24. maaliskuuta 2009

Tanssii läskien kanssa

Maatamme on koetellut taas kriisi, joka on saanut Suomen kansan yhdistymään. Suomen kansa on nimittäin tällä kertaa raivostunut siitä, että Tanssii tähtien kanssa -tuomari Susanna Rahkamo on sanonut Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Miia Nuutilalla olevan pömppövatsan. Kansa on ottanut yhteyttä iltapäivälehdistöön suut vaahdoten ja järjestänyt äänestyksiä siitä, oliko törkeätä sanoa niin vai ei. Vaikka Tanssii tähtien kanssa -tuomari Susanna Rahkamo puolusteli tarkoittaneensa lausunnollaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Miia Nuutilan ryhtiä eikä vatsan kokoa, ei Suomen kansalta ole tullut armahdusta. Kansan jylläävä raivo on mennyt niin pitkälle, että Tanssii tähtien kanssa -tuomari Susanna Rahkamon on täytynyt esittää julkinen anteeksipyyntö lipsautuksestaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Miia Nuutilalle.

En ole itse seurannut ohjelmaa, joten ihan sama. Kun luin eilen tuosta jostain netistä, niin ensimmäinen ajatukseni oli, että olipas tahdittomasti sanottu Rahkamolta. Sitten luin Rahkamon itsensä puolustuksen ja uskoin, että kyseessä oli vain huolimattomasti valitut sanat. Suorassa lähetyksessä kai joskus voi käydä niin. Ei sen enempää Miia Nuutilan pömppövatsasta, jonka olemassa olosta tai olemattomuudesta en ole tietoinen. Sitä yhtä niistä tanssiopettajista, mikä Susu vai Tutu se on, olen ihmetellyt, että miten ammattitanssija voi olla niin pönäkässä kunnossa? Eipä sillä, että sekään minua häiritsisi mitenkään, mutta jotenkin vaan luulisi että kroppa pysyy melko timminä, jos tanssii.

Hmm, pitäisiköhän ruveta tanssimaan...


Ps. Keksinpä raflaavan otsikon, hahhahhahhaa...

6 kommenttia:

Riikkis kirjoitti...

Katsoin ohjelman ja kyllä se pömppövatsakommentti oli aika tahdittomasti sanottu. Ei varmaan ollut tosiaan ihan sillai tarkoitettu, mutta kuulosti pahalta.

Toinen juttu on sit noi tän viikon lööpit juu. Skandaali! Kauheeta! Raivostui! Joutui pyytämään anteeksi! Tässä nyt iltapäivälehdistö on oikein yltäkyllin mässännyt lipsautuksella ja sehän se on tavoitekin, kunhan ohjelma pysyy lööpeissä niin hyvä.

Meillä ohjelmaa seurataan joka viikko, mutta ei meillä ihan vielä raivostuttu kuitenkaan.

Tiina kirjoitti...

Ihan tosi, että mäkin kyllä loukkaantuisin jos joku huomauttaisi pömppövatsasta, eikä sellanen oo kivaa. En edes olisi kirjoittanut tästä mitään, ellen nyt sitten olisi osana suomen kansaa raivostunut tästä asiasta iltalehden mukaan. :D

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen raivostunut siitä, että iltaX kirjoittelee näin huonosta ohjelmasta. Ja mainoksiakin pitäisi vähentää.
prkl

kukkis kirjoitti...

Voi kamalaa, taas olen jättänyt kansalaisvelvollisuuteni täyttämättä kun en ole vielä yhtään raivostunut. Korjaan asian heti ... nnnggrRRHh ... noin.

Oikeesti lööpeillä on tärkeä yhteisöllisyyttä rakentava tehtävä. Ei tarvitse katsoa itse ohjelmaa ja silti pysyy kärryillä kahvihuonekeskusteluissa.

Elegia kirjoitti...

Voi ei, minulta jäi tämä kohukohtaus näkemättä! Voi harmin paikka, aina missaan draaman :D

Voin kyllä kuvitella Rahkamon lipsautuksen, mutta tuskin tosiaan mitään ilkeämielstä sillä tarkoitti. Jokaiseen sanaan vaan aina puututaan.

Ja nämä nykyajan lööpit ja otikot ovat suoraan helvetistä - eihän niillä ole välttämättä mitään totuuspohjaa edes. Minua hävettää!!!!

Ja Sutu oli se Simon kanssa jammaillut minunkin mielestä tanssijaksi aika tuhdissa kunnossa oleva.

Mietin sitä jo tanssikisan alussa, että on aika epäreilua, kun muut tanssijat ovat normaalipainoisia, niin tällä parilla olisi kyllä jäänyt nostelut ja muu sellainen väliin. Kyllähän se minusta antaa aika epätasa-arvoisen lähtökohdan koko kisalle, sillä ne nostot ja muut kuuluvat asiaan.

Mutta siis muuten minulle on ihan sama, mitä kukin painaa ja millainen on. Ja tuo sinun otsikko on :DDD

Elegia kirjoitti...

Ai niin, tosin se Simo on itse niin ruipelo, että tuskin se ketään olisi jaksanut nostaa muutenkaan, että varmaan siksi ei ollut niin väliä, kenet hän sai tanssipettajakseen. ;D