11. lokakuuta 2008

Homosexikäs media

Tuota Korhosen erottamisesta seurannutta keskustelua on huvittava seurata. Huvittava lähinnä siksi, että jos ei naurattaisi, niin sitten varmaan itkettäisi. Ja koska olen aina niin ajan hermolla, niin kirjoitan tästä nyt vasta.

Keskisuomalaisen nettisivuilla nimimerkki Yökiitäjä kirjoittaa:

"Nyt jokainen feministi ja lesbo uutismediassa haluaa tulla kaapistaan. Mielestäni onkin tuulettamisen paikka ja palauttaa uutismedia uutismediaksi mediasexikkään uusmedian sijaan. Kaikenlaiset perversiot ovat lisääntyneet juuri uutismedian sexikkääksi tekemisellä. Mikäpä sen värikkäämpää kuin lesbo ja feministi tuputtamassa ajatusten vulvaansa.

Nuorisolle on arvojohtamisen aikana annettu kuva, ettei voi menestyä jos ei ole poikkeava kuten esim. lesbo tai ärrävikainen. Nyt nuoriso kilpaa haluaa lesboksi. Ne jotka tuntevat itsensä ääriheteroiksi, kokevat tilanteen tukahduttavana ja ryhtyvät epätoivoisiin tekoihin."


No huh huh... Kaikenlaiset perversiot lisääntyvät ja nuoriso luulee, ettei voi menestyä ellei ole poikkeava! Feministit tulevat kaapeistaan! Ja mitä tarkoittaa äärihetero? Onko äärihetero sellainen, joka ei suvaitse muita seksuaalisia suuntauksia, vai olenko minä äärihetero, koska en pysty kuvittelemaan rakastuvani tai rakastelevani naisen kanssa? En ole vielä tuntenut tarvetta ryhtyä kuitenkaan mihinkään epätoivoisiin tekoihin.

Simon kirkkoherra Seppo Lohi sanoo samaisessa artikkelissa, että lestadiolaiset olisivat joukkoperuuttaneet Lapin Kansan tilauksiaan, mikäli Korhonen olisi valittu päätoimittajaksi. Ihmettelen vaan, että miten ne lestadiolaiset olisivat tienneet Korhosen lesboudesta, jos kerta ne Alma Median tyypitkään eivät tienneet, vaikka olivat itse haastatelleet ja pyytäneet Korhosta päätoimittajaksi. Vai kuvitteleeko joku, että Korhonen olisi muuttanut Lapin Kansan samantien jonkinlaiseksi lesbojen ja homojen rietastelukentäksi? Eiköhän ammattilainen ole ammattilainen, riippumatta rodusta tai suuntauksista ja muista. Tai ainakin pitäisi olla.

***

Tuosta tuli muuten mieleen toinen erilainen, mutta omalla tavallaan huvittava juttu. Muistattehan ne DNA:n tai vastaavan mokkumainokset, joissa se irstas partionjohtaja yrittää saada ne partiotytöt jäämään kanssaan tavalla tai toisella sinne metsään? Nythän siitä mainoksesta on aika moni (melkein kymmenen) valittanut, että siinä esiintyy seksuaalista ahdistelua tai sen yritystä, ja sen vuoksi kampanja on lopetettu. No siis... Sehän on totta että se ukko siinä yrittää lähennellä niitä partiotyttöjä, mutta eikö niissä mainoksissa juuri nimenomaan tehdä pilaa sen ukon kustannuksella? Että tyyppi on vähän epätoivoinen ja säälittävä. Sitä paitsi ne partiolaistytötkin on siinä aivan selkeästi jo täysi-ikäisiä, enkä minä ainakaan ole ajatellut, että siinä yritettäisiin esittää pikkutyttöjä. Onko siis niin, että seksuaalinen ahdistelu ja muu vastaava lakkaa olemasta, jos olemme niin kuin ne kolme viisasta apinaa (tai tämän postauksen tapauksessa kolme viisasta Tux-pingviiniä): ei näe, ei kuule, ei puhu?

Seksuaalinen häirintä on ihan perseestä oikeasti, mutta kyllä ne mainokset minusta oli ihan hauskoja ja taas jotkut ovat olleet ilonpilaajia.


Ps. En ota kantaa siihen mitkä olivat oikeat syyt noiden Korhosen potkujen taustalla, kerta en ole ollut kärpäsenä katossa.

4 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Mie en muuta tiiä kuin että sua on hauska lukea. Miksi ihmeessä olet (ilmeisesti) sinkku? Mie alkaisin ainakin heti vokottelemaan jos vaan sattuisin samassa maassa asumaan. Ikävä kyllä duunissa Irlannissa, ei kykene juuri nyt :)

Tiina kirjoitti...

No... tuota... Tässähän ihan menee hämilleen. Kiitos. :)

Ei kai siellä Irlannissa niin ikävää ole olla duunissa? :D
Minä olin muuten eilen illalla irkkupubissa. (Ihan melkein sama asia).

Brim kirjoitti...

Nyt tiedän kohtaloni: tarkoitukseni on tulla suureksi ja kuuluisaksi, koska olen ärrävikainen :D olisinpa tiennyt tämän peruskoulussa, niin olisin sanonut tämän kiusaajilleni että olen mediaseksikäs 8)

Minusta ne dna:n mainokset olivat hauskoja. Tytöt olivat täysi-ikäisiä eikä ketään kosketeltu tai lähennelty, vaan tytöt olivat ohjaajaansa nokkelampia ja ohjaaja sai nenilleen. Harmi että se kampanja lopetettiin.

Tiina kirjoitti...

No niin, olet tehnyt hyvän valinnan päättäessäsi olla poikkeava. :D

Ne mainokset oli kyllä hauskoja. Ihmeen huumoritajutonta porukka nykyään!