6. helmikuuta 2008

Come on over and do the twist

Tänään oli yliopistolla Yrityspäivät. Sehän tarkoitti sitä, että firmoilla oli siellä ständejä, joissa he kertoivat toiminnastaan ja vapaista työpaikoista sekä jakelivat krääsää. Tulin kotiin ainakin kymmenen kynää rikkaampana. Tarjolla oli myös mm. heijastimia, nenäliinoja, aivankaulanauhoja, huulirasvoja ja karkkeja. Yhtään työpaikkaa en saanut kylläkään. (Tosin ei niitä siellä paikan päällä jaettukaan, hakemuksia pitäisi laittaa satoja). Sain pari tosi outoa mainoslahjaa myöskin, joiden käyttötarkoituksesta ei ole mitään käsitystä. Kysyisin teiltä mielipiteitä noista oudoista esineistä, mutta en jaksa nyt kuvata niitä, enkä laittaa kuvia tänne blogiin. Ehkä huomenna.

Tuosta tulikin mieleen yksi ikivanha ohjelma, joka tuli silloin kun olin pieni. (Minä en tosin ole ikivanha). Siinä ohjelmassa oli muistaakseni jotain outoja vimpaimia ja sitten tyypit keksivät niille käyttötarkoituksia ja pitiköhän niistä sitten arvata mikä on sen vimpaimen oikea käyttötarkoitus... Olikohan se ohjelma nimeltään Valehtelijoiden klubi, muistaako kukaan?

Tänään alkaa tuo kauan odotettu (hah, hoh) Suomen unelmien poikamies. Se on kyllä ihan must see! Voin kuvitella miten tuo ohjelma tulee aiheuttamaan samaan aikaan suuria ärsytyksen, myötähäpeän, huvituksen ja naurukuoleman tunteita! Kun ne amerikkalaiset versiot Bachelorista ovat jo niin älyttömiä, niin tämän kotimaisen version täytyy olla todella viihdyttävä kaikessa kauheudessaan. Se poikamieskin on ihan järkky. (No nyt tuli vähän paha mieli, ihminenhän se on hänkin, mutta mitäs läksi...) Osaisin nimetä suoralta kädeltä heti vaikka kymmenen unelmaisempaa poikamiestä.

Ei mulla sitten muuta tänään. Jään odottelemaan kello kahdeksaa!


Ps. Ooh! 10.000 kävijää rikkoutui tänään kuin varkain tässä blogissa. En tiedä kuka oli tuo hannuhanhi, mutta onnittelut kuitenkin tasaluvun rikkomisesta!

5 kommenttia:

Riikkis kirjoitti...

Jesh. Muistan Valehtelijoiden klubin. Oli hauska ohjelma. Kiinnostuneena odotan kuvia, voidaan sitten pitää omaa Valehtelijoiden klubia ja arvuuttaa Mikättimien käyttötarkoituksia.

KATA pulde kirjoitti...

Ihan tiedoksi: Rakastan laiskioita (siis noita laiskiaisia, hankala sana ulkosuomalaiselle)enemmän kuin kukaan muu. Joskus vielä alan laiskiaisen hoitajaksi! Mun sydän särkyy ihan kohta. rrakastannnn niitä ylikaiken.
t. i loov laisk.

Eeva kirjoitti...

Ei kai se valehtelijoiden klubi niin kovin vanha ole? :o Minusta se on tullut telkusta sellaisena aikakautena, että minäkin olisin voinut katsoa sitä. Mutta olen ollut niin vanha, että olen pystynyt vastustamaan kiusausta.

Tai sitten ei. :D En muista.

Tuosta unelmien poikamiehestä tulee mieleen se miljonääri-jussi. Jostain syystä tykkäsin katsoa sitä, ja tekisi mieli katsoa se nyt uudestaan, siis uusintana. o_O

Ohari kirjoitti...

Hitto, yrityspäivät jäi ihan huomiotta ja rihkama saamatta. Harmittaako nyt? No kyllä! Vaikka vähän, mutta kuitenkin. Terv. nimim. Rihkamasta osaton

PS. Hyvä äänestys! Valitsin monta, kun kerran sai. Mantelimassaakin voi käyttää esim. saranoiden voiteluun.

Tiina kirjoitti...

Riikkis, täytyy ehkä tänään yrittää ottaa jonkinmoiset kuvat noista mikättimistä. :D

Kata, laiskiainen on kyllä viehättävä eläin. Jotenkin koen sen ikään kuin sukulaissielukseni.

Eeva, niin, vaikea sanoa, kun en tiedä minkä ikäinen olet. Imdb:n mukaan Valehtelijoiden klubi on tullut vuosina 81-83, jolloin minä olen itsekin ollut ihan snadi vielä. Silti se on jäänyt mieleen.
En sitten tiedä onko sitä yritetty herättää henkiin joskus myöhemmin, jos siitä on tullut joku feikkiversio lähempänä nykyhetkeä.

Ohari, jos rihkaman tarve on kova, niin taitavat jakaa niitä tänään TTY:llä. :D
Niin, tuossa äänestyksessähän noita kermavaahtoa, mansikkahilloa ja mantelimassaa ei mitenkään ole sidottu laskiaispullaan. Käyttötarkoitus on siis ihan vapaasti valittavissa. :D