5. lokakuuta 2008

Why, oh why?!?


Haluan tuoda teidän tietoonne erään seikan, joka minua on suunnattomasti ärsyttänyt viime päivinä!

Olen ollut tähän asti vankkumaton Serlan nenäliinojen käyttäjä. Ne ovat mielestäni olleet miellyttävämpiä kuin Nessut. Mutta kuten tiedätte, kaikkea hyvää pitää aina sorkkia ja nyt Serla on uudistanut nenäliinansa "pehmeämmiksi". Käytännössä tämä "pehmeämpi" tarkoittaa sitä, että ne ovat pienempiä ja paksumpia, eli kankeampaa materiaalia.

Minulla on tässä käsissäni sekä vanha että uusi Serlan nenäliina. Vanha nenäliina on mitoiltaan noin 14,5 cm x 14,2 cm ja ehkä 1 mm paksu. Kun taas tämä uudistettu nenäliina on mitoiltaan noin 12,5 cm x 12,3 cm ja 1,5 mm — parhaina hetkinään jopa 2 mm — paksua. Minä en halua pientä, kankeaa ja tunkkaista nenäliinaa! Minä haluan ison, taipuisan ja ilmavan nenäliinan!

Ensi kerralla äänestän kyllä nenälläni ja ostan Nessua!

9 kommenttia:

Heidi-Orvokki kirjoitti...

No voi ei, menikö ne nyt nenäliinojakin uudistamaan? Mä jo jouduin vessapaperissa siirtymään toiseen merkkiin, kun Serla "paransi" vessapaperinsa ihan liian pehmeäksi, joka ei sitten kestä kunnon pyyhkääsyjä, vaan repeää. Voi itku! Aina kaikki parannetaan pilalle! :/

Eeva kirjoitti...

Pandan maitosuklaakin parannettiin lähemmäs fazeria lisäämällä siihen suolaa ja olikohan se tuo herajauhe se toinen lisätty aines. Ja sininen purkkakin oli parempaa ennen, meni pari pussia tottua uuteen makuun.

Nenäliinoissa tykkään kyllä itse vähän pienemmistä kuin Serlan Liina (?). Siitä jäi aina osa yli, kun niisti, mutta se ei riittänyt enää toiseen niistokertaan taitettuna. Luulisi näin mahtavan nenän vaativan just tuollaisen ison liinan, mutta ei näemmä. :o

kervå kirjoitti...

Lisähuomio: Kun tuossa toimitin nenäliinoja sairastavalle naapurilleni, huomasin, että Nessut ovat myös halvempia. Lisäksi naapuri nimenomaan toivoi, etten toisi Serloja, kun niist' menee nenä rikki.

Elegia kirjoitti...

Siis voi ei!!! Onneksi käytän Nessuja ja pyllyni pyyhin lampaalla (Lambi) :D

Junior Jones kirjoitti...

Ota sitten oma kynä mukaan, jos meinaat sen nenään työntää! Toi sähköinen äänestys ois kyllä tohon varmaan parempi...

Toni kirjoitti...

Vastavierailulla..

Toi orava on aika... hösö. Noihin nenäliinojen ominaisuuksiin en juurikaan osaa ottaa kantaa, muuta kuin että talouspaperi nenäliinan korvikkeena takaa varmasti rikkinäisen nenänalueen. "Ei" korvikkeille.

Tiina kirjoitti...

Heidi-Orvokki, se on kyllä ihmeellistä, että aina kaikki hyvä pitää "parantaa" huonommaksi. Höh.

Eeva, mä en olekaan Panda suklaata juuri syönyt.
Mulla ei ole kovin iso nenä, mutta tykkäsin silti isommista nenäliinoista. :D

Kervå, täytyy ensi kerralla ostaa Nessua ja vertailla. Luulen että tuo uusi Serlan nenuliina on lähempänä Nessua koostumukseltaan.

Elegia, Lambi onkin muuten parasta. :D

JJ, ei kun ainoastaan nenäliinojen suhteen äänestän nenälläni. En niin kuin vaikka kunnallisvaaleissa.
Tai voihan sitä niistää siihen äänestyslippuun.

Toni, orava on kyllä semmonen. :D
Talouspaperi on kyllä aika kauheaa ainakin jos on nuha, ja vielä kamalampaa on ne käsipaperit joita on yleisissä vessoissa.

Aimo annos kirjoitti...

Mä tipuin ihan täysin :D Kiitos päivän parhaasta.

Tiina kirjoitti...

Eipä kestä. :D