4. maaliskuuta 2009

Uusi ystävä


Ostin itselleni uuden lelun ja tänään sen sitten sain hyppysiini. En ole vielä päässyt leikkimään sen kanssa, kun akun latautuminen on vaatinut tälleen ensimmäisellä kerralla vähän pidemmän ajan. Poden kyllä nyt hiukan huonoa omaatuntoa, koska en varsinaisesti olisi tarvinnut uutta kameraa. Edellisessähän ei ole mitään vikaa, mutta onhan tuo kuitenkin jonkin verran tehokkaampi peli kuin Canonin Ixus. Ja kun kerta törmäsin niin edulliseen tarjoukseenkin. Köyhällähän ei ole varaa ostaa halpaa, eikös. Tai siis halpahan tuo oli. Mutta siis... kuitenkin.

Sormet kyllä kovasti syyhyävät päästä kuvailemaan tuolla. Toivottavasti tulemme hyvin toimeen. Ajattelin ensi viikolla siirtyä joksikin aikaa luonnon helmaan metsän keskelle testailemaan uuden ystäväni ominaisuuksia.

Voisinkin kohta testata sitä, kun akkukin on jo latautunut. Voitte esittää toiveita testikuvan aiheista, niin voin sitten toteuttaa ja julkaista täällä parhaan ehdotuksen. Tai muutaman parhaan.

Ai niin, värjäsin muuten tänään hiukseni ihan mustiksi. Tähän mennessähän ne eivät ole olleet mustat vaan lähinnän tummansuklaan väriset.

8 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Onneksi olkoo uudelle kameralle! Kuvauskokeiluja odotellen :)

Mymskä kirjoitti...

Hyvistä kameratarjouksista ei vain voi kieltäytyä... :)
Onkohan nyt ilmassa jotain tummentumisen tarvetta?

Tiina kirjoitti...

Lepis, kiitos! Koekuvailuja suoritinkin jo hiukan. :)

Mymskä, ei tosiaan voi. :)
Minä en ehkä pysty oikein olemaan kuin tumma tai vähän vähemmän tumma tai enemmän tumma (tai sitten pitäisi käyttää vetyperoksidia tai odottaa että värjäykset kasvaisi kokonaan pois) joten vaihtelun haluisena päätin kokeilla kokonaan mustaa. :)
Eipä tämä kauheasti eroa edellisestä väristä kylläkään.

Junior Jones kirjoitti...

No paas koekuvaten meille kevät.

Tiina kirjoitti...

No kevään mä voin kuvata vaikkapa ensi viikolla. :)
(Sikäli mikäli kuin se toivottavasti tulee!)

Annikki kirjoitti...

Nii, kuva uudesta tukasta. Siitä me naiset tykätään, että saadaan toisten kampauksia kyttäillä.

Lumi kirjoitti...

Tuo on ihan totta, että köyhän ei kannata ostaa halpaa, koska se kostautuu aina jossain vaiheessa. On tullut huomattua aikojen saatossa... Uskon, että tulette toimeen vallan loistavasti ja laitahan tuotoksia tännekin sitten tulemaan :)

sirtsu kirjoitti...

Ahaa. Voi itku. minäkin H A L U A N. Mun kyllä oikeesti pitäis hankkia kamera. Taidan sellaisen hankkiakin. Jopa ennen digiboxia. JEI!

Mutta hieno on.

Onnea teille molemmille. Uskon, että teidän yhteistyönne sujuu mallikkaasti.

Mukavaa perjantaita!