28. helmikuuta 2008

Tell me baby

Hiisi. Minulla oli eilen illalla mielessä joku juttu, joka piti kertoa. Ajattelin kuitenkin jättää sen tähän päivään ja arvatkaa vaan muistanko enää tänään mitä se oli. No en... Ei kun hei, nyt muistin justiinsa! Piti valittaa siitä, miten ärsyttäviä, röyhkeitä ja itsekkäitä ihmiset ovat. Nimittäin eilen olin kirjakaupassa ja katselin postikortteja. Kortithan on useimmiten sellaisissa pyörivissä ympyriäisissä telineissä. Katselin ja koskettelin siinä sitten niitä kortteja, joten ei olisi luullut jääneen kenellekään epäselväksi, että minä olin siinä ensin ja hommat on vaiheessa. Ja mitä vielä! Hyllylle rynnistää kaksi naisihmistä, jotka alkavat ihan kylmän viileästi katsella sen hyllyn kortteja ja pyörittämään hyllyä. Mietin, että olinko näkymätön ja jos olin, niin mihin voisin käyttää tätä erityiskykyäni. Olisi varmaan pitänyt sanoa heille pahasti, pelkän kärttyiseltä näyttämisen sijasta.

Tänään on ensimmäinen lomapäiväni. Ainakin teoriassa. En ole tehnyt mitään hyödyllistä, paitsi tiskasin pienehkön astiavuoren keittiöstäni. Sekin on ihan mukavaa hommaa, kun laittaa rokin soimaan isolle ja laulaa mukana. Tämän päivän jättimenestys oli Red Hot Chili Peppersin Under the Bridge. Jouduin vetämään sen jopa kahdesti. Sometimes I feel like I don't have a partner, sometimes I feel like my only friend is the city I live in, the city of angel, lonely as I am, together we cry... Kaikki mukaan!

Taas on tullut pari hassua hakusanaosumaa...
  • vesivahinko unohdin hanan (hana osoittaa mieltään herkästi, jos se unohdetaan)
  • dungeon girl (en suosittele kenellekään tuota leffaa)
  • mistä kertoo You'll Never Walk Alone (jaa-a, varmaan siitä ettei kävele yksin?)
  • takes one to know one mitä tarkoittaa (osta sanakirja, ei tämä ole mikään tietotoimisto)
  • abduction firefox (kuka nyt abduktoi ja kenet?)
  • mustelma peniksessä (mitäs on tullut tehtyä?)
  • fonecta finder ärsyttää (no älä käytä sitä sitten, hyvänen aika)
  • Harmittoman taka (mitä on harmittoman takana? metsää, metsää)

Heipä hei, hyvää iltaa!

15 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Tästä tulee Eläkeläiset mieleen. "Kaverit nauraa kun mul ei oo heilaa.
Ruma ja yksin kuin lotja ma seilaan." Tai jotain sinne päin.

No on tämä alkuperäinenkin hyvä.

Alcinoe kirjoitti...

Ihq biisi, kauniit muistot, hassut rintalihakset.

Tiina kirjoitti...

Wille, soot bäkis!
Onko Eläkeläiset tehneet tuosta coverin?

Alcinoe, juu, ja onpas nuoren näköisiä nuokin pojat olleet 15 vuotta sitten. :)

Villez kirjoitti...

Ihmisten ajattelemattomuus, itsekkyys ja silkka kusipäisyys jaksavat kyllä ärsyttää. Minä olen tärkeä ihminen, Minulla ei ole aikaa odottaa, Minä menen tästä nyt ensin! Ihan viime päiviltä on taas moniakin esimerkkejä. Ehkä on itselläkin turhan korkealla kynnys huomauttaa, mutta eipä ne oikeat sosiopaatit moisesta mitään piittaisi, eikä vaan jaksa alkaa kinata julkisilla paikoilla ainakaan kovin pikkuasioista.

Rokin soittaminen lujalla on päivän teema, ostin uudet kaiuttimet tänään joten onhan ne syytä laittaa testipenkkiin ;)

Niinjoo ja Eläkeläisethän on Sauna Open Airissakin kesällä, ellette olleet vielä havainneet.

