18. maaliskuuta 2009

Paranoidi androidi

Ysärikeskiviikossa on tällä kertaa kappale, jota en ilman tuota videota varmaankaan kauheasti jaksaisi kuunnella, mutta tuo musiikkivideo on kyllä piirtynyt muistiini lopuksi ikääni kaikessa omituisuudessaan. Tuo on melkein aina pakko tuijottaa alusta loppuun.

***

Joskus useampi aika sitten Valokuvatorstain blogissa peräänkuulutettiin uutta moderaattoria. Olin silloin hiuskarvan mitan päässä ilmoittautumassa vapaaehtoiseksi, mutta arvelin heidän saavan innokkaita mukaan niin paljon, että en sitten viitsinyt. Tuossa pari viikkoa sitten oli joku kauhea hässäkkä siellä, kun haasteen julkaisu oli venähtänyt aamuun ja toiset olivat vedelleet herneitä nenään ja sanoneet vähän rumastikin blogin ylläpidolle. Tällöin kävi ilmi, että vapaaehtoiset moderaattorit ovatkin oikeasti kiven alla, joten laitoin Valokuvatorstaille meiliä ja long story short... Jos tämän viikon haaste ei ilmesty ajallaan tai muuten vain homma menee reisille, niin tiedätte sitten ketä syyttää, ha ha. Älkää lynkatko kuitenkaan, pyydän.

4 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Byhyy!! Et ole mun kaa samis. Tosta videosta tykkään toki kovasti mutta sen LISÄKSI kipalekin oli/on mielestäni mitä mainioin.

No mä olenkin tällainen melankoliaan taipuvainen kaveri...

Junior Jones kirjoitti...

Lynx lunx. :D
Ihan jo varmuuden vuoksi valmiiksi, jos vaikka en ikinä satu katsomaan valokuvatorstain haasteita.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on parempi video. Ja biisikin..

Tiina kirjoitti...

Ilkka, niin, ei tuo huono ole, mutta vähän liian rauhallinen meitsille.

JJ, öö tota... Kiitos? :D

Anonyymi, olet ihan oikeassa.