29. lokakuuta 2008

Meemnom nom nom...


Orange Seedsiltä sain yllytyksen vastailla tämmöiseen meemiin.


1. Kuinka usein teillä käydään kaupassa?
Silloin kun tarvii. Vaikka joka päivä, jos on pakko, mutta pyrin kyllä siihen että ei olisi pakko. Toisinaan vaan unohdan ostaa jotain. Noin yleensä kuitenkin käyn varmaan kaksi tai kolme kertaa viikossa sellaisilla isommilla ostoksilla. Yritän ostaa ruokaa kerralla ainakin muutamaksi päiväksi.

2. Tavallisin aamupalasi?
Kuppi kahvia ja jugurtti. Jugurtti on yleensä Ingmanin appelsiinijugu tai sitten Perinteinen banaanijugu. Siitäkin huolimatta, että se oli kerran homeessa.

3. Mitä jääkaapistanne löytyy, jos "siellä on vain valo"?
Outo kysymys? Jos siellä on vain valo, niin ei siellä kai sitten ole mitään... Jos tässä nyt haetaan sitä, että ei ole mitään "syötävää" mutta tavaraa on kuitenkin, niin sieltä löytyy ainaskin hilloa, joku vanhentunut voipaketti ehkä, marsipaaniporsas (ostettu Genevestä vuonna x), salaatinkastiketta, öljyä, pursotettavaa kermavaahtoa, kurkkusalaattia, kylmäkääre, Ketorin kipugeeliä ja Bacibact-rasva. Lisäys myöhemmin: Niin ja ketsuppi tietysti kanssa!

4. Jääkaapin vakiovieraat?
No heitä ovat ainakin rasvaton hyla-maito (kahviin), juusto (edam tai joku kermajuusto, useimmiten 17 % rasvaa), joku leikkele tai makkara (esim. keittokinkku, metwursti tai lauantaimakkara), jugurttia muutama purkki, oivariini, Ekströmsin appelsiinimehutiiviste, toisinaan myös viiliä, Coca-Cola Zeroa ja siideriä. Ja tietysti nuo kaikki tuossa edellisessä kohdassa luetellut. Niin joo, ja ruoka sitten myös tietysti, mutta ne nyt vaihtelee aika paljon.

5. Katoavainen herkku?
No kaikki hyvä tietysti. Sellainen harvinaisempi herkku. Esimerkiksi viime viikolla tekemäni mansikkarahka ei ihan kauhean kauaa ehtinyt jääkaapissa vanheta. Tai missään. Ja mehu tuntuu katoavan aina ihan hirveän nopeasti!

6. Mitä hedelmiä teillä kiikutetaan jääkaappiin?
Hmm... Ei mitään. En säilytä hedelmiä jääkaapissa.

7. Tällä hetkellä jääkaapistamme löytyy esimerkiksi...
No ne mitä luettelin kohdassa 3. Niiden lisäksi purkki banaanijugurttia, oivariini, pari sämpylää, kanankoipia, pepperoni-makkaroita rasia ja... siinä se taisi ollakin. Huomenna täytyy käydä kaupassa.

8. Pakkasessa meillä on aina...
Siellä on aina jäätelöä (osa ollut jo pari vuotta, ei taida enää olla syötävää) ja mansikoita. Useimmiten myös pussi ranskiksia tai jotain muuta sellaista hätäsyötävää, kuten vaikka pakastepasteijoita.

9. Yllätysvieraille tarjotaan...
Lämmintä kättä. No kahvia voin keittää ja varmasti joku keksipaketti jostain löytyy aina. Jos oikein hyvä säkä käy, niin pakkasessa voi olla pakastepullia. Tai jos vieras on suolaisen tarpeessa, niin ruisleipää löytyy yleensä aina. Muussa tapauksessa kipaisen kauppaan. (Yllätysvieraita ei kyllä yleensä päästetä sisälle, toim.huom.)

10. Jos saisin nyt tilata itselleni valmiiksi täytetyn jääkaapin ilmaiseksi, siellä olisi...
Paljon jotain hyvää omenasiideriä, muutama pullo Fresitaa (en ole koskaan maistanut), pari hyvää lehtipihviä valmiiksi nuijittuna ja maustevoipötkö tietysti myös, fetasalaattia, mansikkarahkaa, suklaavanukasta, kermavaahtoa, aitoa ja alkuperäistä Dr Pepperiä erittäin monta litraa... Mitähän vielä... Pakko lopettaa, tässä tulee nälkä!


Jatkakoon ken uskaltaa!

5 kommenttia:

Brim kirjoitti...

Voi pastilli, unohdin Dr. Pepperin! Johtunee varmaan siitä että olen ollut tohtori pippuri -selibaatissa aivan liian kauan (vasten tahtoani). Silloin alkaa jo unohtaa...

Tiina kirjoitti...

No voi pastilli! Sun täytyy diilata sitä äkkiä jostain, ettet pääse vallan vieroittumaan!

Haahis kirjoitti...

Mä sain eilen lahjaksi yllättäen pullollisen Fresitaa. En ole koskaan maistanut, moni sitä kehuu. Nyt se kaunis pullo huutelee tuolla, mutta en raaski avata. :(

seeds kirjoitti...

Luuli kommentoineeni tänne jo kertaalleen?? Enpä kai sitten kuitenkaan...tai sitten ole tullut eilen yönä puoli nukuksissa kommentoineeksi jotain niin höpöjä, että ne on moderoitu pois...

Mutta joo, aika yleinen toive näyttää olevan nuo erilaiset piffit.. siäfile-, lehti, ja pippurisellaiset. (Mmm nam!)

Ja aika pelottavan kuuloinen tuo kaksi vuotta vanha jäätelö... Lienee aika kuiva kokkare:)

Tiina kirjoitti...

Haahis, avaa nyt ihmeessä! :D

Seeds, ei suinkaan, ei täällä mitään moderointia harrasteta. :D
Hyvä pihvi on hyvä. Enkä lähtisi kyllä syömään sitä kaksi vuotta vanhaa jäätelöä enää, pitäisi vaan heittää pois... :D