15. helmikuuta 2008

Loppu

No ei mikään ole oikeasti loppu, kunhan käytin otsikkona tuon yhden biisin nimeä. Pelästyittekö?

Meinasin ensin nillittää siitä, miten aioin lähteä päivällä kävelylle ja miten sitten meinasin jäätyä pystyyn, kun oli pakkasta ja tuuli niin jäätävästi, mutta ehkä tänä talvena ei nyt kauheasti kannata valittaa kylmistä ilmoista.

Mietin tuossa muuten, että onko nimi enne? Mikat ovat formulakuskeja, Jannet mäkihyppääjiä, kaikki Miiat ovat lutkia (en selitä tätä tarkemmin, pahoittelen jos joku lukijoistani on Miia) ja Susannat tai Susanit ovat tyrkkyjä jne. Ensimmäinenhän noista viimeksi mainituista on kuulemma Suomen ykkössinkku ja parilla tonnilla sai huuto.netistä huudettua treffit hänen kanssaan. Jälkimmäinen taas näytti itkevän jonkun Seiskan tms. kannessa herra pääministerin pilanneen hänen elämänsä. Mietin vaan, että kannattaisiko katsoa peiliin, kuka sen elämän oikein pilasi ja miten. Jos siltä kerta tuntuu, että se nyt on pilalla. Nauroin itseni kuoliaaksi (melkein) iltapäivällä tämän Minjan minulle linkkaamaan uutisen vuoksi. Niin että montakos kertaa se herra pääministeri nyt ei sitä Susania katsonut? (Tuota uutista on muuten selvästi muokattu parempaan kuosiin nyt iltaan mennessä. Aiemmin siinä oli ties mitä sekavuutta ja kirjoitusvirhettä.)

Ei mulla sitten muuta, ei tuostakaan jaksa loputtomiin jauhaa. Minun on pitänyt tehdä se yksi kurssi-meemi jo ties kuinka pitkään, mutta en ole ehtinyt ajattelemaan. Enkä ehkä päivitä huomenna ollenkaan, koska olen maakuntamatkalla! Siispä, Herra Ylpön sanoin:


Nyt on pakko lähteä vetämään viinaa,
nyt on pakko lähteä panemaan Tiinaa,
nyt on pakko saada jotain toimintaa...

(Herra Ylppö & Ihmiset - Loppu)


I wish... Moi moi ja hyvää viikonloppua!

9 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Arvaa kuka tulee aina heti mieleen, kun kuuntelen tuota biisiä!? :D :D

Eeva kirjoitti...

Mies joskus laulelee "pannaan pannaan Annelin kanssa". Kuka muu voi olla Anneli kuin Jäätteenmäki?

Bambi kirjoitti...

Itse olen miettinyt tuota enteellistä "nimikarmaa" myös, ja kyllä siinä oikeasti täytyy olla jotain perää... Ihan muutaman mainitakseni; Jani, Mari, Sanna, Anna... - Samaa huttua kaikki tyynni, koko tähän astisen elämäni! Ja susannien suhteen en voi myöskään kanssasi eriävää mielipidettä esittää, valitettavasti :D

Ja nyt täytyy Eevalle tämmöinen kommentin kommentti kirjoittaa että Anneli Tempakkahan se on se Anneli josta nuo eput niin ihanasti laulaa :) Pannaan pannaan on yksi eppusuosikeistani :) Mutta ymmärsin kyllä pointtisi; Anneli on kyllä jotenkin eri viileä nimi - ja tuossa sanan ihan oikeassa merkityksessä - eikä varmaankaan vähiten juuri siksi että yksi tunnetuimpia anneleita on juurikin tuo jäätteenmäen jääpuikko... Hrrr-rr... Olenkin huvitellut ajatuksella että tyttölapselle voisi laittaa nimeksi Anneli, ihan vaan että näkisi oikeasti että Anneli -niminenkin voi olla hyvinkin inhimillinen, lämmin ja rakastettava persoona :D

Elvira kirjoitti...

Mä en ole samaa mieltä "Bambin" kanssa tuosta Jari, Mari, Sanna, Anna-asiasta ollenkaan. Toivon melkein että mä olen ollut yksi noista ihmisistä aiheuttamassa Bambille harmaita hiuksia :) Sen sijaan Miiat ja Miat, huh!

sirenita kirjoitti...

Hii! Minäpä löysin oman nimeni merkityksistä oikein sivuston netistä. Hassua! Aika mukavia merkityksiä kuitenkin. ;)

Kyllä se nimi jonkinlainen enne on... (poikkeuksia löytyy tietysti aina), mutta esim. lapsia kun katselee, niin kyllä on muutamia ihan selkeitä nimiä, joiden kantajat omaavat tiettyjä 'käyttäytymissääntöjä'. Kauniisti sanottuna.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, mukava tietää, että joku jossain joskus ajattelee minua. :D

Eeva, pitäisiköhän sun tarkistaa miehesi fantasiat? :D

Bambi, se on kyllä jännä sattuma. Pitää varmaan miettiä tarkkaan, jos joskus täytyy nimittää oma lapsi.
En muuten olisi tuota Eppujen biisiä tunnistanutkaan.

Elvira, toki löytyy niitä positiivisia poikkeuksia. :)

Sirenita, jaa että Sirenita-nimelle löytyy oikein omat nettisivut. ;D
Ei varmaan kannata nimetä poikaansa Eemeliksi, jos ei halua ihan rasavilliä lasta.

Bambi kirjoitti...

Elvira, se eka nimi oli Jani, ei Jari... - Jarit on pääsääntöisesti olleet ihan ok :)

Ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka oletkin ollut aiheuttamassa minulle harmaita hiuksia - tai minä sinulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei onneksi KAIKKI Susannat ole ikäviä ihmisiä. Tunnen kaksi fiksua ja mukavaa :)

Kami kirjoitti...

Mitä, taasko se Ylppö on menny tekemään minusta biisin. Ihan on ku minun mielestä tuo lainaus, paitsi että nimellä nyt niin väliä.