-V.

Tiina kirjoitti...

Villez, totta! Huomautuskynnys on kyllä minullakin liian korkealla, ihan hyvin voisi huomauttaa törttöilystä.
Eihän sitä rokkia kai voikaan kuunnella kuin kovallaan. Eihän siitä hiljallaan mitään tule. Onnea uusille kaiuttimille! :)

Wille kirjoitti...

Minua onkin varmaan kaivattu. (Niin varmaan)

Onhan Eläkeläiset tuostakin hienon humppacoverin vääntäneet. Humpan alla taitaa olla biisin nimi. Tässähän täytyy varmaan jostain kaivaa se esiin.

Bambi kirjoitti...

Aah, RHCP:n kokoelmalevy löytyy minunkin keittiövarustuksestani - siis soittimen ja muun "I Hate Housekeeping" -rokin ohella :)

Tiina kirjoitti...

Äläs nyt oo noin vaatimaton.

Humpan alla. :D Kaiva ihmeessä.

Tiina kirjoitti...

Bambi ehtikin sinne väliin.
Kiva, että muidenkin keittiövarustukseen kuuluu rokki. :D

sirenita kirjoitti...

Mulla tuo laulu kuuluu suihkuun! (No okei...Kyllä sitä on tullut rallatettua tiskatessakin.) Se on kyllä ihan parhaimmistoa tuo viisu! JEE!

Tiina kirjoitti...

No, jotain veteen liittyvää toimintaa kuitenkin.
Minä en voi suihkussa laulaa, kun meinaan aina hökäistä vettä ikävästi.

Villez kirjoitti...

Kovallaanpa hyvinkin :) Nyt vaan ilo loppui lyhyeen, kun taloyhtiössä on jokin typerä hiljaisuussääntö. Ainakin näin loman ajaksi voisi moisen lakkauttaa.

Eläkeläisiä mulla ei muuten olekaan levyhyllyssä. Puute pitää varmaan korjata, vaikka orkesteri lieneekin omimmassa elementissään livenä. Elävästi on jäänyt mieleen, kun joskus 13 vuotta sitten armeijassa ollessani (onpas siitäkin aikaa) kaveri esitteli kappaleen Musta humppa, joka kuulosti ikään kuin Black Dogin humppaversiolta... Niin ja Living Loving Maid oli Kipin kapin (mä riennän Alkoon) tjsp ;)

Tiina kirjoitti...

Mä en noihin Eläkeläisiin ole oikein perehtynyt ikinä. Varmaan ihan hauskaa kamaa löytyy sieltäkin, jos kuuntelisi.

minh kirjoitti...

Tell me about it!! Arvaa, onko kivaa olla kirjakaupassa töissä ja yrittää täyttää niitä pyöriviä korttitelineitä, kun mummot tulee pyörittämään niitä niin, että kädet jää väliin. Parhaimmillaan joku hulluna telinettä pyörittävä mummo saattaa häätää minut täyttämästä telinettä tai repii korttipinot käsistäni.
Se on kanssa kivaa, kun raivotautinen korttimummo tulee kassalle about 10cm korkuisen korttipinon kanssa ja laittaa puolet siitä sivuun ja huutaa: "Nämä minä otan, mutta näitä minä en ota, kun ne on niin rumia!"

Helvetin terroristimummot saa riehua vapaana, kun jokainen samalla tavalla käyttäytyvä alle keski-ikäinen lähtisi kaupasta vartijoiden taluttamana ulos ja porttikiellon saattelemana...että voi vituittaa!!

Oho, sori, pääsin vähän hiiltymään tässä työviikon päätteeksi..:o
-minh-

Tiina kirjoitti...

Joo, tuo on muuten ikärasismia parhaimmillaan! Mummot ja papat saa käyttäyty ja riehua minkä ehtivät, mutta annas olla jos joku nuorempi käyttäytyisi samoin... (silmien pyörittelyä)