23. maaliskuuta 2009

Kevät toi, kevät toi muurarin, kevät toi, kevät toi maalarin, kevät toi rakennuksille hanslankarin ja rannoille hampparin.

Olen tilannut itselleni nuo Lolcatsit tuonne syötteenlukijaani. Jokaisen kuvan perään tulee siellä joku googlen mainos tai mikä lie. Niitä on erilaisia mainoksia, mutta huomioni kiinnittyy aina tuohon alla olevaan mainokseen.Tuossa mainostetaan siis jotain t-paitoja, mutta minkä ihmeen takia mainokseen on laitettu joku tuollainen rantarosmon näköinen ukko? Miten se liittyy noihin t-paitoihin? Ja pitäisikö tuon karvanaaman jotenkin houkutella tilaamaan t-paitoja? Minulla ainakin ensimmäinen mielikuva tuosta mainoksesta on, että noita t-paitoja myydään jossain pimeällä kujalla auton takakontista hyvin epämääräisissä olosuhteissa.

6 kommenttia:

kervå kirjoitti...

Mun on nyt ihan pakko sanoa että mä vihaan noita kissakuvien tekstejä aivan älyttömäst. Siksi joudun niitä välttelemään.

Dårka kirjoitti...

Tiedätkö, että et ole ainoa?

Tiina kirjoitti...

Kervå, miten voi vihata mitään, missä esiintyy kissa... En ymmärrä!!!

Dårka, oliko tuo mulle vai Kervålle?

Dårka kirjoitti...

Kervålle. Mä siis olen samaa mieltä noista teksteistä.

nona kirjoitti...

Jos sen on tarkoitus olla jotain guerilla -mainontaa sukupolvelle, joka on jo nähnyt kaiken mediassa? Raju, muka-ei-kaupallinen imago, kaukana sliipatuista normeista?
Mun mielestäni se on vain ruma. Ja tykkään kans lol katzeista!

Tiina kirjoitti...

Dårka, omituisia olette.

Nona, kiva että joku tykkää. :)
Toi on varmaan kyllä jotain todella nerokasta mainontaa. Olenhan minäkin siihen huomiota kiinnittänyt... :D