.