17. maaliskuuta 2009

Kohhhhhhhhhhhina jatkuu

Soittelin sitten huoltofirmaan, josta huoltoukkeli tuli kuuntelemaan kohinaa kylppäriini. Ei se siihen oikein mitään osannut sanoa. Ehkä käyttövesiputkissa on ilmaa, tai sitten ei. Huoltoukkeli kävi yläkerrassakin kuuntelemassa, mutta siellä kohisi kuulemma vain ilmastointi. Huoltoukkeli kysyikin minulta, että voisiko se olla se ilmastointi, jos siellä on vaikka räntää tai jotain, mutta mistäs minä sen tiedän. Minähän sitä kai häneltä tiedustelin. En ole nyt ihan varma teinkö asiani riittävän selväksi, että se ääni on katkeamaton jo ainakin toista vuorokautta, eikä vain sen lyhyen pätkän kun nuo ilmastoinnit hurisee joka päivä. Sanoin kuitenkin, että ihan ajattelin vaan ilmoitella ettei tule ainakaan mitään vesivahinkoa sitten, niin tyyppi lupasi että tarkkailevat tilannetta. Ainakin nyt olen tehnyt kaiken voitavani, paitsi se heippalappu kuolleelle naapurille ("Hyvä naapuri, jos olet kuollut suihkuun ja jättänyt veden valumaan, lopeta se heti", kiitos vaan DorianK:lle ideasta [ja siitä se ajatus sitten lähti...]) on vielä toimittamatta.


***

Tämä oli mielestäni ihan hypersuperihana video ja idea. (Pari vuotta vanha juttu, mutta so what).

Viitsisikö joku organisoida Tampereellekin tuollaisen?

17 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Viime kesänä Tampereella sai free hugs, kun otakut kansoittivat Tampere-talon Animeconissa.

Eikun kylttiä tekemään!

Annikki kirjoitti...

Joo, noi ilmaiset halaustapaamiset käyvät sukujuhlien nimellä, voi että tulee sarjahalattua niissä.

Tiina kirjoitti...

SusuPetal, otakut? :D

Annikki, meillä on niin kovin vähän sukujuhlia.

Dårka kirjoitti...

Täällä Kotikadulla ilman ollessa nollan paikkeilla kuuluu välillä viemäreistä erilaista äänitehostetta ja vesilukoissa veden määrä vaihtelee. Koska olen utelias ja tiedonhaluinen, niin selvitin asiaa ja kyseessä on nimenomaan lauhtumisen ja jäätymisen välinen ilmiö, jolloin katolla oleva piss und scheisse -putkiston tuuletusaukkoon tulee jäätä ja härmää tms. Tuuletusaukon koko siis vaihtelee ja samalla putkistossa oleva paine. Näin ollen ilmavirran liike muuttuu ja sen aiheuttama värinä, joka ilmenee ääniaaltoina.

Jotain tällaista epäilisin. Jos tilanne muuttuu siellä ilman lämmettyä tai kylmettyä tarpeeksi, niin jotain muutoksia äänimaailmassa pitäisi olla.

Tiina kirjoitti...

Ah, kiitos tiedosta, Dårka. Taidat olla perehtyneempi asioihin kuin meidän huoltoyhtiö. Varmaankin siellä jotain sellaista sitten on.
Eikä se häiritse, kun se ei onneksi kuulu kylppärin ulkopuolelle. :)

Ilkka kirjoitti...

Jos me nimettäis tää parhaaseen Viisikko-tyyliin niin tää entry ois ilman muuta ollut "Tiina ja salaperäinen kohina".

kukkis kirjoitti...

Tässä kirjoituksessa on parhaat tagit: "hali, ihanuus ja valitus". Mitä muuta voisi tyttö tarvita? Tai poikakaan, sen puoleen.

Tiina kirjoitti...

Ilkka, no viisikkoa varmaan tarvittaisiinkin selvittämään mistä se kohina johtuu.

Kukkis, niinpä, siinähän ne tärkeimmät. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kirves käteen ja katsomaan, vai mitenkäs se menikään?

Minja kirjoitti...

Onhan Tampereella noita ilmaisia halauksia ollut liikkeellä vaikka kuinka ja kauan! Ei ilmeisesti ole vaan sun tielle osunut. :)

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, no jos nyt ei sentään kirvestä...

Minja, jaaovvai?!

DorianK kirjoitti...

Mutta eikös tuo halausidea ole jo käytetty ja ihan passé? Kannattaa kehitellä jotain omaa. Miten olisi "Ilmaisia potkuja munille" -kampanja?

Tiina kirjoitti...

No mutta sitähän tapahtuu ihan päivittäin.

Minja kirjoitti...

No kyllä mä ainakin oon nähnyt! :)
Viimeksi tänään anttilassa pari teinityttöä oli sellaisen kyltin kanssa.
Anttilassa oli teinityttöjä pelottavan paljon tänään kyllä muutenkin. Joku An cafe-niminen bändi oli siellä nimmarikeikalla, ja teinijono kulki musiikkiosastolta sinne pääoville asti. Ja silloin tuon keikan alkuun oli vielä tunti, kun minä sinne sekaan erehdyin.

Tiina kirjoitti...

Joo no äläpä sano, mä olin samaan aikaan Tullikamarin nurkilla ja arvaapa paljonko niitä siellä oli... Oltiin muuten varmaan samaan aikaan kaupungilla. :D
Mutta ei niitä animelapsia lasketa, tarkoitin tuommoista ihan oikeata kampanjaa.

Minja kirjoitti...

Kampanjoista en tiedä, mutta ei ne kaikki ole animelapsia ollut mitä olen nähnyt. Ihan aikuisiakin, jotain parikymppisiä, on ollut liikkeellä. Oon nähnyt!! :)

Tiina kirjoitti...

Tänään ne oli kyllä kaikki animelapsia.