6. lokakuuta 2008

There's something inside me and I know it's good


Tänään oli sellainen hetki, kun toivoin olevani yhä 15-vuotias. Bussissa nimittäin minua vastapäätä istui niin jumalattoman söpö teinipoika, että mp3-soittimenikin sai jonkun halvauksen. Jotkut teistä ei varmaan hämmästy jos kerron, että sillä pojalla oli ruskea kihara tukka ponnarilla ja mustat aivan järkyttävän pitkät ripset. Tiedän kyllä, että se tyyppi asuu täällä meillä päin ja kuolaisin sitä enemmänkin, mikäli se ei olisi laitonta. Tai no, ehkä jättäisin sen ihailun sellaiselle kissanpentu-tasoiselle söpistelylle. Poika teki itsensä ihailusta vieläpä melko helppoa, koska ei sen bussimatkan aikana vilkaissut kertaakaan minuun päin. (Ainakaan niin että olisin huomannut, en nyt sentään koko aikaa tuijottanut). Ja siinä sitten räpelsin mp3-soitintani, joka yhtäkkiä lakkasi tottelemasta käskyjä, kai sekin oli ihan että OMG ja lääh ja sellaista. Oli pakko irrottaa akku soittimesta, että se ylipäänsä sammui ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen näytölle sitten tuli jotain että "clean all" tai "format all" ja muuta pelottavan näköistä. Sammutin sen sitten ja olin ihan tuskissani, koska bussissa oli kuuma ja matkustin selkä menosuuntaan, joten aloin voida pahoin, enkä voinut edes kuunnella musiikkia. Hetken päästä uskalsin uudestaan käynnistää soittimen ja sillä kertaa se sitten ilmoittikin "re-building library", jonka jälkeen se lähti pelittämään ja matka saattoi jatkua taas leppoisissa tunnelmissa.

Sain tänään aamulla muuten vastauksen Arla Ingmannilta tuosta ikävästä jugu-välikohtauksesta. Viesti alkoi pahoittelulla, "ettei tuote vastannut odotuksianne." Tuo kuulosti vähän hassulta, koska harvempi varmastikaan odottaa jugurtin olevan homeessa kun sen kaupasta kotiin kiikuttaa. Sain kuitenkin ihan järkeenkäyvän selityksen kannen virheellisestä saumauksesta, jonka johdosta homeitiöitä on päässyt purkkiin sisälle. Lupasivat laittaa palautteen eteenpäin tuotantoon ja lähettää minulle postissa hyvityskortin. Jolla voin ostaa lisää Ingmannin jugurtteja. Nam! No ei vaan, aion kyllä pysyä jatkossakin Ingmannin jugurttien syöjänä, koska tykkään niistä enemmän kuin Valion tai jonkun muun juguista. Valio aina lopettaa ne maut, joista minä tykkään.

Minulla on jotain kiljoona juttuideaa, joista on pitänyt tänne kirjoittaa, mutta ikinä en muka ehdi tai jaksa keskittyä. Loput tuosta perjantaisesta meemistä ja Bärtilin kuulumiset ja myös eräänlainen ihannemies-postauskin on pitänyt tehdä jo ties kuinka pitkään. Ehkä huomenna toteutan ainakin jonkun noista.

Sitä odotellessa... Moi!

21 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Oi kun sua on mukava lueskella :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos Ilkka. Olipa mukavasti sanottu. :)

kervå kirjoitti...

Varsinkin otsikkoa :D

Tiina kirjoitti...

Varsinkin otsikkoa on mukava lueskella? :D

Ilkka kirjoitti...

Kervå on pervå ja tietää sen, kaksimielisten ajatusten kruunaamaton kuningas :)

Tiina kirjoitti...

Ou nou. :D

Mymskä kirjoitti...

Ai niin, tuo ihannemies-postaus. Se Annikilta lähtöisin oleva? Minunkin on pitänyt tehdä, mutta jospa vaikka comebackina...

Tiina kirjoitti...

Joo, se justiinsa.
Mulla kestää siinä siitä syystä, että eräästä tyypistä on vaikea löytää kuvaa ja muista en oikein ole jaksanut hakea... Mutta kyllä se tästä! :D

Junior Jones kirjoitti...

Mahtava selitys!!!

Miksei tuo kuulosta ollenkaan niin pahalta, kuin jos minä (tai joku muu mies) kertoisin tuijottelevani bussissa viisitoistavuotiasta tyttöä. (mitä en tietenkään tee, enhän edes matkusta bussilla)

Tiina kirjoitti...

Niin, miksei se muuten kuulosta yhtä pahalta? :D
Enhän mä toki siinä mielessä sitä tuijotellut, mutta oli se kaunis poika. Jos joskus saan oman pojan (siis lapsen), niin siitä voisi tulla saman näköinen.

Tiina kirjoitti...

Saattoi se kyllä olla jo 16 tai 17 veekin, olen niin älyttömän huono arvioimaan ihmisten ikiä.

(Oli pakko vähän selitellä, kun tunnen itseni nyt niin likaiseksi vanhaksi tädiksi!)

Junior Jones kirjoitti...

Seli seli.

Junior Jones kirjoitti...

Hyvä jos yläkoulussa...

Tiina kirjoitti...

:D :D

No ei nyt niin pieni sentään. :D

Junior Jones kirjoitti...

Oisit kysyny siltä voisko se korjaa sun MP3:sen. Oisti ehkä päässy istumaan sen viereenkin...

Hokasin just, että vielä pahemmalta kuulostais, jos kertoisin katselleeni tuota kyseistä poikaa... =O

kervå kirjoitti...

pervå? hä? mä vaan yritin vihjata että otsikko on lause yhdestä maailman hienoimmasta biisistä!

Tiina kirjoitti...

JJ, niin että korjaa se minkä rikotitkin...
No, en mä tiedä... Ehkä se olisi kuulostanut pahemmalta. :D

Kervå, mä vähän epäilinkin tuollaista, vaikka joskus rautalangasta vääntö onkin paikallaan.
Se biisi soi mulla ennen kuin se mp3-soitin halvaantui.

Ilkka kirjoitti...

Yritin etsiä em. kipaletta - en löytänyt helpolla. Osaisiko joku avittaa uteliasta?

Ilkka kirjoitti...

Komento takaisin :) DAD:iahan se, en tyhmänä tajunnut rajata googletusta hipsukoilla :)

Ilkka kirjoitti...

Tiedän että joillakin ihmisillä on taipumus puhua ennnen kuin kerkiävät ajattelemaan. Mulla sama koskee näemmä myös kirjoittamista :)

Elegia kirjoitti...

Ne alkaa aina samalla tavalla nuo kirjeet :D Mutta positiivinen ylläri on se, että vastasivat noin nopeasti. Joskushan noita saa odotella. Ja lahjakorttikin luvassa, jee, jogurttibileet pystyyn!