4. lokakuuta 2008

Synttärionnittelut!!!


Ihan ensimmäiseksi haluan onnitella Ransu Karvakuonoa, joka täyttää tänään 30 vuotta! (Ja myös yhtä bloggaajaa, joka on syntynyt samana päivänä [vaikkakin eri vuonna] Ransun kanssa). Vaikka Ransu onkin minua muutaman kuukauden nuorempi, niin koiraksi se on aika iäkäs jo. Mitäpä olisi ollut lapsuus ilman Ransua ja muita Karvakuonoja? No ei mitään! Niitä voi muuten katsella Ylen Elävästä arkistosta. Ja muistatteko Ransun ja Pekan? Sitäkin on yksi jakso Elävässä arkistossa. Se tunnusmusiikki oli tosi ihana siinä ohjelmassa!

"Ei yksin kannata murjottaa
jos reilun kaverin mukaan saa.
Kaksin meillä on hauskaa niin
koskaan ei jouduta suutuksiin!"Mutta ystävät kalliit. Minulla on uusi inhotussana. Se on "läyhätä". Inhoan sitä sanaa ehkä maailman eniten. Tämä ei varmastikaan aukea niille, jotka eivät katsele Big Brotheria. Mutta voi luoja, että vihaan tuota sanaa enkä halua kuulla läyhäämisestä(* enää IKINÄ joulukuun alun jälkeen!

Menen kohta saunaan ja sen jälkeen teen pizzaa. On tämä kissan hoitaminen rankkaa ja vaativaa puuhaa.


*) Tarkoittaa kuulemma jotain tyhjää ja tarpeetonta jauhamista samasta asiasta koko ajan. Itse kutsuisin sitä paskanjauhannaksi ja/tai selkäänpuukotukseksi.

10 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Samaa mieltä läyhäämisestä - se on vain kauniimpi sana paskanjauhamiselle (joka tapahtuu usein selän takana).

Onnea vaan Ransulle minultakin, onpas sekin jo vanha haukku!

Tiina kirjoitti...

Paitsi että minusta se on tosi ruma sana, eikä ollenkaan kauniimpi.
Tai sitten se johtuu siitä, että siitä sanasta tulee ne tietyt tyypit mieleen. Jotka on ällöjä. :D

kukkis kirjoitti...

Ransu on paras! Kokemuksesta voin kertoa, että suosio kestää äidiltä pojalle. Eno Elmeri, Riku ja Pekka ovat toiseksi parhaita. Myös karvakuonojen etsivätoimiston (en muista virallista nimeä, oisko ollut Vainu?) tunnari on loistava.

Ja sit, jos et ole sattunut huomaamaan, Blogistaniassa on käynnissä hervottomat musanvaihtoviikot. Mä oon lähettämässä yhdelle bloggaajalle Ypö viittä ja saamassa yhdeltä toiselta Christy Moorea. Ihan vaan tosta Juliet Jonesin sydämestä kun oli puhetta ... (Tähän myös sitä viatonta viheltelyä.)

Elegia kirjoitti...

Niin, mutta se (läyhääminen) ei ole sentäs kirosana ;)

Eeva kirjoitti...

Onko Ransu noin nuori? :o Luulin sitä aina tooosi vanhaksi.

Hehe, opin muuten sanomaan ärrän puhuessani itsekseni vessassa ja ihkaeka ärrällinen sanani oli Ransu. :)

Eeva kirjoitti...

Vähänkö bongailen lihansyöjäkasveihin liittyviä juttuja nyt joka puolelta. Huomisaamuna näköjään tulee kakkoselta klo 7:29 "Meillä asuu: Lihansyöjäkasvi". :o Tosin ei se kestä kuin 6 min. Mutta Bärtilin sukulaisia kummiskin. :)

Jokos Bärtil on sulattanut kärpäsen? Entä onko se pyydystänyt lisää?

anniina kirjoitti...

Olen tuosta läyhäämisesta samaa mieltä. Kammotus.

Toinen, mitä inhoan vielä läyhäämistäkin enemmän on "aikuisten oikeesti".

Mutta Ransu on ihana. :)

sirtsu kirjoitti...

:DDDDDDDDDDDDD
Musta Ransu on ikäisekseen kovin hyvin säilynyt.

Mä saan kanssa näppylöitä tosta läyhäämis-sanasta... tai oikeastaan menetän hermoni ja ärsyynnyn suunnattomasti, kun sitä termiä käytetään. Aaaaaaaarrrrrrrrrgh!

Junior Jones kirjoitti...

Läyhäämiselle yksi miinusääni. Samoin bigBrotherille. Mun mielestä se on ennen ollut ihan hyvä, mutta nykyään sitä ei enää jaksa kattoo. Siellä asustaa sellainen kunnon läyhääjä-sössöttäjä-ruikuti-rui -sukupuol...polvi. Missä on asenne? Hä?!

Junior Jones kirjoitti...

Ja mitä Transuun tulee, niin on muistettava kyseessä olevan koiran vuodet.