28. maaliskuuta 2009

Yksi pilvetön tähtitaivas illaksi, kiitos


Muistakaahan sitten kaikki mörököllit ilmoittautua mukaan Earth Houriin ja sammuttaa valot tänään klo 20.30 - 21.30. Ja muistakaa tehdä se valojen sammutus silleen portaittain, ettei kaikki hajoa ja sitten me paletaan kaikki. Ei välttämättä tarvi käydä soittamassa naapureiden ovikelloa ja sopia porrastettua valojen sammuttamista, mutta ne valot voipi sammuttaa/sytyttää vaikka muutaman minuutin ennen tai jälkeen puolen. Ja kaikki tamperelaiset ainakin keskustorille katselemaan tulishowta ja kuuntelemaan akustista musiikkia kynttilänvalossa.

Capisce?Ps. Niille tiedoksi, jotka eivät tajunneet mitä hauskaa tuossa edellisen postauksen paidassa on: Katsokaas kun binäärilukujärjestelmässä 10, eli ykkönen ja nolla, on yhtä kuin kaksi. Jos ei vieläkään naurattanut, niin syytön minä siihen sitten olen.

8 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

En tahallanikaan sammuta valoja muuta kuin Wagner-tyyliin "Viikonloppuna vintti pimeänä...".

Hä-hää :)

On noi oikeasti ihan tärkeitä asioita vaan kun ei nyt jaksa olla yhteisöllinen, sorry..

Tiina kirjoitti...

Ehkä sekin säästää jotain energiaa, kun sulla on vintti pimeenä...

Jotkut tyypit on niin öhö-öhö että ne rupee tällasissa aina että öhö-öhö mää laitan varmasti ainakin kaikki valot öhö-öhö ja sähkövimpaimet öhö-öhö päälle öhö-öhö.

Ilkka kirjoitti...

Joo ei mul tota, monitoroin toki "kaikkiahyviäasioita" ja on mul jonkinnäköinen kantakin niihin - yleensä puoltava.

Jotenkin tuntuu et "nomen est omen", saattaa ollakin kajuutta taas vaihteeksi pimeänä muttaman tunnin kuluttua, energiaa eikun säästyy.

Mutta joo, suhtaudun näihin "varovaisen positiivisesti", harvoin lähden kybällä mukaan. Poikkeuksena tää sananvapausrevohka (Halla-ahon syyte esim.) jossa olen selkeästi puoleni valinnut. Harkinnassa että julkaisen sen Jussin blogientryn omassa blogissani (josta syytteen sai).

En ole samaa mieltä kaikista asioista Jussin kanssa ja joskus kirjoittelee ikävään tyyliin kyllä, mullakin on vaikka minkäväristä kollegaa. Kuitenkin perusperiaatteet siellä taustalla & asiat joihin tarttuu ovat mielestäni käsittelyn arvoisia.

Siispä suora EI vaientamisyrityksille.

Anteeksi mielipidespämmi. Mukavaa lauantain jatkoa Tiinuliini-diini :)

Anonyymi kirjoitti...

Non capisco.

Öhö-öhö.

-Anne- kirjoitti...

Mukana ollaan.
Siellä Tampereellahan on järkätty oikein mukavat kekkerit. kyllä kelpaisi tulishow ja kaukoputkella tiirailu minullekin.

Mymskä kirjoitti...

Valot sammuu, se on vissi (tämä kaupuki ei osallistu erityisemmin, koska "se nyt olisi niin hankalaa järjestää" :O ).
Aina löytyy myös niitä, jotka käy viisastelemaaan, että silläkö se ilmastonmuutos nyt sitten pysäytetään (eihän jääkaudellakaan ollut autoja?) ja maailma pelastuu, öhö-öhö... Mä olen jokseenkin kyllästynyt sellaiseenkin näkökulmaan. Kun nyt kerran luovuin siitä kyynisestä katsannostani, kert sillä nyt ei ainakaan mitään voiteta. Nih.

Mä olen myös entistä vakuuttuneempi siitä, etten tosiaankaan ole nörtti. En esim. ole tästä uudesta tietokoneesta mitenkään riehaantunut, ainoastsan iloinen siitä, että homma toimii. Enkä ole vielä edes Vistaan hermostunut!
En tiedä olenko enemmän huojentunut vai huolestunut asiasta. Ja niin, tuo vitsi ei naurata minua, mutta kiva jos jotakuta. :D

talvikki kirjoitti...

Valot sammui kyllä. Oli hienoa istua pimeässä huoneessa tunnin ajan ja vain rentoutua ja tuntea itsensä osalliseksi jotain "vähän suurempaa".
Upea blogi sinulla ja jään seuraamaan :)

Tiina kirjoitti...

Ilkka, joo en mä syyttänytkään sua sellaiseksi, kunhan nyt avauduin jo varmuuden varalta. :D
Ja mielipidespämmätä saa aina. :) Oon aika paljon samaa mieltä sun kanssasi tuosta tyypistä, jonka nimeä ei uskalla ääneen lausua.

Anonyymi, öhö.

Anne, joo, tosi kiva, että täällä oltiin järkätty tommonen tilaisuus. Se oli mukava. :)

Mymskä, niin jos kaikki uskoo ettei pysty vaikuttamaan, niin eihän sitten kukaan tee mitään. Ja asennemuutoksestahan tässäkin oli kyse.
Tässä tapauksessa tuo nörttiys tarkoittaa varmasti lähinnä alan miehiä (tai naisia). Tuskinpa noi jutut muita naurattaa. :D

Talvikki, kiva kiva. :)
Ja kiitos, tuun vastavierailulle sun blogiisi.