1. joulukuuta 2008

1. luukkuJoulutarina


Elettiin joulukuuta vuonna 3008. Kyllä, maapallo oli silloin vielä kuin ihmeen kaupalla kasassa, mutta kissat olivat tehneet vallankumouksen noin viisisataa vuotta aiemmin. Kissojen vallankumous sai sysäyksen vuonna 2009, kun he olivat lopullisesti kyllästyneet katselemaan ihmiskunnan törttöilyä. Sinä päivänä kun vietettiin eräänkin BB-kilpailija Teron ja Johanna Tukiaisen häitä, pitivät kissat hätäkokouksen ja alkoivat valmistella pitkällistä suunnitelmaansa maapallon valtaansa otosta. Mutta palataksemme vuoteen 3008... Kissat olivat siis maapallon valtiaita ja he pitivät ihmisiä lemmikkeinään sekä uskollisina ystävinään. Ja koirat — no, koirille oli käynyt hieman kehnommin... Mutta tämä tarina ei kerro siitä. Tämä tarina kertoo kadonneesta joulumielestä ja siitä, kuinka se lopulta saatiin pelastettua.Ps. Tästä tämä joulukalenteri nyt sitten alkaa. Toivon mukaan se ei jää kesken. En ota mitään vastuuta asiasta, jos näin tapahtuu. Eilisen ja tämän päivän aikana muutin mieltäni ehkä tunnin välein. Joka toinen tunti olin sitä mieltä että julkaisen tuon joulutarinan, ja joka toinen tunti että en. Eilen joku oli vieläpä googlannut tänne hakusanoilla "24 osainen joulutarina", joka hiukan ahdisti, mutta toisaalta... Jos joku tuon haluaa varastaa, niin tarpeeseensa kai sitten ottaa. En sitten ole kirjoittanut mitään fiktiota ainakaan kymmeneen vuoteen, ja siltä se kuulostaakin. ;)

7 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Alkuasetelma ainakin kuulostaa lupaavalta ja varsin uskottavalta. Olenkin aina ollut varma siitä että no kattieläimet juonivat jotain.

Mutta ovatko isot kissatkin mukana suunnitelmassa, vaiko vaan nämä pienet "lemmikit"?

Tiina kirjoitti...

Mäkin olen aina tiennyt, että kissat tulee vielä tekemään vallankumouksen.

Oon melko varma että isot kissatkin on mukana, mutta niitä vaan ei täällä Suomessa oikein ole. Paitsi ilveksiä vähän.

Aimo kirjoitti...

Hei, lisää samanlaista! En malta odottaa, että pääsen lukemaan lisää.

Tiina kirjoitti...

Kiitos, yritetään jatkaa. :)

DorianK kirjoitti...

Minulle tuli tästä heti mieleen eräs Sandman-sarjakuvassa (tai graafisessa romaanissa, miten vaan) ollut tarina. En nyt kerro siitä sen enempää, ettei se vaikuta tähän tarinaan edes vahingossa, mutta myöhemmin voin antaa jonkinlaisen linkin aiheeseen.

Tiina kirjoitti...

Ou nou, ovatko ne ryöstäneet minun joulutarinani jo etukäteen?!

Elegia kirjoitti...

Jee, laitoit joulukalenterin tulemaan! Jötin tarkoituksella lukematta tämän aiemmin, niin saan ahmia useamman luukun kerralla :D