21. helmikuuta 2008

Pikku vinkki ja muuta soopaa

Sain tuossa pari palautetta, että tuon edellisen postauksen kommentointimahdollisuus on kadonnut jonnekin. Luulin jo joko itseni tai koko maailman tulleen hulluksi, koska minulla se kommentointi näkyy oikein loistavasti ja joku sinne jopa on todistettavasti kommentoinutkin. Sitten tutkailin asiaa hieman tarkemmin ja kävikin ilmi, että Microsoftin tuotteethan ne vain ovat perseestä, nou hätä!

Nyt siis se pikku vinkki kaikille Internet Explorerin käyttäjille: Hommatkaa nyt jo se Firefox! Ihan vain teidän omaa parastanne ajatellen. Silloin yleensä jutut toimivat, eikä selaimessa ole mitään sellaisia pikantteja ominaisuuksia, jotka mm. estävät yhtäkkiä kommentoinnin Enimmäkseen Harmittomassa. Niin, siis vilkaisin tätä blogia IE:llä ja todellakaan kommentointia, saati koko lopetushässäkää (kellonaika yms.) ei näkynyt tuon postauksen lopussa. Vaikea tietää miksi ei näy. Firefoxilla ei ole mitään ongelmaa. Josta pääsemme taas tähän videoon, (en voi ehkä liian usein laittaa tätä blogiin):

Nyt kun pääsin alkuun Microsoftin haukkumisessa, niin voisin sanoa pari valittua sanaa tästä Windows Vistastakin. Koska tässä uudessa läppärissäni oli ihan pyytämättä Vista. Yleensä näihin uusiin Windowsin versioihin tottuu, mutta tämä on kyllä jotain ihan ylivertaista. En vaan tunne oloani yhtään kotoisaksi tällä käyttöjärjestelmällä. Jotenkin tuntuu, että nyt käyttöjärjestelmä vie minua, eikä toisinpäin, kuten sen kuuluisi olla. Microsoft päättää (tai ainakin yrittää päättää) mitä minä saan tehdä omalla koneellani. Pistää vituttamaan sellainen. Ja tietoturvankin kanssa ollaan menty jo aivan liian pitkälle... Varsinainen Windows for dummies.

No, se siitä. Kaikkia varmaan kiinnosti ihan sikana.

Näin viime yönä ehkä pimeintä unta ikinä. Olin siinä unessa mies ja olin sitten jonkun naisihmisen kanssa silleen. Sepä olikin kamalaa. En siinä unessa yhtään tiennyt, että mitä minun pitäisi tehdä ja miltä se siitä naisesta tuntuu. Tarkkailin vain paniikinomaisesti naisen kasvoja, että nyt se kyllä näyttää melko kyllästyneeltä koko hommaan. Minulla oli niin hirmuiset suorituspaineet, että lopulta vaan feikkasin ja lopetin. Nainen kysyi, että tuntuiko se hyvältä ja vastasin, että no mitäs luulet. Mutta ei kuulkaa tuntunut! Pääsin ainakin peniskateudestani kertaheitolla, jos se todella on miehelle noin mahdotonta tietää miltä naisesta tuntuu vai tuntuuko mikään yhtään miltään. Olen aika helpottunut, että olen nainen, ja että miesten tyydyttäminen on aika helppoa ja suoraviivaista hommaa. Ei tuollaisia seksiunia enää, kiitos! (Kaikista pimeintä siinä unessa ehkä oli se, että tuo nainen oli yksi sellainen, ketä en ole ikinä livenä tavannut, mutta kenen blogia luen kuitenkin. En kehtaa edes kertoa kuka.)


Heippa!

Ps. Minusta tuntuu, että tässä postauksessa on ihan liikaa pilkkuja. Ihan sama.

18 kommenttia:

sirenita kirjoitti...

Mutta minähän olen vannoutunut Firefoxin käyttäjä! Ja silti se kommentointi temppuili. Nih! Jossain muualla täytyi olla se vika ainakin minun kohdallani.

Ehkä bloggerisi on päättänyt, että nyt rajoitetaan Sirenitan kommentointi. Tai jotain. :D

Anonyymi kirjoitti...

öh...kommentointiA.

-sirtsu-

Tiina kirjoitti...

Joo, mutta sulla se kai kuitenkin sentään näkyi se kommenttilaatikko?
Bloggerilla on kommentointi tökkinyt ainakin eilen ihan muutenkin. Tullut vaan erroria mullekin pari kertaa.

Alcinoe kirjoitti...

Tunnusta vaan, että minä se olin. =D

Tiina kirjoitti...

Hih hih. Olisitkin ollut... ;D

--KATA-- kirjoitti...

Kyllä mäkin kai kotoa firefoxilla tota luin...! Voi myös olla että sekoilen, koska duunissa käytän exploreria. En muista missä olin. Nyt ne näkyvät kummillakin.

Pilkut on aina jees!

Wille kirjoitti...

Kyllä Firefox on pelittänyt minulla moitteettomasti jopa näinkin haastavalla blogilla.

Ja on sulla kyllä unet!

Muusikotar kirjoitti...

Hahaa, itsekin nähnyt tismalleen samanlaista unta sillä erotuksella, että olin kuitenkin oma itseni eli nainen! Uneni nainen oli ihan järkyttävän tyly, haukotteli ja tuijotti kattoa. Huh.

purrrrrina kirjoitti...

