26. lokakuuta 2008

Oh wow!

Intouduin viime yönä väsäämään itselleni profiilin Last.fm:ään ja nyt ihmettelen miksen ole tehnyt sitä jo paljon aikaisemmin. Tuohan on aivan mielettömän hyvä tapa tutustua uuteen musiikkiin ja uusiin bändeihin (minulle uusiin siis), jotka valikoituvat kuuntelemani musiikin perusteella! Vähänkö hienoa. Meitsin profiili löytyy täältä, jos jotakuta kiinnostaa ja haluaa vaikka kaveriutua kanssani. Tuollakin näköjään on tuollainen kaverimeininki.

Olin eilen illalla Tullikamarilla sellaisessa Lost in music -tapahtumassa. Se oli puoliksi ikärajaton (Pakkahuone) ja puoliksi K-18 (Klubi) -konsertti. Tulee aina jotenkin niin typerä olo, kun täytyy mennä jonkun kassitarkastuksen läpi. Aivan kuin minulla olisi tarve salakuljettaa baariin omia juomia... Onneksi Pakkahuoneella tällä kertaa oli se anniskelualue sentään ulotettu esiintymislavalle asti, joten ei tarvinut juoda siidereitä jossain pienessä karsinassa ja näin ollen tilanne ei ollut aivan tosi dorka.Ensimmäinen bändi Klubin puolella oli Pepe Deluxé, joka soitti aivan liian kovaa. Minua vituttaa aina aivan äärettömästi, jos lämppäribändit soittavat liian kovaa. Ja valitettavasti niillä on (ehkä kokemattomuuttaan?) taipumus soittaa liian kovaa. Kerran yksi Kotiteollisuuden keikka meni minulta ihan plörinäksi, kun ihastuttavan lämppärin vuoksi korvani olivat ihan paskana enkä oikeasti kuullut enää kovin hyvin. Tai siis kaikki oli jotenkin semmoista kakofonista meteliä vain ja laulusta en saanut mitään selvää. Eilen illallakin jotkut olivat sormet korvissa (korvatulppia ei ollut muuten tarjolla yhtään), osalla oli kärsivä ilme ja loput pakenivat Pakkahuoneen puolelle. Kuten mekin.Pakkahuoneen puolella soitti Ismo Alanko Teholla, Disco Ensemble ja Hanoi Rocks. Vaikka Ismoa fanitankin, niin kaipa se Hanoi Rocks räjäytti potin kuitenkin. Disco Ensemble taas oli... no, ihan jees. Livenä kuulostivat paremmalta kuin levyllä, koska levyllä se musiikki on paljon siloitellumpaa ja livenä taas roiskui enemmän räkä, kuvainnollisesti sanottuna. Tai ehkä kirjaimellisestikin, en tiedä kun en ollut eturivissä. Klubin puolella soitti myös muutama muu bändi, mutta niistä en nyt muista enää oikein mitään. Edes nimiä.
Tuosta eilisestä tulikin sitten mieleeni järjestää pieni battle tässä sunnuntai-illan iloksi. Nyt testataan onko alkuperäinen aina alkuperäinen (äitiäni lainaten) vai rokkaako suomalainen sittenkin kovemmin! Kumpi versio on parempi? Äänestäkää kommenttilaatikossa.
(Creedence Clearwater Revival - Up Around the Bend)


VS.

(Hanoi Rocks - Up Around The Bend)


Oletteko muuten muistaneet kääntää kellonne talviaikaan?

19 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Tämä on aina ollut tosi vaikea kysymys... En ole osannut päättää, mutta nyt on sitten pakko vai?
Noh, olen se verran kerettiläinen tällä kertaa, että sanon Hanoin version olevan kovempi. Yleensä en siis pidä covereiden tekemisestä kovinkaan paljon, se kun on jokseenkin turhaa.

Vanha fanius velvoittaa ehkä myös. CCR on tietty aina hyvä,mut...

