20. maaliskuuta 2009

Zen kuin koikarppi


Ensin muuttui Facebook ja sitten muuttui mese. Ei tällaisia muutoksia kestä ihminen! No ei vaan...

Niin siis, asensin uuden version Windows Live Messengeristä itselleni tänään. Olen lopputulokseen ihan tyytyväinen (toisin kuin Facebookin, sitä en sulata ikinä), mutta herranen aika kun menetän aina hermoni tilanteissa, joissa pitäisi modata jotain asetuksia ja kun mikään ei ole niin kuin ennen. Siinä lentelee vitut sekä helvetinperkeleet, kun meikäläinen yrittää sopeutua johonkin uuteen. Eilenkin olin ihan raivokohtauksen partaalla, kun yritin vaihtaa, tai siis vaihdoinkin kielen kitaraan, kun se alaosaston kiinnitys ei meinannut millään onnistua eikä mistään löytynyt kuvallista ohjetta jonkun järkevän kiinnityksen tekemiseen. Tänään, säätäessäni uutta versiota mesestä mieleisekseni, juttelin samaan aikaan erään ystävän kanssa. Hän äityikin kuvailemaan minulle luonteenomaista rauhallisuutta, and I quote: "kun miulta kysytään että mitä miule tulee mieleen sanasta zen, niin aina oon tavannu sanoa että kyllä siitä Tiina tulee mieleen". Tuon jälkeen oli kyllä pakko jo vähän nauraa. Tai aika paljonkin.

Niin, siis sitä piti vaan sanoa, että nyt mesen taustakuvanani uiskentelevat yllä kuvassa näkyvän kaltaiset koriste- eli koikarpit (siis animoitu taustakuva, toim.huom.). Ihanaa. Jos ne eivät rauhoita niin sitten eivät mitkään. Kauniita kaloja ovat nuo.

10 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

*jurrivaroitus*

Ilkka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ilkka kirjoitti...

Varoitus oli tarpeen, nyt enempi selvinpäin. Koikarppeja näin thaikuissa ollessani, näyttävän näköisiä fisuja gyl.

Kaverisi on tosiaan tulkannut sinua hiukkasen pieleen. Mul on ollut alusta lähtien kun aloin juttujasi lukea ollut selvää se että tarvittaessa temperamenttia löytyy.

Nyt se on sit lauantai ja pitäis jotakin järkevää (l. AIX itseopiskelua) tehä. Ei vaan jaksais, ei millään.

Tiina kirjoitti...

Ilkka, mitä hävytöntä, sä olet poistanut kos... känniviestisi täältä!

Niin siis ei se ole tulkannut mua yhtään pieleen. Tuo lausahdus oli sitä niin sanottua sarkasmia. Harmi jos se ei välity tuosta, olisi varmaan pitänyt laittaa jonkinlaiset sarkasmi-tagit siihen ympärille...

Annikki kirjoitti...

Mää mietin ainakin viisi minuuttia ennen kuin tajusin, että se olikin vitsi. Sitten en vaan viitsinyt myöntää enää hidasälyisyyttäni. :)

Otin muuten Gabrielin pois jääkaapista tänään, kuinkas on Bärtilin laita?

Anonyymi kirjoitti...

"sä olet poistanut kos..."

Kostoviestin?

Tiina kirjoitti...

Annikki, no eihän sitä hidasälyisyyttä pidä ikinä mennä myöntämään!
Sarkasmi, etenkin kirjoitetussa muodossa, on sellaista että se aukeaa vain harvoille ja valituille. :D

Anonyymi, no vaikka kostoviestin.

Tiina kirjoitti...

Jaa niin, unohdin vastata tuohon Bärtil-kysymykseen. Bärtilin talvilepo päättyy tuossa kuun lopussa. Ehkä sen voisi ottaa jääkaapista sitten, kun siirrytään kesäaikaan. :)

Elegia kirjoitti...

No joo, kävin kurkkaamassa naamakirjaa reilun viikon paussin jälkeen ja pakenin äkkiä paikalta. Se näytti niin sekavalta, että meni hermo ja tulin levottomaksi. Pöh.

Tiina kirjoitti...

Niinpä...
Mutta tervetuloa takaisin paussilta. :)