Uni oli aivan paras! Nyt jäi vain mietityttämään, että kuka se nainen oli, kun noin ovelasti osasit lopettaa. Taidat olla muuten aika taitava innostamaan ihmisiä kommentoimaan... ;D *tajusi juuri muka Tiinan salaisuuden ytimen* :D :D

p.s. Ihan asiasta kukkaruukkuun: ei ole olo helpottanut... Edelleen pyörryttää ja oksettaa. Ihme juttu. Huomenna ois tentti, että siihen mennessä pitäisi olla pään ja mahan kondiksessa.

Mymskä kirjoitti...

Hihhihi... NYT mä tiedän, että en ole yksin omituisten unieni kanssa! :D

Pia kirjoitti...

Mymskälle komppaukset, luulin olevani ainoa jonka tavallisin ajatus herätessä on "w-t-f???" ja "luojan kiitos se oli vain unta." :D

Mäkään en vieläkään ole päässyt sinuiksi Vistan kanssa vaikka lokakuusta asti olen sitä yrittänyt. Ei ole normaali-ihmiselle suunniteltu se. Olen myös ajat sitten lakannut yrittämästä saada sivujani näyttämään hyvältä IE:llä: jos tiedän että koodaus on validia ja toimii Selaimilla (=Firefox ja Opera), se riittää mulle. Minkäs sille mahtaa että IE ei vaan osaa. '_' Tuo video on aina vaan niin hyvä. :D

DorianK kirjoitti...

Jos sinulla on ikinä ollut sitä fantasiaa — kuten useimmilla — että voisit elämässäsi olla yhden päivän ajan toista sukupuolta, niin enää ei kannata pitää sitä listalla. Nyt se tuli näemmä koettua unen muodossa, ja täysimääräisesti kaikin oleellisin osin.

Visva on kyllä sellainen epeli, että duunissa siihen ovat hihat palaneet ajat sitten. Onneksi olen saanut siitä kytkettyä kaikki "turvallisuus"ominaisuudet pois ja korvattua muutenkin suuren osan sen omista osista muiden tekeleillä. Jos siitä jotain hyvää pitää sanoa, niin se ei ole tarttunut bakteerin lailla minuun ja kulkeutunut kotikoneisiin.

Tiina kirjoitti...

Kata, no jumpe. Jos se oli firefox, niin se oli varmaan saanut jonkun hetkittäisen mielenhäiriön.

Wille, niin sen pitäisikin pelittää. :)
Älä muuta sano, aika oudot unet...

Muusikotar, tuokin voi olla aika mielenkiintoinen uni. :D Kaikkea sitä...

Purrrrina, haha, salaisuuteni paljastui. ;D
No voin mä sen täällä kommenttiosastolla kertoa, kun ei tätä kukaan enää lue. Se oli Turisti. En käsitä mistä se tuli, kun ei olla mitenkään läheisiä...
Voi voi, toivottavasti olosi paranee pian. :(

Mymskä, jaettu sekopäisyys on aina mukavampaa kuin olla yksin sekopää. :D

Pia, niinpä. :D Tuo wtf on aika yleinen reaktio aamuisin. :D
Joo, ei kannata stressata siitä, jos ie vaan ei osaa...

DorianK, joo, pääsin niistä fantasioista eroon kyllä tuon unen myötä. :D Ei käy kateeks...
Vista on kyllä ihan perkele. En tiedä millä tuon tietoturvakeskuksen saisi kokonaan pois, että se ei huutaisi tuossa kurkku putkella, mikäli tuon käyttäjävalvontapaskan kytkee pois päältä... (silmien pyörittelyä)

Eeva kirjoitti...

Minä puolestani näin viime yönä - jälleen kerran - unta, että kohtuni piti poistaa. Taitaa olla biologinen kello, joka tikittää. o_o

DorianK kirjoitti...

Sieltä Tietoturvakeskuksesta saa määriteltyä, miten se varoittelee. Ainakin minulla se kyllä hiljeni sen jälkeen, ja sain edes jonkinlaisen mielenrauhan.

Sokea kana kirjoitti...

Runsaat kiitokset, vinkki Mozillasta tuli tarpeeseen - Exploreri oli temppuillut usean päivän. Nyt kun vielä oppisi tämän Mozillan tavoille!

Tiina kirjoitti...

Eeva, hui. Onpas pelottava biologinen kello sulla!

DorianK, no niinpäs saikin! En kyllä ihan heti meinaa uskoa todeksi, että noinko helpolla se vaan lakkaisi ärjymästä minulle... Mutta kiitos tuhannesti, jos näin todella on. Ah, sain vihdoin ottaa sen käyttäjätilien valvonnan pois päältä.

Sokea kana, mukavaa jos saatoin olla avuksi. :) Kyllä siihen Firefoxiin tottuu nopeasti ja sen jälkeen ei haluakaan enää palata Exploreriin.

Alcinoe kirjoitti...

Minä luulen suurimpien ongelmieni Vistan kanssa johtuvan juuri noista turvasäädöistä, joita en saa pois päältä. Täytyy taas näillä vinkeillä yrittää uudestaan.