Haa! Last.fm on ihan loistava! Sinne välillä unohtuu pitkiksi ajoiksi.

Tiina kirjoitti...

Joo, nyt on pakko. :D

Last.fm on kyllä aika jänskä pänskä!

Wille kirjoitti...

Kovan pistit. Tykkäsin molemmista versioista. Minäkin vedän kotiinpäin ja annan ääneni Hanoille.

Minä en tuonne last.fm -sivustolle suostu ollenkaan kun sitten vaan tulis taas uusia ja uusia levyhankintoja eteen ja rahaa palaa nytkin jo tarpeeksi.

Elegia kirjoitti...

Ei tarvitse edes miettiä, CCR!!!

Ja minäkin lankesin eilen ja menin last.fm:ään.

Junior Jones kirjoitti...

No, olihan tuo Hanoi Rocks selkeästi eläväisempi... :D

Äänestän kuitenkin CCCR:ää.

Vaimo antaisi yhden äänen CCR:lle,
ainakin jos ne laulaisi "I see, bad moon rising".

Minja kirjoitti...

Tää antais äänensä Hanoi Rocksille.

PS. Nyt mäkin jouduin sinne LastFM:n. Sun syy.

gata kirjoitti...

CCR, ehdottomasti. Mikä ihmeen battle tää muka on? :D

Mimmu kirjoitti...

Pisteen saa CCR.

ylläri kirjoitti...

Mie annan ääneni Hanoille, vaikka molemmat oli hyviä.
Hanoi oli vaan reippaampi. :)

Lumi kirjoitti...

Hanoi Rocks, tietty!!!

hdcanis kirjoitti...

Pitaapi sitten suositella toista sivustoa jota kautta voi hahmotella kaikenmaailman eksoottisia musiikkeja,
http://rateyourmusic.com/

Tietokantana lienee laajempi ja totuudenmukaisempi kuin last.fm, ja myos hyva tapa loytaa kaikenlaista merkillista musiikkia...

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Helppo nakki! Hanoi rocks ilman muuta. ;)

Haahis kirjoitti...

En edes kuuntele, vaan sanon Hanoi Rocks. Ihan vaan teinivuosieni muistoksi :)
(No onhan se hyvä biisi, juujuu)

Toni kirjoitti...

Hanoi. No question about it.

Jen kirjoitti...

Miksi ihmeessä lämppäribändien pitäisi soittaa hiljempaa kuin "pääesiintyjän"? Jota ei kovin tarkasti tuossa tapahtumassa oltu edes määritelty. Ja semmoset hienossa muovirasiassa olevat korvatulpat maksaa ehkä 5 euroa. Et taida kovin usein käydä ulkona.

Tiina kirjoitti...

Jen, en mä sanonut että lämppärien pitäisi soittaa hiljempaa kuin pääesiintyjän, vaan että lämppärit soittaa liian kovaa. Siinä on huomattava ero. Satuitko olemaan paikalla?
Eikä niitä korvatulppia yleensä tarvitse, joten ei nyt justiinsa ole aikeita sijoittaa vitosta niihin.
Idiootti...

kukkis kirjoitti...

Paha rasti. Sanon Hanoi ihan entisaikojen muistoksi.

sirtsu kirjoitti...

Yritän vielä kolmannen kerran jättää kommentin.

Huu... mikä valintatehtävä. Vastaan kuitenkin Hanoi Rocks, kun siellä on vielä Razzlekin. Ja koska mulla oli tämä tyttösenä videolla. :DDDD Tulee ihan tyttöolo. ♥

Mutta CCR on kans ihana. (Tuli niin huono omatunto kun valitsin toisen.)

-Anne- kirjoitti...

Kyllä on pakko äänestää Hanoi Rocksia - jo ihan senkin takia että teininä tuli fanitettua ihan simona.

Niin, ja tuo Last.fm on aivan mainio - olen sitä kautta törmännyt moneen loistavaan, minulle entuudestaan tuntemattomaan artistiin.