31. maaliskuuta 2009

Bärtilin paluu

Huomenna alkaa huhtikuu ja on aprillipäivä (varokaa vaan, saatan huijata teitä!), tänään tuli kevät ja samoin päättyi myös Bärtilin kolme kuukautta kestänyt talviuni jääkaappini vihanneslokerossa.
Tässä on Bärtilin pesä. Siellä se uinui yli pimeimmän ja kylmimmän talven.
Bärtil sai talven aikana kamnelitorjuntaa hometta vastaan.
Siinä se nyt sitten kököttää taas lautasella. Bärtilhän oli vähän homehtunut yhdessä vaiheessa talvilevon aikana, joten leikkasin siitä kaikki loukut pois. Ruukku vaikuttaa melko tyhjältä ja kuolleelta, mutta elän toivossa että Bärtil sieltä alkaa vielä pukata uusia loukkuja. Sitten se taas nauraa.

13 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Voi kun se on suloinen! Mitäköhän sille kuuluu, on varmaankin vielä ihan unenpöpperöinen raukka. Mä iloitsen että hän herrä taas!

(Jotenkin Bärtiliä ei näe kuvassa hyvin)

--KATA-- kirjoitti...

herÄÄ

Charlatan kirjoitti...

Mikä tai kuka on Bärtil? Minulla on tapana pakastaa talven aikana kuolleet lemmikit, jotta voin kesällä haudata ne, mutta nyt ei kyseessä lie kuollut pieneläin?

Tiina kirjoitti...

Kata, mäkin olen iloinen kun se tuli pois talviunilta. Pidetään peukkuja, että seuraavassa kuvassa näkyy Bärtiliäkin jo vähän enemmän!

Charlatan, tuon "nauraa"-linkin eli postauksen viimeisen sanan takaa löytyy ensimmäinen Bärtiliä käsittelevä postaus niille, jotka eivät ole olleet silloin vielä mukana. :)
Bärtil on siis kärpäsloukku.

Anonyymi kirjoitti...

Bärtil<3

Olin jo ihan unohtanut ihanan Bärtilin!

Rappiotäti

Mimmu kirjoitti...

Pakko Bärtilin on olla elossa. Onhan se saanu kaneliakin unensa aikana :) Ensimmäistä naurua odotellessa...

Charlatan kirjoitti...

Jestas! Mutta eipä tuo lemmikkiveikkaukseni ihan metsään mennyt...

Aimo kirjoitti...

Jee! Tervetuloa takaisin, Bärtil!

Elegia kirjoitti...

Bärtil on hieman muuttunut sitten viime näkemän, mutta kaikkihan me ikäännymme. Toivottavasti Bärtil vielä virkoaa ja nauraa taas! Täytyy tunnustaa, että vähän huolettaa sen tulevaisuus näiden kuvien perusteella ;)

Mymskä kirjoitti...

Voi jee! Mä ihan oikeasti olen miettinyt joskus, että mitä B:lle kuuluu...

Pidän peukkuja!

Junior Jones kirjoitti...

Mäkin otin loukun pois jääkaapista tuossa eilen. Aika saman näköinen kuin sunkin. En tosin ole maustanut sitä kanelilla. Toivottavasti vaan ei ole niskojaan nyrjäyttänyt, kun oli talven liukkaudessa ottanut ja kaatunut...

gata kirjoitti...

Tämä on kyllä selkeesti tämän viikon jännittävin juttu! Heti kuvaa kehiin, kun Bärtil ampaisee kevätpöhinöissään mullista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä Bärtil näyttää olevan aika heikossa hapessa. Pidän peukkuja, että se vielä toipuu ja palaa geimeihin!

-Euggis-